Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Azmo, yem atıyorlar, bilerek veriliyor hepsi. Herkes dinlemede şu anda. Telefonlar, evinden çıkıp bir yerde görüşmeye gitse siviller, paranoyak olacak her bir halt işleyen bu saatten sonra.

Elbet bir yerden açık verecekler... Tüm takımlar çaycısına kadar dinleniyordur şu anda... :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Gürcan bilmem ne (ntvspor'da iki gündür ağlak yorum yapan) yarınki programını iple çekeceğim... Ama bugünkü telegolde Fenerli Ziya Şengül için cidden çok üzüldüm ya. (sarcasm yok)

Adam, ben bu formayı bunun gibi adamlar gelsin de kirletsin diye terletmedim gibi birşey dedi. Abi ben utandım resmen... Çok kötü ya... Neyse geçmiş olsun. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin, tüm takımlar tarafından 0 nefret beslenen bir Fenerbahçe'nin başına geçecek. En azından bu iyi birşey.

Kimse Fenerbahçe'yi geyik harici yermez. Yermemeli de bu saatten sonra. Tüm suç başkanın ama bu Fenerbahçe'nin tarihine isteseniz de istemeseniz de işlenmiş olacak... Bir insan bir klübü ancak bu kadar mahvedebilirdi... Etti...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer federasyon bu saatten sonra sadece şampiyonluğu trabzona verip küme düşürmemek gibi bir hata yaparlarsa bir daha maç falan izlenmez bu ülkede umarım en kısa zamanda düşeriz yazıklar olsun bu yönetime 30 milyon Fenerbahçe taraftarına verdiğimiz paralar klübe formamıza futbolcularımıza helel ama bu işe bulaşan bütün karaktersizlere haram olsun terbiyesiz herfiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...