Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 delil yok cok garip yahu, hani ergenekon yalan da, bu da mi yalan arkadas... Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 taraf, atv, stv, zaman, ülke tv falan zaten halkı manipüle etmeye başladı daha ilk dakikadan. delil olmasına gerek var mı ? İnsanların kafasında bi acaba yarattılar bitti gitti. zaten koyun bi milletiz. delil olmasa bile "yapmıştır yeaaaaaaaaaaaaaaa, zaten tipine kılım" anlayışı milyonlarca insanda oluştu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Flameoffear said: Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar.şunu söylüyorum genel için konuşuyorlar sadece müvekkileri için değil o enterasan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Flameoffear said: Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar. @lucifel: Bu işte, mümkün değil tutuklayamazlar zira Aziz Türkiye'nin en güçlü adamı politikacılar dışında. İntikamı korkunç olur, hepsi de farkında. Daha tüm kanıtları göstermemişlerdir 1, ve ortalığı karıştırmak istiyorlar o da 2 işte. İnanmıyorum ben kanıtsız alacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 delil var diyecek hali yok. adi ustunde avukat, lol. savunabilecegi kadar savunacak adam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Al sana delil :D hemen üstündeki postu oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LucifeL said: Flameoffear said: Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar.şunu söylüyorum genel için konuşuyorlar sadece müvekkileri için değil o enterasan geldi. yapmıs bi esseklik sike yapmslar bizimkiler :D yaticak cıkıcak diyemiceklerne göre.. delil yok,olanlar sahte. bla bla dicekler napcaklar onun icin para alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vaperon said: La telegolde adamlar bir bir anlattılar ne olup bittiğini... Organize işler: Yeni aldığı aracı nasıl aldığını sorarlar... Korcan: Kardeşim aldı onu bana. Kendi mini cooper'ını sattı üstüne para koydu, öyle aldı. O.i.: Menajeri: Aracı nasıl aldığını soranlara ablanın mini cooper'ını sattığını ve üstüne para koyup öyle aldığını ve sana hediye ettiğini söyle. Aman başka şeyler karıştıma araya. Korcan: Tamam, takım arkadaşlarımdan tepki almamak için öyle söylememi istedi. O.i.: Menajer: Korcan: susma hakkımı kullanmak istiyorum... :D kihkihkih... :D canlı mı şu telegol? şu anda yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Beyler bu iş çok farklı biter haberiniz olsun avukatların her söylediği okey değil ama genel soruşturma için söyledikleri delil yok olayı çok farklı bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: Flameoffear said: Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar. @lucifel: Bu işte, mümkün değil tutuklayamazlar zira Aziz Türkiye'nin en güçlü adamı politikacılar dışında. İntikamı korkunç olur, hepsi de farkında. Daha tüm kanıtları göstermemişlerdir 1, ve ortalığı karıştırmak istiyorlar o da 2 işte. İnanmıyorum ben kanıtsız alacaklarına azizin ne gucu var abi, Cok daha guclu adamlar var, fisini istediklerinde cekerler, cektiler de, napacak aziz yildirim bu saatten sonra. Turkiyede tek sike yapan kulup fenermis, cekeriz cezamizi o zaman... yalniz saydiklari maclar 2. yari oynanan tum maclar neredeyse, o takimlari da dusurun o zaman ne diyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LucifeL said: Beyler bu iş çok farklı biter haberiniz olsun avukatların her söylediği okey değil ama genel soruşturma için söyledikleri delil yok olayı çok farklı bir durum... çoktan anlaşmıştır avukatlar aralarında, ama sen umutlu ol tabi, umut fakirin ekmeği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yok nilep çoktan bitti. Kaç gibi diye sorarsan sanırım 12:30'dan sonraydı. Aç yildiz.tv'den izle. Must seen program oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Flameoffear said: Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar. yargılarlar. 20 yıl hapis yatıp daha sonra kusura bakma arkadaşlar sıçmış delil toplarken diye salınanlar var memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu adamlara böyle birşey çekemezsin ama sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 söz konusu türkiye olunca her şey olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: LucifeL said: Beyler bu iş çok farklı biter haberiniz olsun avukatların her söylediği okey değil ama genel soruşturma için söyledikleri delil yok olayı çok farklı bir durum... çoktan anlaşmıştır avukatlar aralarında, ama sen umutlu ol tabi, umut fakirin ekmeği :Pbenimde çok da tınımda ya ege postlarıma bakarsan varsa böyle bişi düşsün zaten ben gene giderim maça sıkıntım yok aldım kombineyi bile. benim çok farklı biter dememde ki sebeb ayrı aklanırlar diye değil çok farklı bir süreç olup enterasan kararlar çıkabilir diye diyorum varsın bank asya olsun biz çubuklu formanın peşindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Azizin gücü bu saatten sonra ancak rahat bir hapis hayatına yeter..inanamıyorum hala bu kararlara ya ama bi yandanda seviniyorum Türkiyede güzel şeylerde olabiliyormuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 senin maçlara otobüs kaldırma işleri yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 maşlara polis otobüsü kalkacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 İstediğiniz kadar inkar edin, şu anda tutuklandılar, içeride hepsi. Tabi ki bla bla edecekler. Avukat onlar. Kaç avukat gördün müvekkilim dibine kadar batmış, yapacak birşey yok diyen? :D Biraz gerçekçi olun. İki üç delille bunu yapmazlar. Yapamazlar. Daha neler çıkacak, hatta Beşiktaşlıyım, Beşiktaş bile inebilir aşağıya, varsa insin, kardeş kardeş bank asya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben inanıyorum abi bu kararlarda hukukun haklı olduğuna dair.Türk hukuğuna Aziz Yıldırım'dan daha çok inanrım doğal olarak. Bu soruşturma ve tutuklamalar çok güzel olay ama burada kalmamalı başta Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım olmak üzere geriye dönük yapılmalı ki bu lig gerçekten temiz olsun. Eğer dediğimiz ve istediğimiz olursa çok şey çok kişinin tekelinden çıkar ve gerçekten alın teri kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Neyse yatıyorum.Uyanana kadar fener düşer zaten hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 geriye dönük imkansizo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 küçük bir yasa değişikliği ile yapılır bu.eğer bu içerdekiler konuşmaya başlarsa zaten geriye dönük çok şey ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kim ne derse desin bulenttt basgaaaannnnnn'in surunmesine cok sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar