Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız bu saatlere kadar bu işin devam etmesi hayvanlık ya. suçlu olup olmadığı belli değil insanların. ne zaman uyuyorlar, hangi akılla, hangi bilinçle sorulan sorulara cevap veriyorlar. ayıp cidden.
Mesaj tarihi:
evet.. adali ibrahim akını aramis. konusmalar fln filan var iste,oynama macta gibi seyler gecmis gazetenin yazdgna göre. bu teknik takibe takılmis diyor yine ayni gazete, adama yurt disi yasagi fln koymadilar bişey olmadi

o ibrahim akında 1 gol 1 asist yapti.
Mesaj tarihi:
Sabah 9'da adliyedelerdi, ertesi sabah 9 olmak üzere ve hala nöbetçi hakimle takılıyorlar. Daha da 5 kişi var galiba, Bülent Başgan devam heralde? Uzun sürer onunki :p
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

evet.. adali ibrahim akını aramis. konusmalar fln filan var iste,oynama macta gibi seyler gecmis gazetenin yazdgna göre. bu teknik takibe takılmis diyor yine ayni gazete, adama yurt disi yasagi fln koymadilar bişey olmadi

fail olmuşsunuzdur ama girişimden suç olur. Problem?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Bu dediğin kayıt gerçekse İbrahim isterse 5 gol atsın, teşebbüs. Gerçek midir bilmiyoruz onu da görürüz ilerleyen zamanlarda da, iyi oynaması konudan bağımsız.
Mesaj tarihi:
yok olmustur olmams demiyorumda. hani ne adam cagirildi,ne yurt dısı yasagi konuldu,gitti pasalar gibi takımla birlikte..

varsa cezasini ceksin,yoksa bu camuru atan gazetecilerin ipi cekilsin yani..
Mesaj tarihi:
aquila said:

ibrahim akina teklif yapilip, adam hayir dediyse, neyin cezasini cekicek?
ben ihbar etmedi ise suç olabilir diye bir fikir beyan ettim illa öyle demedim ki?

ayrıca sayılabilir ki neden olmasın suça tevşik edilmeye çalışıyorsun ve ihbar etmiyorsun bu da bir nevi şuçtur göz yumuyorsun çünkü.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ya polisin elinde böyle kanitlar varken bu erif kalsin 2 gun sonra alirz mi dicekler ?

hani aklıma yatmayan kısmı bu

ibrahim akın'ı çağırdıkları söyleniyor zaten, gelmezse yakalama kararı çıkacakmış. Öyle dediler bugün telegolde
Mesaj tarihi:
belki belli kapsamlarda inceliyorlardir 3 gun sonra 20 kisi daha alirlar biri Adali olur bilemeyiz tabiki..

ama yine sözde bir habere göre Adali, İ.Akın ile konustum hatta konustgmu göksel gumusdag da biliyordu önce ondan izin alip transfer icin görustum, mactan önce mi sonra mi hatrlamiyorum demis
Mesaj tarihi:
Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir"

bu polis'in geçtigi resmi yazidan alıntı.

Türkiye kupasi maclari denmems 19 macin icinde
Mesaj tarihi:
apple alkışlıyorum. Fenerliler, Demirören ve Adalı'nın kendi başkanları gibi tutuklanmadığını ya da haklarında arama emri çıkarılmadığını algılayamıyorlar ne hikmetse... :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...