Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Görelim bakalım adalet güçlüye karşı da işleyecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 8 ay takipten sonra Aziz baskani koftiden varsayimlarla tutuklamayi popolari yemez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: bankasya taraftarları ayaklandı fener kume dusmesın lıgımız kırlenmesın dıyorlar facebookta gördüm de, rewendor'un espriler collectionına bi katkım olsun istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 işlemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne olacaksa olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Fenerbahce taraftari http://www.12numara.org/ sitesinden tum FB'lileri UEFA'ya müracata cagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Herhangi bi karar muhtemelen en erken Cuma çıkar önemli bi kararsa ki millet evinde haftasonu sakinliğinde öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Beter olsun iksmen, daha savunuyorsunuz aziz yıldırımı. Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil sen hala aziz de aziz. Aziz kadar taş düşsün başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fener kaybedince hüngür hüngür aglayan adamlar gördüm. yazik lan küme düssün boklu derede toplu intiharlar olacak. Ama iyi oldu türk futbolu icin temizlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Daha hiçbişi net değil o yüzden kimseyi yargılamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öff ntv su olayı beşiktaşda incelemesinler ya, haber de her beşiktaş dediklerinde tırsıyorum bizede çıkacak piyango diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Suclamalar cok basit geldi bana, tesvik olaylari ve sike harici gerisinin ne alakası olabilir fb ile anlamadim, 19 macinda ikisi diye biliyorum, eğer böyleyse neden bu show ? Çok abartı kaçar eğer dediğim gibi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Beter olsun iksmen, daha savunuyorsunuz aziz yıldırımı. Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil sen hala aziz de aziz. Aziz kadar taş düşsün başına. ben burda azizi savunmadımki? ntvspor tarafsız değil gibi geldi bana sanki böyle birşeyi kasıtlı olarak yapıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil Karar verilmiş beyler, dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 silahlar muhtemelen olgun peker'in evinden çıkmış.her yerde sedat peker resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kanuni said: Suclamalar cok basit geldi bana, tesvik olaylari ve sike harici gerisinin ne alakası olabilir fb ile anlamadim, 19 macinda ikisi diye biliyorum, eğer böyleyse neden bu show ? Çok abartı kaçar eğer dediğim gibi ise. tek maç da olsa küme düşürülmesi için yeterli, ve 3 büyüklerden bir takım, Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri.. tabii ki tantana çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Futbolcu bireysel şike yaparsa futbol hayatı bitiyor. Yöneticilerden herhangi birisi yaparsa direk alt lige. Ayrıyeten - puan cezası direk olarak verilmiyor. İşin boyutuna göre küme düşmenin yanında - puan veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bank Asya'da dört ayak üstüne düşüyor fener küme düşerse.1 lira koyup 10 liralık reklam yaptılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Daha ne baggio, 19 maç, en az 1'i fenerindir bunun. 19 da 0 çıkacak kadar pollianna mısınız? Komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu said: öff ntv su olayı beşiktaşda incelemesinler ya, haber de her beşiktaş dediklerinde tırsıyorum bizede çıkacak piyango diye. Bizim yapabileceğimiz tek maç kupa finali olurdu onuda ıkına sıkıla zar zor aldık. O yüzden bizimle alakalı birşey çıkmaz.Yok İbrahim Akına bilmemne demişiz, adama herhalde süper oyna dedik kupa finalinde canavar kesilmişti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ibo2ya fener demiş zaten, bjk değil, rahat olabilirsiniz, tüpçüyle süper ligdesiniz seneye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 peki cimbom bunu neresinde var mi ordada bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: unForgettaBle - 06.07.2011 16:42 Arkadaşlar bu operasyon Trabzonporu Şampiyon yapma operasyonudur. 61 kişinin gözaltına alınması trabzonlularının egolarını tavan yaptırmak içindir. Şampiyonluğumuzu trabzona vermek istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iksmen said: vaperon said: Beter olsun iksmen, daha savunuyorsunuz aziz yıldırımı. Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil sen hala aziz de aziz. Aziz kadar taş düşsün başına. ben burda azizi savunmadımki? ntvspor tarafsız değil gibi geldi bana sanki böyle birşeyi kasıtlı olarak yapıyor gibi Daha Ntvspor'a fenere taraflı davranıyor diye çemkirirsen kafana yukardan aziz kadar taş düşer.Şu alemde Ntvspor'un neredeyse FB TV ile eşdeğer olduğunu işitmeyen kaldımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Daha ne baggio, 19 maç, en az 1'i fenerindir bunun. 19 da 0 çıkacak kadar pollianna mısınız? Komik... Keywordler: Aziz, İlhan, Peker, bağlantı, çete, delil. Önceki postlarımı şunlara göre oku, tekrar anlatamıycam sen anlamadın diye şimdi valla. Bir de Ershut'a yazdıklarımı okursan iyi olur, benzer moda girmişsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar