Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Beter olsun iksmen, daha savunuyorsunuz aziz yıldırımı. Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil sen hala aziz de aziz. Aziz kadar taş düşsün başına.

ben burda azizi savunmadımki? ntvspor tarafsız değil gibi geldi bana sanki böyle birşeyi kasıtlı olarak yapıyor gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Suclamalar cok basit geldi bana, tesvik olaylari ve sike harici gerisinin ne alakası olabilir fb ile anlamadim, 19 macinda ikisi diye biliyorum, eğer böyleyse neden bu show ? Çok abartı kaçar eğer dediğim gibi ise.

tek maç da olsa küme düşürülmesi için yeterli, ve 3 büyüklerden bir takım, Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri.. tabii ki tantana çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

öff ntv su olayı beşiktaşda incelemesinler ya, haber de her beşiktaş dediklerinde tırsıyorum bizede çıkacak piyango diye.

Bizim yapabileceğimiz tek maç kupa finali olurdu onuda ıkına sıkıla zar zor aldık. O yüzden bizimle alakalı birşey çıkmaz.Yok İbrahim Akına bilmemne demişiz, adama herhalde süper oyna dedik kupa finalinde canavar kesilmişti =P
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

vaperon said:

Beter olsun iksmen, daha savunuyorsunuz aziz yıldırımı. Takımınızı mahvetmiş, borsada 500.000, ligde şampiyonluk gitmiş, bank asyaya düşmüş takımın, kaç - ile başlayacağın belli değil sen hala aziz de aziz. Aziz kadar taş düşsün başına.

ben burda azizi savunmadımki? ntvspor tarafsız değil gibi geldi bana sanki böyle birşeyi kasıtlı olarak yapıyor gibi

Daha Ntvspor'a fenere taraflı davranıyor diye çemkirirsen kafana yukardan aziz kadar taş düşer.Şu alemde Ntvspor'un neredeyse FB TV ile eşdeğer olduğunu işitmeyen kaldımı.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Daha ne baggio, 19 maç, en az 1'i fenerindir bunun. 19 da 0 çıkacak kadar pollianna mısınız? Komik...

Keywordler: Aziz, İlhan, Peker, bağlantı, çete, delil. Önceki postlarımı şunlara göre oku, tekrar anlatamıycam sen anlamadın diye şimdi valla.

Bir de Ershut'a yazdıklarımı okursan iyi olur, benzer moda girmişsin çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...