Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aboooo 8 de ruhsatsiz silah ele gecirilmis bu operasyon kapsaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Emniyet: Süper lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik primi verildi... Welcome to the hell guys... :D Emniyet böyle bir açıklama yaptıysa geçmiş olsun arkadaşlar. Bank Asya'da başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zQasV-pBWS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ergenekona bağlarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahahahahah hakkaten artık kaçış yok, sorguların da önemli bölümü bittiğine göre bitti artık Fenerbahçe. Yarın Aziz iyileşmiş olursa, cezan kaç yıl olsun pazarlığı yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? Düşeceğini anlayınca bu seneden bağlamış oraları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu, 19 da 1 maç olsa bile Fener'e denebilecek tek şey var. Bye bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 delillenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hll olsun aziz başgana o zaman ah bide yakalanmasaydı belki bi şl kupası gorurduk erken olmezse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? tabii ki karışmamıştır, aziz yıldırım'da para bok. napsın ordan gelcek parayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? Düşeceğini anlayınca bu seneden bağlamış oraları da. ahaha ha bi de Baggio, ben delil derken medyaya yansıyanlardan bahsetmiyordum tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: soz konusu silahli orgut, menajerlik ve usulsuzlukler ile futbolculari tehdit etmis, haksiz kazanclar elde etmis, yine bu cete onderliginde 19 maca sike ve tesvik karistigi delillerle belirlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BANK ASYA BİRİNCİ LİG BİRİNCİ LİG BANK ASYA ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Llama said: delillenmiş Bunu diyecektim... Oooof of. Arkasokak neredesin? :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Süper lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik primi faaliyeti gerçekleşti ve delillendirildi. diyor çok net bir şekilde, kesin düştü birileri, an itibariyle baskınlarla ilgili görüntüleri vermeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu arada süper lig'in niye şu bank asya gibi güzel bi şarkısı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Neyse ya, en azından askerliğim nereye çıkarsa çıksın rahat izlerim maçları. Boru gibi TRT, Digiturk kovalamak yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu açıklamayı Pazartesi günü bekliyordum ben demek ki baskı yapıp erken açıklattılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu said: eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? ??? şike operasyonu sadece fenere yapılmadı, takip ettiyseniz giresunsporundan karabüküne mersin idman yurduna kadar pek çok takımdan yönetici ve oyuncu alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aynen ben de bu kadar erken beklemiyordum :/ ayrıca baskı yoktur be içerde itiraflar ve satışlar vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Belgeler medyaya servis edilmeye başlanıyormuş... Ahahahah manyak manyak... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 El-Barto said: eski said: Fb bank asya ya damı karısmıs yoksa orası ayrı bır olay mı? tabii ki karışmamıştır, aziz yıldırım'da para bok. napsın ordan gelcek parayı :) kartalspor var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Davanın seyri bu günkü tutuklama kararlarına bakar gibi. Fenerli yöneticilerden ya da ilişkili oldukları şike yaptığı iddia edilenlerden tutuklanan olursa ortada sağlam delil vardır. İnkar edilemez şeyler vardır. TFF de gerekli cezayı verir. Tutuklama olmazsa iddia edilen taraflarda fenere bişi olacağını zannetmiyorum. Şahsen bir Galatasaraylı olarak Fenerin düşmesini istemem. Ama somut olarak şike yaptıkları kanıtlanırsa cezalarını çeksinler. Ortada bir şike durumu varsa fenerli td ninde oyuncularında bunu farketmemeleri düşük bir ihtimal gibi geliyor. Hani çoğu insanın şike soruşturması başlayınca "belliydi" zaten dediği bir yerde direk işin içindeki adamların farketmeyeceklerini sanmıyorum. Tabii ki farketmedilerse de feci olmuştur. Psikolojik olarak çok zor durumda bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar