Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

goldbären said:

DoGMeaT said:

siz dua edin aziz kalsın başta

cemaat tarafından ele geçirilmiş bir FB'nin önünde kimse duramaz çünkü =)

şu da çok doğru. ülkerFB %100 şampiyon olacaktır, basarım uzun vadeli evi arabayı satıp eheh

aga GS de cemaat tarafından ele geçirilmişti, ne oldu? Şimdi neredeyiz? En kötü 4-5 sene kalırlar sonra ilerler her zaman yaptıkları gibi

bir de ortada net kanıt varsa küme düşmeme gibi bir durum olamaz yani, kasmayın. Tahkim de kurtarmaz. Kurtarırsa da şu ülkede daha futbol izlenmez yani

Neden kurtarmaz onu anlamıyorum. Milanda aynı şekilde oldu.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Ershut said:

@mokoko 19 kişinin tutuklanması kanıt olmadan garip olmus cıdden. değilmi?
@fistan aglama melis.

adamlar kanıt olmadan koca oruduy tutukladı, bi takımı mı alamayacak

kanıt olmadan dan dan dan dan dan dan
Mesaj tarihi:
Ershut said:

mokoko said:

kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim.
typo

kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman?

@fistan
Fistan said:

şike ile suclanan bir takımdan, aynı sezonda kendi evinde hemde yeni stadında ilk maglubiyetini almış bir takımın taraftarı nasıl sussun xD
bayram etmeleri normal.bastırılmış çaresizliklerini açığa çıkarmaları onlarında hakkı elbet.
doktugun goz yaslarından topic ıslanmıs. bırak allasen. daha kesın vardır bı suru bıseyınde vaktım yok kasamadım postlarına.

dostum sen adaletin işleyiş şeklini öğren ondan sora bi gel buraya bişiler yaz.
Mesaj tarihi:
kanıt yetersizliğiydi milan'da sanırım. Juve'de neden olmadı o zaman derim lol kesin kanıt çıkarsa, tahkim affetse FIFA'ya, UEFA'ya başvurulur hani

edit: Bir de hani tahkim kafasına göre ben bunu seviyorum diyip cezasını düşüremez ki, yönetmeliğe tam olarak uygun deilse ceza, o zaman indirim yapar. Yönetmelik açıkça en hafif ceza küme düşmektir derken neyin kafasındasınız anlamıyorum ki
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

kanıt yetersizliğiydi milan'da sanırım. Juve'de neden olmadı o zaman derim lol kesin kanıt çıkarsa, tahkim affetse FIFA'ya, UEFA'ya başvurulur hani
İşte tamam bende onu diyorum bir yerde takılı kalıcak. Bugün ntvspor da baya bi üstüne gittiler olayın ama şikenin tam anlamıyla kanıtı için Kabul etmeleri gerekiyor yaptıklarını fln gibi bi konuya geldi. Hatta Gürcan Bilgiç (ki ağır aziz düşmanıdır) Bunlarda varsa kabul etsinler türkiye rahatlasın flna getirdi. Ama Kabul edilmediği sürece bu süreç tıkanmış duruma gelicek bir süre sonra. Örgütün içindede Aziz Yıldırımın bulunduğuna dair çok net bi kanıt yok. Ki örgüt içindeyse dolaylı yollardan örgüttedir
Mesaj tarihi:
yoo o Gürcan'ın cehaleti. Ortada kapı gibi kanıt varken istediği kadar inkar etsin, bir işe yaramaz.

Düşün bir adamın diğerini vururken görüntüsü var, adam itiraf etmiyor, ne olur? İndirim olur mu cezasında? Ayrıca editledim o mesajı tekrar bak tahkimle ilgili yazdığım kısma
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ahaha bu ne, coverlar baslamis.
fener ve minionlari. :p
http://www.youtube.com/watch?v=frhSygs4OYA
Videodada şike ile bağladığımız takımların bize karşı attığı gayet gayret sarfettiği gollerin olmasıda ayrı bi güzel olmuş
Mesaj tarihi:
Ershut said:

mokoko said:

kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim.
typo

arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf.
Mesaj tarihi:
Ershut said:

Ershut said:

mokoko said:

typo

arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf.

yani sen diyosunki kanıtlar ortada, fb'nin şike/teşvik primi vs yaptığı kesin. bende diyorumki bunların hiçbiri daha kanıtlanmadı. ergenekon'dan içerde tutuklu tutulan gazetecilerinde, siyasilerinde daha suçu kanıtlanmadı. ama adamlar 2 senedir tutuklu.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

yoo o Gürcan'ın cehaleti. Ortada kapı gibi kanıt varken istediği kadar inkar etsin, bir işe yaramaz.

Düşün bir adamın diğerini vururken görüntüsü var, adam itiraf etmiyor, ne olur? İndirim olur mu cezasında? Ayrıca editledim o mesajı tekrar bak tahkimle ilgili yazdığım kısma
Bir hukukçu çıkıp yazsın buraya isterdim ama bende bildiklerimden karaliyim nede olsa savcı torunuyuz. Video kayıtları ve Ses kayıtları hatta Yalan makinası 1. derece kanıt olarak yer almıyor. 2. Sınıf kanıt olarak kabul ediliyor. hani desteklenmesi lazım bu kanıtların bi şekilde. Ayrıca zaten mevzunun sıkışmasında ki sebep buluşmaların sporun içinde bulunan ve amacın bu olmadığı görüşmeler olduğu şeklinde ifade veriyorlarmış. aynı program içinde geçti. Bu arada gürcanın cehaleti dediğin durumda fenerbahçenin negatif bi sonuçla ayrılmasını en çok savunan adamdı gürcan. Bunları okuyup hukuk kitabından fln söyleyen güntekin onay'dı. Out of date kitaptanmı okudu veya onun cahilliğimiydi bilemem fakat genel ortam bu şekildeydi
Mesaj tarihi:
@Grast
Yalnız Grast ses ve video kayıtları her durumda 2. derece kanıt değil benim bildiğim.
Sonuçta polisin takip sırasında görüntü ve ses kaydı yakalamasıyla benim seni amatör kamerayla yakalamam bir değil.
Sizin mantığınızla kimse tutuklanamaz,suçu ispatlanamaz bu memlekette.
Unutma ki o fotoğrafları çeken polislerin şahitliği de var daha.
Mesaj tarihi:
@grast: Ya anlatamadım galiba, suç üstü deilse veya itiraf yoksa da adamı vururken görüntülenen adam illa ki maksimum cezayı çeker. Bunda hemfikiriz heralde değil mi?

Ha bu durum aynı değil ama medyaya sızdırılan kanıtlar dışında kanıtların olduğu söyleniyor. Futbolun içinde mi Allah aşkına adamın rakip takım yöneticisinden ve maçtan iki gün önce 400k TL para alması? O kanıt varsa bank asya birinci lig yani, ötesi yok

kaldı ki hukuk sistemiyle TFF sistemi bir değil sonuç olarak. TFF için video ve ses kayıtları, gerçeklikleri kanıtlandığı takdirde, kesin belirleyici kanıt da olabilir. Emin değilim tabi bundan. Ama ortada net bir delil varken de sırf adam inkar etti diye düşürmezlik edemezler, ederlerse olan Türk futboluna olur

edit: Ha bir de evet, herkes suçunu inkar eder kapı gibi kanıt olsa da, kurtulur gider lol. Hukukçuların açıklamaları da zaten hep eğer kanıt varsa Fener'in düşeceği yönünde. Fener TV gibi yayın yapan NTV'^spordaki FB taraftarı yorumcuların dediklerine güvenme bence :)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Programın adı da %100 şike olur seneye hohoho. :p
küme düşmeye oynamasaydınız şu davanın içinde sizde olacaktınız bunun farkındasın dimi ? hani temizlik abidesi sanki Galatasaray'da burda fenerbahçe'nin kirliliğine laf sokuluyor. Biraz sebeplerini düşünün mantığını üretin
Mesaj tarihi:
Ha yani, ligi kim kazandıysa direk şike yapmış oluyor sizin mantığınızla?

Btw. İlk başta tepki vardı, olmaz öyle şey. Arkasından sağduyu, birlik çağırısı yapıldı.
Şimdi: Aziz başkanı satarız gerekirse stayla.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan beş idareci, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a, “Yaşınılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan F.Bahçe’ye ceza verilemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama F.Bahçe ceza almamalı” dediler.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18182256.asp?gid=362
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...