Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 konvoy çıkıyo mu yola beyler yolluğu hazırladım bekliyorum 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 UEFA'nın karışmaması dışında güzel yazmışsın da, orası büyük yalan olur kanıt varsa ve ceza verilmezse. Daha önce İtalya örneğinde gfördük, kaldı ki FB 20 milyonluk camiaysa, BJK-TS-GS daha kalabalık, onlar da nal toplamaz, haklarını aramak için CAS'a falan giderler. Kanıt varsa Fener her türlü düşer, kurtaramaz. Aziz'le ilgili kanıt da illa vardır, sanmıyorum olmadığını. E Tayyip bu işe girdiyse ve arkasındaysa, çok zor yani başkalarının suçu üstüne almasını yemezler hayırlısı.. edit: Ayrıca İlhan zaten şu kaçan adam değil mi? gg bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yazık günah. bitaraf olmayan bertaraf olurmuş hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o biraz önce linki verilen spor hukukçusu adamın dediği gibi federasyon kararı bir an önce verecek yani. dava ne kadar sürerse sürsün. itiraz şansı da yok. federasyon ile gizli delilleri paylaştığına göre savcılık. yandı yani fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aziz yıldırımın kurtarmasını niye istiyorsun tharkas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 AKP karşıtlığından istiyor olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çok iyi bir adam aziz ondan istiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi benim anladıgım yıllar once cem uzana yapılanın aynısı aziz yıldırıma yapılıor. galiba. eger oyleyse cidden fena. yazık bide. herif tum ulkeyı tekelıne alıo, istedigin asıo, istedigini kesio ve bızde ızlıorz sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 UEFA olaya karişmadığını söylüyor olabilir ama TFF ye baskı yapip yapmadığını hiç birimiz bilemeyiz. Yani artık sonuç belli geri sayim başladi benim anladiğim öyle bi kaç isim daha alirlar içeriye ama onlar Aziz Yıldırım kadar büyük yankı uyandırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Adam temiz futbol hikayesi yalan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 UEFA'nın olaya karışmaması mümkün değil arkadaşlar, şimdi karışmasa da diğer kulüpler isyan eder o zaman karışır. Cidden kanıt varsa yar etmezler şampiyonluğu da süper ligi de Fenerbahçe'ye, korkmayın. Kanıt yoksa zaten helal olsun, devam ederler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aboooooooooo... Eski TFF başkanı da mı senin roman'a göre işin içinde? Cidden şaşardım. Beşiktaş'a sırf hakemi yendi diye oyuncularımıza 15000 tl ceza veren bir yönetim vardı. Normaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalan mi bilmiyorum ama 8 ay once olaylar aziz yildirim cete olusumu gerekcesiyle baslamis teknik takip ve bu surecte sike tesvik olaylari da ortaya cikarilmis. tesadufen patladi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 e zaten adamı ifadeye çağırdılar vaperon, hakem atamalarıyla ilgili olarak sanırım, Aziz'in emriyle 2 maçta hakem atadı deniyor. Aç 1-2 haber izle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iyi bari fenerbahçeliler 25 milyonuz diyordu yarisi oy vermese belki akp den kurtuluruz 4 sene sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Onu kaçırmışım nilep. Neler dönüyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lig sampiyonluk falan bunlar ufak onemsiz seyler inanin. Kendi takim taraftari bile dusman oldu azize bir gunde. Adamlar cok iyinyapacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yıllardır dürüst federasyon başkanı gelmedi ki zaten şimdiki de Tayyip'in adamı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 10 Eylül 2014: Fenerium'da FB logolu türban. HAYALDİ, GERÇEK OLDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şimdi komplomu diyosun yoksa şike mi var diyosun ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 E peki tharkas nedir olayın perde arkası ona dair de teoriler üret bari. Mesela aziz yıldırım girmemesi gereken ihaleleri mi girmiş, tayyonun teyzesinin tavuğuna kışt mı demiş nedir dedikodular? Leziz bi drama var çünkü ortada, bundan mahrum kalmak istemiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aptal aptal fake açıp, banlenmişseniz yeni account açıp falan gelmeyin. iki clickte gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Zep said: şimdi komplomu diyosun yoksa şike mi var diyosun ben anlamadım? yahu axedice'ın ve bi sürü kişinin dediği gibi işte göz yumuyorlardı muhtemelen, ya da bilmiyorlardı. Aziz'e kıllanıp operasyon başlatınca şike de patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Zep said: şimdi komplomu diyosun yoksa şike mi var diyosun ben anlamadım? Ortada yenmiş bir halt var ama her zaman yeniyordu. Şimdi birilerini temizlemek için düğmeye basıldı temalı bir roman yazmış Tharkas... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hala tayyibe fenerli diyenler var ya adam gsye stad yaptırdı feneri küme düşürdü daha napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar