Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Geldim eve simdi bilgisayarim bozuldu repair yapiyor ipadden yaziom. Hem yazmasi zor oldugundan hemide isin hukuki boyutu oldugundan caymak istemiyor degilim emme yazacaz artik biseyler.

Selcuk konusundan oldugu gibi dediklerim dwogru olacak diye bir sey yok bana soyleneni iletiyorum o sebepten gaza gelmeyin hepside yanlis olabilir. O donem yakin arkalrimdan biri hacisalihoglunun yegeni benimde dayi ufak yonetici idi bilgileri onlardan alioduk sonradan selcuk kansiz cikti prensipte anlasmasina ragmen bozdu atti gsnin basinada dunyanin en zengin adamlarindan biri geldi ve transfer anormal otesi rakamlarla gerceklesti. O donem benle iddaya girseydiniz kazanmistiniz:) 100 durum falan yollayabilirdim adrese yada ben esegim diye topic acabilirdim:)

Malum fenerden en saglikli bilgileri alacagim akrabam iceride su an 10 senede cikamama ihtimali var malesefki. Benim yazacaklarim federasyon tarafindan gelen seyler. Cokta bisey beklemeyin hem belli olan fazla birsey yok hemide tayyiple ilgili kisminyazarsam gotume girebilir orayiatlamayi dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

valla buz dagının su ana kadar görünen kısmı cok tırt ama.

daha ciddi ve daha mantıklı deliller ortaya cıkmadıkca,bu olayın adalet yahut temiz futbol için değil,çeşitli grupların güç hesaplaşmasından kaynaklandıgı düşünmeye devam edeceğim.

senin gibi fenerliler gece mi neşelendiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gEcirzinhoo said:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3

tarih olarak 05.07.2011

saat 20:50

buyrun izleyin.

Bu güzel gidiyordu, mantıklı falan gelmişti de yeterince sabredince eleman AntiFB rage'e bağladı, "işte efendim yok üj benaltı birden veriliyor, hebsi oreda tagım avugatlıı yabar gibi onayliyor" falan dedi, kapamak zorunda kaldım.

Adam yazmıycam dememiş bu arada, bilgisayarım bozuldu iPad'den yazıyorum demiş, bekleyin az sıkıştırmayın :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...