Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Savcı 90'na takmış, çavuşoğlunu kim takar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 RTE istemezse insan ölmezmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Geldim eve simdi bilgisayarim bozuldu repair yapiyor ipadden yaziom. Hem yazmasi zor oldugundan hemide isin hukuki boyutu oldugundan caymak istemiyor degilim emme yazacaz artik biseyler. Selcuk konusundan oldugu gibi dediklerim dwogru olacak diye bir sey yok bana soyleneni iletiyorum o sebepten gaza gelmeyin hepside yanlis olabilir. O donem yakin arkalrimdan biri hacisalihoglunun yegeni benimde dayi ufak yonetici idi bilgileri onlardan alioduk sonradan selcuk kansiz cikti prensipte anlasmasina ragmen bozdu atti gsnin basinada dunyanin en zengin adamlarindan biri geldi ve transfer anormal otesi rakamlarla gerceklesti. O donem benle iddaya girseydiniz kazanmistiniz:) 100 durum falan yollayabilirdim adrese yada ben esegim diye topic acabilirdim:) Malum fenerden en saglikli bilgileri alacagim akrabam iceride su an 10 senede cikamama ihtimali var malesefki. Benim yazacaklarim federasyon tarafindan gelen seyler. Cokta bisey beklemeyin hem belli olan fazla birsey yok hemide tayyiple ilgili kisminyazarsam gotume girebilir orayiatlamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Adam girizgah yazmış, reklama giren Türk dizisi misin abi hadi özet geç eheh. Dikkat küfür içerir. Niye içersin lan kefaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: transfer anormal otesi rakamlarla gerceklesti meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 tarih olarak 05.07.2011 saat 20:50 buyrun izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya gösterip de vermemek ayıp ama Tharkas dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkas tam türk dizisi cikti. okudum okudum her satırda heyecan artti, sike olaylarina gelince post bitti. LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi maillerimize at bari yaz bi metin yolla herkeze :D çatlıcam bruda beklemekten. bira filan aldım geldim heycan doruktaydı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aga VPN kullan her şeyi açıkla sddfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şifreli yaz bari bir şeyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Valla ya. Bilmemek ayıp değil, öğretmemek ayıp. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DoGMeaT said: valla buz dagının su ana kadar görünen kısmı cok tırt ama. daha ciddi ve daha mantıklı deliller ortaya cıkmadıkca,bu olayın adalet yahut temiz futbol için değil,çeşitli grupların güç hesaplaşmasından kaynaklandıgı düşünmeye devam edeceğim. senin gibi fenerliler gece mi neşelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cavusoglu: "AY sike yaptiysa, ki ben inanmiyorum, kendi kulübünü en yükseklere tasimak için yapmistir. Kendisi için yapmamistir. Baskanim böyle muammale gördügünde takimi ligten çekerdim, 20 milyon FBli aramizda lig kurup orda oynardim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 naz yapma kardeş hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tharkas yaz abi lütfen.Sonuçta paticik'i mi takip edicekler :( Ediyolar mı lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lube ismini duydukça aklıma; http://halfassbackwards.com/wp-content/uploads/2009/09/bacon-scented-anal-lube.jpg geliyor. Konuyla da alakalı bir bakıma sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkas gösterir gibi yapıp dil uzatmış resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkas pm atar mısın en azından ya da şifreli fln yaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gEcirzinhoo said: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 tarih olarak 05.07.2011 saat 20:50 buyrun izleyin. Bu güzel gidiyordu, mantıklı falan gelmişti de yeterince sabredince eleman AntiFB rage'e bağladı, "işte efendim yok üj benaltı birden veriliyor, hebsi oreda tagım avugatlıı yabar gibi onayliyor" falan dedi, kapamak zorunda kaldım. Adam yazmıycam dememiş bu arada, bilgisayarım bozuldu iPad'den yazıyorum demiş, bekleyin az sıkıştırmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 erkin yazma lan millet uykusuz kalsın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bekleyin abi ipaddden yazamam aciliyor makina bu aradada ymkmyedim. Cok heyecan yapmayin lan beklentiyi yukselttik istemeden anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Erkin gel hon atalım sonra yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ruzgar eken firtina bicer. sifreli yaz dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar