Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: dasaaa said: şike şike galibiyet gibi espriler yapıldı mı yaygınca? takip etmedim de hiç. abi lütfen ya, sorman ayıp kaç yıllık, 3 madalyalı kullanıcısın. çoğunu konunun ilk saatlerinde kendimi feda edip ben yaptım ortam gerilmesin diye. arada başkaları da çıktı. kısaca özet geçeyim: şike şike fener yapıldı aziz yıldırım ranzadan düştü diye cüneyt çakır penaltı verdi semih soruşturmaın son 10 dksında gözaltına alındı azizi koğuştan bilica tünel kazarak kurtardı fb tesislerinde delil aramasında türkiye kupası bulunamadı arda turan ehliyet yeniletmeye emniyete gidip "lan aziz sen de mi burdasın" dedi güiza 40 kişilik gözaltı kadrosuna alınmamasına isyan etti volkan karısına baktı diye adamın kafasında şişe patlat.. lan dur bu gerçek haberdi neyse, var mı unuttuğum başka? aziz hastalanıp hastaneye kaldırılınca sorguda yerine yedek kulübesinden semih girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 deadwoll said: şike yapıp da ligde kalmaları Türkiye için çok daha büyük bir kayıp olur. Aynen öyle. Gürcan haklı tamam da, deliller varsa ve iddialar gerçekse Türkiye'nin bu kaybının sebebi Aziz olur, TFF değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: güiza 40 kişilik gözaltı kadrosuna alınmamasına ısrar etti Bence isyan etmiştir abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sorgulama sırasında sakatlık geçiren Aziz Yıldırım tedavi için hastaneye kaldırılırken, yerine Semih Şentürk sorguya girdi bu var bi de:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "En kötü espri benim olmalı" diyen pelin bir anda atağa kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hayır ya yapamadım en kötüyü :( o balonlu geçti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 isyan düşünüp ısrar yazdım, beyinle parmaklar arasında kısa devre oldu düzelttim, nilepin espiriyi de ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eah... o değil de allah vere de tez vakitte sonuca varılır umarım. yılan hikayesine dönerse cacık olmaz, faydası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kombinem geldi, bakalım kimleri izlettirecek bana bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mehmet Yıldız'ın avukatı, gazetelerde yazılan şeyleri inkar etmedi.. "Oraya gol atmak için gitmedim, orada bulunmaya gittim" cümlesinin pozisyon gereği olduğunu, zaten akabinde asist yaptığını belirterek savunma verdiklerini söyledi. Başka da bir delil olmadığından salverilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Saat 8-9 arası içeriden bilgi sızacaktı :) Ben mi kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o balonlu ben mi oluyorum yoksa :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o yüksek ihtimal Mecnun ve Aziz hakkında yumurtlarsan serbestsin demişlerdir de öyle yapmıştır evet dallas tadında yorumlar yapıyorum, problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: Mehmet Yıldız'ın avukatı, gazetelerde yazılan şeyleri inkar etmedi.. "Oraya gol atmak için gitmedim, orada bulunmaya gittim" cümlesinin pozisyon gereği olduğunu, zaten akabinde asist yaptığını belirterek savunma verdiklerini söyledi. Başka da bir delil olmadığından salverilmiş. Bu tarz devam ederse delil yetersizliği herkes bir bir salınır.Hiçbirşey olmaz.Bu kadar konuşulduğu ile kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şamil Tayyar`dan sonra Mehmet Baransu da birşey söyledi. `Fenerbahçe camiası ağır kararlara hazır olsun, Ağustos ayına kadar küme düşürme kararı açıklanabilir.` Bu adam son yıllarda kimin adını ansa olanlar ortada. :p AY ve kurmaylarini da uzun vadede Ergenekona bağlarlar, gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 öyle birşey olamaz abi,saçmalamayın.o kadar adamı deliller sağlam olmasa içeri alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tharkas ın postunu bekliyorum 4.5 saattir bilæ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu kadar konusulduğu ile kalmaz daha büyük olay olur, fener %37 oranında değer kaybetmiş hisseler, uğradığı zararın maddi tarafı bir yana, birde avrupa basınında şikeci diye anıldı durdu olayın manevi tarafıda büyük, böyle hepsi bir bir serbest kalır da bir şey cıkmazsa bu işin sonunda , bu işin arkasındaki savcılar polisler pardon yanlış olmuş diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: nihat genç'in gayet sağduyulu yazısına tepki göstermemiş miydin sen? Sana göre sağduyulu, bana göre yanlı. Kimse kimsenin kişisel görüşklerini onaylamak zorunda değil. Siz bunu anlamıyorsunuz. Ben bu gösterilen delillere dayanarak Fenerbahçe'nin ceza alacağını ve küme düşürüleceğini düşünüyorum, kendi kişisel düşüncem. Beğenmeyebilirsin. Zorunda da değilsin ama sunuyorsan karşı bir argüman sun. Tek dediğiniz yok böyle birşey. Ama şu ana kadar sızdırılmış deliller diyorum? Lesser diyorlar... Bir argüman sun be adam. De ki, şu var şundan dolayı olmaz. Ben diyorum ki, ortada bir suç görülüyor, buna sebep TFF kurallarına göre küme düşürülür, hatta - puanla başlatılması garanti... Senin karşı argümanın ne? Karşı argüman olarak şu ana kadar saydıklarınız: - Küme düşürmezler, çok tepki olur? (eee diğer takımlar suç sabitse ve düşürülmezse onlar tepki göstermeyecek mi? UEFA kimi alır o saatten sonra kupalarına? Cevap 0. - AZOZ YOPMOMOŞTOR. (Bu adam onca maça gitti. Şikesiz olmayan UEFA maçları ve bir anda evlat acısı gibi koyan 15er dakikalık şampiyonluk yaşadı... Ama hiç fenalaşmadı bu adam. Ne hikmetse sorguya alınacağı her zaman fenalıklarda ve anjiyo geçirdi...) Var mı bundan başka bir argümanınız? Varsa söyle de bilelim yani. 2500 mesaj oldu geçerli bir argümanınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vaperon said: Var mı bundan başka bir argümanınız? Varsa söyle de bilelim yani. 2500 mesaj oldu geçerli bir argümanınız yok. Sızanlar arasında yeterli bir delil yok, hatta hiç adam gibi delil yok. Bu kadar basit. Sen 2500 mesajı düzgün okumayı bilememişsin demek ki. Sızanlar arasında diyorum bu arada tekrar belirteyim, "hiç delil yok, Aziz yapmaz" falan demiyorum, sen atlamadan belirteyim üstüne basa basa. Senin bildiğin, henüz bize sızmayan bir delil mi var benzer şekilde, "düpedüz suçlu işte" diyebiliyorsun? "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" şeklindeki yüzeysel mantık yeterli mi yoksa işine geldiği yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya hala Gürcan itiraf lazıkm diye qq modunda, yahu kanıt kapı gibi ortadayken Aziz pişkin pişkin yapmadım demeye devam etse ne yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ajans title i istiyorums! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu arada olaydan istifade hemen Akaryakıta zam gelmiş , arada ne geçirsek kardır diyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahah hakkaten hazır gündem meşgulken çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tinu said: bu arada olaydan istifade hemen Akaryakıta zam gelmiş , arada ne geçirsek kardır diyolar heraldeYOKSAAAA...!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar