Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

küheylan said:

dasaaa said:

şike şike galibiyet gibi espriler yapıldı mı yaygınca?
takip etmedim de hiç.

abi lütfen ya, sorman ayıp kaç yıllık, 3 madalyalı kullanıcısın.

çoğunu konunun ilk saatlerinde kendimi feda edip ben yaptım ortam gerilmesin diye. arada başkaları da çıktı. kısaca özet geçeyim:

şike şike fener yapıldı

aziz yıldırım ranzadan düştü diye cüneyt çakır penaltı verdi

semih soruşturmaın son 10 dksında gözaltına alındı

azizi koğuştan bilica tünel kazarak kurtardı

fb tesislerinde delil aramasında türkiye kupası bulunamadı

arda turan ehliyet yeniletmeye emniyete gidip "lan aziz sen de mi burdasın" dedi

güiza 40 kişilik gözaltı kadrosuna alınmamasına isyan etti

volkan karısına baktı diye adamın kafasında şişe patlat.. lan dur bu gerçek haberdi

neyse, var mı unuttuğum başka?

aziz hastalanıp hastaneye kaldırılınca sorguda yerine yedek kulübesinden semih girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Mehmet Yıldız'ın avukatı, gazetelerde yazılan şeyleri inkar etmedi.. "Oraya gol atmak için gitmedim, orada bulunmaya gittim" cümlesinin pozisyon gereği olduğunu, zaten akabinde asist yaptığını belirterek savunma verdiklerini söyledi. Başka da bir delil olmadığından salverilmiş.

Bu tarz devam ederse delil yetersizliği herkes bir bir salınır.Hiçbirşey olmaz.Bu kadar konuşulduğu ile kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar konusulduğu ile kalmaz daha büyük olay olur, fener %37 oranında değer kaybetmiş hisseler, uğradığı zararın maddi tarafı bir yana, birde avrupa basınında şikeci diye anıldı durdu olayın manevi tarafıda büyük, böyle hepsi bir bir serbest kalır da bir şey cıkmazsa bu işin sonunda , bu işin arkasındaki savcılar polisler pardon yanlış olmuş diyemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nihat genç'in gayet sağduyulu yazısına tepki göstermemiş miydin sen?

Sana göre sağduyulu, bana göre yanlı. Kimse kimsenin kişisel görüşklerini onaylamak zorunda değil. Siz bunu anlamıyorsunuz. Ben bu gösterilen delillere dayanarak Fenerbahçe'nin ceza alacağını ve küme düşürüleceğini düşünüyorum, kendi kişisel düşüncem. Beğenmeyebilirsin. Zorunda da değilsin ama sunuyorsan karşı bir argüman sun.

Tek dediğiniz yok böyle birşey. Ama şu ana kadar sızdırılmış deliller diyorum? Lesser diyorlar... Bir argüman sun be adam. De ki, şu var şundan dolayı olmaz. Ben diyorum ki, ortada bir suç görülüyor, buna sebep TFF kurallarına göre küme düşürülür, hatta - puanla başlatılması garanti...

Senin karşı argümanın ne? Karşı argüman olarak şu ana kadar saydıklarınız:
- Küme düşürmezler, çok tepki olur? (eee diğer takımlar suç sabitse ve düşürülmezse onlar tepki göstermeyecek mi? UEFA kimi alır o saatten sonra kupalarına? Cevap 0.
- AZOZ YOPMOMOŞTOR. (Bu adam onca maça gitti. Şikesiz olmayan UEFA maçları ve bir anda evlat acısı gibi koyan 15er dakikalık şampiyonluk yaşadı... Ama hiç fenalaşmadı bu adam. Ne hikmetse sorguya alınacağı her zaman fenalıklarda ve anjiyo geçirdi...)

Var mı bundan başka bir argümanınız? Varsa söyle de bilelim yani. 2500 mesaj oldu geçerli bir argümanınız yok.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Var mı bundan başka bir argümanınız? Varsa söyle de bilelim yani. 2500 mesaj oldu geçerli bir argümanınız yok.

Sızanlar arasında yeterli bir delil yok, hatta hiç adam gibi delil yok. Bu kadar basit. Sen 2500 mesajı düzgün okumayı bilememişsin demek ki.

Sızanlar arasında diyorum bu arada tekrar belirteyim, "hiç delil yok, Aziz yapmaz" falan demiyorum, sen atlamadan belirteyim üstüne basa basa.

Senin bildiğin, henüz bize sızmayan bir delil mi var benzer şekilde, "düpedüz suçlu işte" diyebiliyorsun? "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" şeklindeki yüzeysel mantık yeterli mi yoksa işine geldiği yerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...