küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi şöyle uzun yazıları alıntı yapıyorken spo alın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi konuşma kaydı ve foto var diyorsunuzda ibrahim akın'ın kiler dışında hangi konuşma kaydı var ? fotolarda terso ne durum var? ben hala fenerbahceyle ilgili yüz kızartıcı bi delil görmedim,yok çünkü,varsada acıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yahu Gürcan Bilgiç mi şu ntvspor'daki? Unuttum adını. Efane saçmalıyor adam. Yok savunmasına başvuracak vs. Yahu cideo ve ses kayıtlarıyla şike kanıtı varsa, Aziz "ben masumum" diye savunma yapsa ne fark eder? O kanıtlar varken ceza vermeyeckeler mi? lol yusuf yusuf moduna girmiş Fener gidecek diye @dogmeat: Verilenler buz dağının görünen yüzü zaten. Daha ne net olarak kim neyle suçlanıyor belli, ne kanıtlar belli. Gizlilik var soruşturmada ama medya ve halk baskı yapınca salıyorlar azar azar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kolpa molpa bilemicem artık, bu sonuçlar çıkarsa şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Gürcan bilgiç koyu fenerbahçelir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DoGMeaT said: ben hala fenerbahceyle ilgili yüz kızartıcı bi delil görmedim,yok çünkü,varsada acıklanmadı. Açıklanmadı zaten, kayıtlar var deniyor sadece, kayıt veya itiraf olmadan şu ana kadar bizim gördüğümüz iddia ve deliller fasa fiso zaten. Daha herkesin savcılık sorgusu bile bitmemişken net delillerin sızması pek kolay iş değil ama, görücez işte 3-5 güne en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 khala said: UEFA’nın baskısını üzerinde hissetmeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, yaşanan şike soruşturmasının takibi için özel bir komisyon kurmuştu. İlk yapılan görüşmelerde UEFA’nın çok acil kararlar istemesinin ardından, çok ciddi öneri kararlarının alındığı, bugün emniyette yapılacak görüşmelerin ardından da önümüzdeki hafta başında resmi açıklamanın yapılacağı ifade ediliyor. Gelen ilk bilgilere göre, basına yansıyan belge ve görüntülerinde dikkate alınarak, savcılığın başlattığı soruşturmanın içeriği gözönünde bulundurularak; 1- Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Abdurrahman Yakut, Olgun Peker, Levent Eriş, Talat Emre Koçak, Halil Köntek, Özcan Üstüntaş, Çoşkun Çalık, Hakan Karaahmet, Özden Tütüncü, Serdar Belçin, Murat Tanış ve Yusuf Turanlı gibi isimlerin ömür boyu men cezası alması, 2- Fenerbahçe futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 3- Sivasspor futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 4- Eskişehirspor Kulübü’ne ağır para cezası verilerek, Spor Toto Süper Lig’e eksi puan ile lige başlaması, 5- Adı bu skandala karışan ve suçu sabit bulunan diğer sporcu ile yöneticilere 3 aydan başlayarak ömür boyu mene kadar ağır cezaların verilmesi, 6- Şampiyonluk ünvanının Fenerbahçe’den alınarak Trabzonspor’a verilmesi, Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’ne, Kayserispor’un UEFA Kupası’na gönderilmesine, 7- Bucaspor ve Konyaspor’un yapılan incelemelerde herhangi bir suç işlememiş olması durumunda Süper Lig’den düşen iki takım yerine Süper Lig’de devam etmesine, öneri yoluyla karar verildi. Bu öneri kararlarına bir ek daha yapılarak gerekirse Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçlarının daha geç başlatılması da sunulacak. http://www.santrahaber.com/haber/TFF-den-Bomba-Gibi-Kararlar-Cikacak/54901 ilk maddedeki 3 kişi zaten serbest kaldı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 böyle rezillik olmaz kocaman güzel konuşmuş. ulan günah keçisi olduk memleketin. sanki bir tek fenerde sıkıntı vardı. kestik bitti öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla buz dagının su ana kadar görünen kısmı cok tırt ama. daha ciddi ve daha mantıklı deliller ortaya cıkmadıkca,bu olayın adalet yahut temiz futbol için değil,çeşitli grupların güç hesaplaşmasından kaynaklandıgı düşünmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Somut delil de çıksa olayın güç hesaplaşması kökenli olduğu gerçeği değişmeyecek de, bu bir özür değil, örtbasa güvenmek değil örtbaslık hareketlerde bulunmamak mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 of ntvspor yine fbtv gibi yayın yapıyor ya, sadece haber yapsalar, hiç yorumcuları olmasa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mehmet Aslan ın olduğu bir kanaldan birşey beklemek komik zaten,Ercan saatçileri eksik bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şike şike galibiyet gibi espriler yapıldı mı yaygınca? takip etmedim de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 He aferin adamların aklına soktun şimdi. 2700 mesajda daha önce kimsenin aklına gelmemişti ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: şike şike galibiyet gibi espriler yapıldı mı yaygınca? takip etmedim de hiç. Yapıldı, çoğunluğu zevksiz birçok montaj da kondu malesef. Arada Estel uğradı 2008'lerin OKOMONO GOTORDO topiğe falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: şike şike galibiyet gibi espriler yapıldı mı yaygınca? takip etmedim de hiç. abi lütfen ya, sorman ayıp kaç yıllık, 3 madalyalı kullanıcısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 levent kırca usulü bu espriler geçmişte kalmadımı diyecektim, kalmamış demek ki. geçen sayfalardaki balonlu birisinin esprisi daha da fenaydı ama. işte bu gEcirzinhoo said: buda fena değil ^_^ ... said: aziz Yıldırım'ın nezarethanede ranzadan düştüğünü gören Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi, evet sayın seyirciler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vaperon said: Amaç bildiklerini öğrenip, iddiaları ona göre çerçevelendirmek olabilir mi? Fanatikler yobazlardan da kötüymüş be abi... Abi hadi bu adamları geçtim, İbrahim Akın'ın yaptığı buluşmalara, imam muhabbetine falan da mı saptırma, iftira, hikaye diyorsunuz? Konuşma kaydı ve fotoğraflar var ortada... Kim bilir daha iddialar ve kayıtlar arasında neler var... Hiç mi acaba diyemiyorsunuz? nihat genç'in gayet sağduyulu yazısına tepki göstermemiş miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: levent kırca usulü bu espriler geçmişte kalmadımı diyecektim, kalmamış demek ki. geçen sayfalardaki balonlu birisinin esprisi daha da fenaydı ama. işte bu gEcirzinhoo said: buda fena değil ^_^ aziz Yıldırım'ın nezarethanede ranzadan düştüğünü gören Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi, evet sayın seyirciler.... Kara leke abi o, hatırlatmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 basta rewendorun yaptıklarından bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 of gürcan qq ya, Türkiye'nin kaybı olur rörörörörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor'un en yakın adayı bile bundan oldukça iyi bence, o kadar kötü ki. İşte o ikinci. Rewendor said: Aziz Yıldırım tünel kazma çalışmaları için Bilica'nın gözaltına alınmasını bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor o espriler başkaları tarafından yapılıp konu dağılmasın diye kendini feda etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: of gürcan qq ya, Türkiye'nin kaybı olur rörörörörör Şu çok salakça bir savunma yalnız, haybeye Fener'in rezil olmasını ben de istemem ama şike yapıp da ligde kalmaları Türkiye için çok daha büyük bir kayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim antu ss`im iyidi be. trt de var kanallar arasinda olan euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar