Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 babamlar saat 23 gibi deprem olduğunu hissetmiş. bir-iki dakka önce de sanki deprem olmuş gibi bir ses ve sallantıyla uyandım. çok fazla değil tabii 4 gibi bişi olabilir. son depremler diye şu sayfaya ulaştım: http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst2.asp ama burda bahsettiklerim yazmıyor. daha geniş çapta yazan başka bir yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kıyamet alameti bunlar, uyarı atışları. Şükür ki Tayyip'i seçtik, yoksa 9.5 olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kandilliyi ariyorum simdi hemen, sizin evde hissedilen butun sallantilari raporlaticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bi de şunu sormuş olayım, depo patlamasıydı vs gibi durumlarda doğan sarsıntıları bu tip sistemler rapor eder mi, yoksa illa yer altı sarsıntıları mı olması gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 YOK ARTIK. Ciddi ciddi soruyorsun yani bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 depo patlamasında olusan sarsıntının buyuklugu nedir ki abicim? 2 blok otede hissetmezsin o sarsıntıyı. kutahya'da yasanan deprem izmir'den, bursa'dan hissediliyor. aradaki farkı hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 koeri vermemisse baska yerde cikmaz ki kucuk deprem. aletler tr'nin nihayetinde. patlama vs cok alakasiz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 geçen bende aşşağı bi koşu indim, hemen yatağımın yanında hırkam,telefonum ve cuzdanım durur. kaptım onları,ayakkabıları çektim uçtum aşağıya. İnerken alt katımda oturan hayat kadınlarıyla karşılaştık eheh onlarda iniodu ama kimse inmemişti aşağıya. nese bunlar gittiler, ben aşağıda takılıyorum ( saat 4 felan ). Ulen dedim acaba ben de mi sorun var, yan taraftaki bahçıvan amca ( evet uyanıktı ) yı gördüm. - deprem oldu di mi? - valla bilmiorm ben aşşağıdaydım ama köpek havlıyor deprem oldumu. - havlamadı dimi? bi bana havlıo zaten - heh. Bence senin depremi o alt kattakiler yapmıştır (ekşi surat ) - valla bilmiorm abi. Nese gidip yatayım. ama baya baya sallandığımı hatırlıyorum, demek dedim rüyaymış. Senin ki de böle bişi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 alt katta hayat kadınları mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi hiç alt katta hayat kadını oturur mu lan? bizim ev sahibi var. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2weGhf6HAB8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ne yalan söyliyim videodaki konu sandımda girdim cidden asdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar