Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engin Alan'ı yıkan haber


mertadam

Öne çıkan mesajlar

Az önce damadı ve silah arkadaşı olan Yılmaz Çetn vefat etmiş.
Ağır hastalığı varmış uzun zamandır.Cezaevine girerken de gazeteci Saygı Öztürk'e kendisini en çok üzen şeyin hastalığı sırasında damadının yanında olamayacak olması olduğunu söylemiş.Adalet Bakanlığı'nın izin vermediğini bildiği için cenazeye katılmak için başvurmayı düşünmüyormuş.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18158140.asp?gid=381
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Serkan. Rahatsız değilim. Random bir insanın yaşadığı acıdan patiye ne? Balyozdan ya da Ergenekondan yargılanması, adamın gerekli gereksiz hayat hikayesinin bu forumda tartışılmasını gerektirir mi? Sorduğum bu. Saçma şekilde crit yapmaya çalışıp prim elde etmeye çalışan bir insan olmak, bu foruma yaranmaya çalışmak senin için bu kadar önemli ise, devam et. Hayatın bu ise, durma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demek sen de standart bir kopyadan öte değilsin. Kendi karakterini yazdıkların yansıtamıyor, kendi düşüncelerinin arkasında duramıyorsun bir forumda bile.

Doğru, oldu öyle tipler. Hala da var forumda. Bu işi hakkıyla yapan, şahsına münasır insanlar da var. Ekmek, xunn, fistan vs... Ama adamlar taklit değil işte. Olayı orada... :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Estağfurullah.
Haddini aşmadığın konusu sadece ütopya ve bilim kurgu roman olur.
Bir argüman falan da yok ortada,burası da Sultanahmet Kütüphanesi değil. Havaya girme,gaza da gelme. Sakin ol.Nasıl diyorsun sen(bol bol İngilizce patlatıyorsun ya)biii kuuull beybi...
B)-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de öyle bir trip yok değerli kardeşim.
Ama siteye yeni gelen insanlara karşı YERLEŞİK oldukları son derece belli olan üyelerin AKILLARI SIRA onları BENZETMEYE, LAF SOKMAYA, ASARIM KESERİM demeye de hakları olmadığına inanıyorum.
Bu nedenle benim gibi yeni üyelere laf sokmaya sok,eyvallah da,o iğneyi de azıcık yazdığım her yazıya zıplayan çekirgelere sokuver bir zahmet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...