mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Az önce damadı ve silah arkadaşı olan Yılmaz Çetn vefat etmiş. Ağır hastalığı varmış uzun zamandır.Cezaevine girerken de gazeteci Saygı Öztürk'e kendisini en çok üzen şeyin hastalığı sırasında damadının yanında olamayacak olması olduğunu söylemiş.Adalet Bakanlığı'nın izin vermediğini bildiği için cenazeye katılmak için başvurmayı düşünmüyormuş. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18158140.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Nedir yani? Ne yapayım şimdi? Allah rahmet eylesin de bu ne şimdi? Bana ne Engin Alan'ın hayat hikayesinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yılmaz çetini tanıyan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 vaperon said: Nedir yani? Ne yapayım şimdi? Allah rahmet eylesin de bu ne şimdi? Bana ne Engin Alan'ın hayat hikayesinden... Sen kimsin? Ne diyon? Ne oldu? Rahatsız mısın? Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/31/bana-m%C4%B1-dedin_30748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 vaperon haklı yani. Adamın hapisten çıkarılmaması hepimizin eleştirdiği bir şey ama damadının ölmesinden ve adamın üzülmesinden bana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben de haklıyım o zaman. Sizin zevkinize mi hitap etmek zorundayım konu başlığı açarken? Tabii ki hayır. O zaman naş naş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sen hakli degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bana göre de sen haklı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben Serkan. Rahatsız değilim. Random bir insanın yaşadığı acıdan patiye ne? Balyozdan ya da Ergenekondan yargılanması, adamın gerekli gereksiz hayat hikayesinin bu forumda tartışılmasını gerektirir mi? Sorduğum bu. Saçma şekilde crit yapmaya çalışıp prim elde etmeye çalışan bir insan olmak, bu foruma yaranmaya çalışmak senin için bu kadar önemli ise, devam et. Hayatın bu ise, durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Başka konu başlıklarının altında çok gördüğüm için ve burada prim yapmaya çalışan bir insan olduğum için aynen taklit edeyim standart davranış şeklinizi... ahahah(yeterli sanırım ;) ).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Birincisi o balon bugün patlayacak.İkincisi çok fazla ahaha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Demek sen de standart bir kopyadan öte değilsin. Kendi karakterini yazdıkların yansıtamıyor, kendi düşüncelerinin arkasında duramıyorsun bir forumda bile. Doğru, oldu öyle tipler. Hala da var forumda. Bu işi hakkıyla yapan, şahsına münasır insanlar da var. Ekmek, xunn, fistan vs... Ama adamlar taklit değil işte. Olayı orada... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Helal olsun sana güzel insan. Beni rezil ettin şu forum ortamında. Artık insan içine çıkamam. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yoo, öyle bir amacım yok. Söylediğin argümanlarına karşı argüman üretiyorum sadece. Kendi kişisel düşüncelerimi söylüyorum haddimi aşmadan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Estağfurullah. Haddini aşmadığın konusu sadece ütopya ve bilim kurgu roman olur. Bir argüman falan da yok ortada,burası da Sultanahmet Kütüphanesi değil. Havaya girme,gaza da gelme. Sakin ol.Nasıl diyorsun sen(bol bol İngilizce patlatıyorsun ya)biii kuuull beybi... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bazı yeni üyeler neden seni yenicem istanbul tribine giriyorlar anlamıyorum engin alan'ı da çok severim babasını da severdim onurlu bir demirciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 enginalan kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Adam mert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben de öyle bir trip yok değerli kardeşim. Ama siteye yeni gelen insanlara karşı YERLEŞİK oldukları son derece belli olan üyelerin AKILLARI SIRA onları BENZETMEYE, LAF SOKMAYA, ASARIM KESERİM demeye de hakları olmadığına inanıyorum. Bu nedenle benim gibi yeni üyelere laf sokmaya sok,eyvallah da,o iğneyi de azıcık yazdığım her yazıya zıplayan çekirgelere sokuver bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 büyük yazdığı kelimelere vurgu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben oraları bağırarak söylüyor diye hayal etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yok,aslında küçük yazdığım kelimelere vurgu yapmak için o kelimeleri büyük yazdım. Nasıl ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 çok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar