Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gericiyseg gericiyig argadaş

BaaL

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Bu kadar abartmayın. Viyana'da merkezi bir yere böyle Türk bayrakları asılmış olsa aha aynı bu şekil bir sürü adam çıkar adım gibi eminim. Normal şeyler bunlar.

ee viyanada varsa türkiyede de olsun o zaman tamam. italyada da telekom özelleştirildi zaten. avrupa ülkelerinin yaptığı herşeyi yapabiliriz oh mis

batıdan çok batıcı gördüm sizi arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Sparkcaster said:

abiiii iqlar tek haneli sayılarda aboo

hepsini toplasan tek haneyi geçmez hatta sıfırı bile geçmez

eh..

aslında geçer de makul çalışan bi mekanizmaya mevcut değiller işte.

ya aslında sorun ulusalcılık, din eksenli hareket etme falan değil. sorun atatürkün milletin kafasındaki padişahlık sistemini yıkamaması, reformların milletin kafasında işlememiş olması.

adama bi hak vermişsin de neyi, niye vermişsin, hakketmiş mi? hah halk onu kavrayamamış. hiçbi şeyi sindirememiş senelerden beri. bi düşünce ekseni oturtamamış, eski devletlüm kafası ile dünya görüşü oluşturmaya çalışıyor işte.

tartışılan din konularının, son senelerde çıkmış laikçi -ne demekse artık- gerizekalılığının arkasında tamamen bu var diye düşünüyorum keza adamda düşünme sisteminde bug var. net ve tarafsız bi değerlendirme yapamıyor. sadece anlık kararlar ile idare edebiliyor. gün için yeterli oluyor ya adama. bitti gitti. günü kurtarsın sadece.

sonra gericiyseg gericiyig argadaş..

daha fenası, daha padişahım çok yaşa versiyonu büyüklerimiz bilir idi gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...