Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WBdRIo_2cug 3. oyunda roster iyicene genişliyecek gibi haku zabuza falan gözüküyor. nasıl entegre edicekler hikayeye acep. flashback chapterları olucak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 trap yerine dedekage zod gelsin ya. http://media.comicvine.com/uploads/0/378/1123359-tsuchikage_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kishi sagolsun mass res attigi ve olen herkesi madaranin ordusu olarak canlandirdigi icin plot gap derdi yok, gelmis gecmis butun naruto karakterlerini koyabilirler oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi okumayan var manga yı yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 e su oluyo bu hayatta kalio su sunu sirtindan vuruo vs vs tarzi agir spo vermedimki, animede minumum 1-1.5 sene bunun ile gecicek, olmus ve reslenmsi karakterler vs normal karakterler formati oyunun konusuda zaten onun ustune, oyunun kendisi spoiler zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 küçük büyük karman çorman öle ortaya karışık ne varsa koymuşlar maşallah. 2. oyun güzeldi mekaniği değiştirmemişler heralde direk tüm karakterleri koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 güzel olmuş ya, ben hala deliler gibi ultimate ninja storm 2 oynuyorum. baya sarıyor multiplayer'ı. story mode'u da yerindeydi. animedeki son arclar baya güzeldi, bu oyun da sağlam olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Çok keyifli olur bu. PS2'de vardı iki nesilide oynayabiliyorduk güzel oluyordu. Yalnız şu dövüşleri 2 round falan yapsalar çok iyi olllacak. Tam heyecanı tepeye vurmuşken dövüş bitiyor tekrar loadingler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 TGS den yeni trailer geldi. Oyun sisteminde değişikliğe gidilmiş. youtube da bir kaç oynanış videosu mevcut. UNS2 deki online sorunlardan yola çıkarak bazı şeyleri daha dengeli hale getirmeye çalışıyolarmış. Kawarimi için yeni bar eklenmiş üst üste en fazla 5 kez yapılabiliyo. UNS2 de normal vuruş yapmak bi nevi açık vermekti spammerler yüzünden o tarz şeyler içinde vuruş sırasında iptal tarzı olaylar gelecekmiş. yeni sistemin hala geliştiriliyo olduğunu belirtip pek bilgi vermek istemediler. Şu ana kadar açıkladıkları özellikler bile oyunun zevkini bir hayli arttıracak. sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 DARKNESSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Valla ben 2. oyunda itachiyi alıp sasukeyi 87^12390123 kere pataklayıp hıncımı çıkardığım için bunu almam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dedekage zod varmış, düşünücem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 güzelmiş baya. hala oynuyorum ben ninja storm 2'yi, multiplayer çok zevkli ama eğer generation'ın multisinde şu matchmaking hakkında bir şeyler yapmazlarsa (20 dakika 2 dakikalık dövüş beklediğimi bilirim, tuş spamlayarak) katliam sebebim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 oyunun zevki zaten evde tribün yapıp 6-7 kişi vs atmakla çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 ve 2. hokage onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bunu alacam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 singleı bile 25-30 saat götürüyor zaten her türlü parasının hakkını veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Dün demoyu oynadım şahane olmuş. komboyu istediğin zaman kesip başka şekilde devam edebilmem sub limiti vs. özellikler oyunu çok daha zevkli ve kontrollü hale getirmiş. demoyu japon psn den indirebiliyosunuz. demodan kaydettiğim bir dövüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 japonya'da release oldu oyun geçenlerde. youtube'da subscribe yaptığım adamlardan biri 5 dakikada bir video uploadluyor, koyayım bazılarını. şu enfes maç olmuş öncelikle, http://www.youtube.com/watch?v=hSul8tuywsQ&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=9&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=4hQpV0DQ3Tw&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=12&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=qk-z5q0XOj0&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=13&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=6meGg1QhsN0&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=14&feature=plcp abarey http://www.youtube.com/watch?v=YRW2XiCbWQA&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=30&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=zXjRnG-uWpo&list=UUudIY7_1bL5fvl0KEYdZFLw&index=39&feature=plcp turnuva sistemi falan da var, baya maç atarız pati içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 gittigidiyor'a geldi oyun. bugün elime ulaşacak, bi ara bi review çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 var mı oyunu alan oynanyan eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 deno bi yorum yapsın ona göre karar verelim alıp almayacağımıza diyicem deno dediğimiz herif swtor, assassin's creed falan seven bir adam olduğu için his argument is invalid olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 swtor hadi neyse de assassino'ya öyle deme bari ayıptır kaede chan. oyun gayet iyi ya, şu ana kadar çıkmış en başarılı naruto oyunlarından yani. ultimate ninja serisindeki en iyi oyun. karakter sayısı 72, ve bütün karakterlerle oynamak eğlenceli olmuş. single player'ı kötü yalnız oyunun, direkt vs modda dövüşüyorsunuz. 10 tane ayrı karakterin hikayelerini oynuyorsunuz baştan itibaren, fakat sadece önemli dövüş sahnelerinden ibaret olmuş. single'ın tek artısı, daha önce anime'de hiç görmediğimiz ve naruto'yu çizen stüdyo tarafından çizilmiş sahneler. madara vs. hashirama falan da var bunların arasında. aman aman bir şey yok bu ekstra 65 dakika anime contentinde de, gene de artı puan. multiplayer akıyor zaten direkt oyun. spammer'lar, hep aynı karakteri seçen bebeler olsa da iyi bir oyuncu kitlesine sahip ve çok fazla oynayanı var dünya çapında. yeni eklenen turnuva vb. modlar ile de şenlenmiş mp iyice. alın da farklı kişilerin kafasını kırayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Yanlıs mı hatırlıyorum ps de başka bir naruto oyunu daha vardı sanki yeni ? Yoksa bu o mu ? Yani böyle mortal kombat tarzı değil bildiğin ilerlemeli bir oyundu die hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Demo yu çektim oynadım. Çok güzel oyunmuşta fiyatı biraz fazla geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar