December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: cemad, 18 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: bizzat satın aldık hakemi patili kartallar olarak. öle yenilme gibi bişi söz konusu değil yani :) tek yapacağımız şey ahmed hassanı ceza sahasına sokmak ehe Geyik dedigin budur.......[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 your welcome[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: mexinth, 18 Eylül 2004 21:15 tarihinde demiş ki: evet black Çarşı mı arkam ? LoL çarşıdan kişileri tanırım ama sadece maç muhabbetım vardır. Onun dışında ilgim yoktur. Ki zaten çevremde çok seçiciyimdir çok geniştir çevrem ama masaya oturan adamı iyi seçerim. Ben hayatımdada kimseyi arkama almam güvenerek iş yapmam. Ezik takım yakıştırması özel istek üzerine yapıldı. Ayrıca mexinth lütfen körü körüne yorumlarda bulunmayalım... Neyse konu daha uzamasın lütfen.Sadece geyik maksatlı bi posttu öyle algılanmasını isterdim.Eğer o elektiriği veremediysem hata benımdır kusura bakmayın.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yanlış anlamışsın, uzattıkça da uzatmışsın black. Fizban gereken yorumu yapmış zaten. December'a söyledim söylediğimi...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hobaaaaaaa eyvallah dedik sustuk,millet hiç tınlamıyor,mexinth pardon bub anlamadım sen ne dedin bana[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: mexinth, 18 Eylül 2004 21:57 tarihinde demiş ki: yanlış anlamışsın, uzattıkça da uzatmışsın black. Fizban gereken yorumu yapmış zaten. December'a söyledim söylediğimi... ahah evet kusura bakma =) soruyu ben sormuşum yanlış anlayan benım =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya karıştırmayın konuyu kardeşim. gsye kaç atcaz onu tartışıoduk :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya kaygayı boluyorum ama elınde fazladan yenı acık bıletı olan warmı yoksa yarın bulmaya calıscam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Valla bjk li olarak çok ümitli olmadığım bir maç malesef. Takım oturdu oturacak derken lig bitecek gibi[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla biz yendikten soora az daa aklınız başınıza gelir de düzelirsiniz umarım...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ne kavgası burada tatlı tatlı atışıyor patiler =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tabi ya ne kavgası kesinlikle değil çiçek atıolar hatta birbirlerine de sanal alem ya göremios :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 maç bıletı ısteyen arkadas nıck ıne bakmadım :) kusura bakma dun yazıcıoğlunun oralarda satıolardı bıletı.ama adam Bjk-gs ıcın son bıleeettt dıe bağırıodu bılmem kaça satıo bak ıstersen oralara[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 2 kesmez bizi en az 5 tane atmak gerek bu gs'ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Orda dur cemad :)...fazla hızlı gidiyosun maçtan sonrda görüşelim paticikte :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Daha maç başlamadı 7 sayfa olmuş yuh =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bjk:1-0:gs[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kim attı?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol silverdan başka kimse görmedi golü =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ilk yarı 0-0 bitti[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tümer'i istiyorum. Carew'in yerine de A. Hassan'ı istiyorum...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 19 Eylül 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hasana kartı göstermese kartları unuttu dicem ama yuh be cihan ne biçim adamsın sen ve bu adam akrtsız atlattı be. bi de o kadar para saydık hakeme. nese bizim penaltılar 2. yarıya artık. tomas da i.akına bi sarıldı ehe o kadar seviosun maç sonu sarıl be kardeşim ceza sahasında nie sarılıon[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu arada carew bi ara sakatlandıktan sonra topalladı hep. 2.yarı çıkabilir bakalım görcez necati de muratı katletti. alalhtan bişi olmadı 3. kaleciye kalcaktık lol[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol cemad ne kartı kartlık pozisyon mu vardı ? hasan şaş gördü o kart doğru onun dışında baska kartlık pozisyon olmadı ve gayet centilmence geçiyor maç[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Hiç sevmiyorum Murat'ı bu sırada... Tümer'i istiyorum Tümer'iiiiiii[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar