Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Şimdi 5te sınav var muhasebe ve bende daha ders notu bile yok ki 1 kere bile derslere girmedim. Diyorum ki erken gidip birini bulup çalışayım veya sınav saati gidip zevk almaya bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 erken git kopya hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sıcakta ne yapcan okulda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu arada izmirden manisaya gideceğimi de ekleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 muhasebe olmuyo öyle 2 dk çalışmayla. ilginçtir kopyayla da olmuyo. bi değişik ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Sınav 30soruluk test olucak kopya şansım o yönden olursa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Llama said: sıcakta ne yapcan okulda ya Karı kız keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sene 2011 hala öğrenci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 test sınava gitsem mi gitmesem mi diye soruyosan o senini ayıbın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 git git, zorla tırmala. Hiç belli olmaz ne çıkacağı, en azından bir sonraki sınav için soruları görmüş felan olursun. Zaten test, yani derse falan gittiysen arada kulaktan dolma bişiler duymuşsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 muhasebe dersleri çok basit oluyo ya, kitap varsa aç bi kaç örnek soruya bak 10-15 dakka. aklında kalanı sallarsın sınavda işte tutarsa tutar. yoksa da çalışkan bi kızdan not al, onlara bak 10-15 dakka. aklında kalanı sallarsın sınavda işte tutarsa tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bi dakka ya testmiş, test sınava çalışan var mı hala abi. git sınava geçersin her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ne biçim üniversite lan o test falan yapıyorlar? Birde git çalış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 DoruK said: bi dakka ya testmiş, test sınava çalışan var mı hala abi. git sınava geçersin her türlü. Kaldım. Kimse yoktu ben finaline girmediğim için kaldım, herkes geçti. Ders notu bulamadım, kaldım gjksalgnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 muhasebe çok acayip bi ders. ilk 2 sene yapamayıp 3. senemde 85 85 alarak BA yla geçtim. seneye derslere git yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Seneye derslere gitcem ya 3.sene olcak zaten herşeyi geçtim dersim kalmadı 2.dönem muhasebesine 1 kere girmediğim için kafa almıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hala 3e geçemedim yaa.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 2 den ders vermedim 3 e geçtim.Hehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar