Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2011 - 2012 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya olmuyor derken izlersin tabi de
bi kere league pass'e alışınca sopcast'e gelemiyorsun ses kötü görüntü kötü vs
ayrıca league pass sayesinde 2 maçı aynı aynda seyredebiliyorsun fln böyle güzellikleri var, geçmiş maçları seyredebiliyorsun istediğin zaman nba action'ı seyredebiliyorsun vs... bi ton özellik sunuyor sana.
Mesaj tarihi:
Ntv spor yine nba action vari günün maçları özeti günün yabancısı günün en iyi 5 hareketi falan filana girerse ben zaten gece 3-4 maçlarınının hiçbirini izlemeyen biri olarak umursamam kimde yeter ki ntv spor o olayı vermeye devam etsin.
Mesaj tarihi:
http://www.flightsunite.com/server/Views/package_img/original/1291155571hollywood.jpg
http://www.katrinaconnection.com/images/katrina-new-orleans-flooding3-2005b_1_.jpg
Mesaj tarihi:
Neden katrina sonrası? :) düzelttiler şehrin büyük kısmını merak etme.

Denver için de google'a kar yazıp çıkan resimlere bakabiliriz. Rakım 2000
Mesaj tarihi:
isin sakası benimkisi ama Los angeles tahminen daha iyi bir sehirdir heralde her türlü ortamıyla yani adamlar denvera da gitseler mutsuz olabilir bence

edit: simdi videosunu da izledim de chris kaman dısında resmen içlerinden küfrediyorlar niye düştük diye üzüldüm valla
Mesaj tarihi:
senko said:

kendisinden taksit yok ama bankan yapiyorsa onu bilemem.
bu arada league pass'ta şöyle bir kötülüük oluyor
o gün maçı senin kanallarından biri almışsa o maçı leagu pass üzerinden seyredemiyorsun

atiyorum boston - lal maçını o gece nba-tv veya ntv ntvspor fln veriyor diyelim
o maçı gidip te league pass'ten izleyemiyoruz

Bu eskiden vardı artık yok. En azından geçen sene kaldırmıslardı bu olayı
Mesaj tarihi:
Kobe harbiden daha sezon başlamadan boyle bir star havasından muhabbetlerinden uzak bir adam haline geldi niye öyle oldu ya. Bu sene mesela kafamda ne isimler var fantasy draft için hiç kobe aklımın ucundan 1. draft geçmiyor mesela yani oyle bir adam degildi noldu da bu hallere geldi hala dünyanın en ıyı basketçilerinden ama o verim yok herifte sanki. Bılmıyorum bana oyle gelıyordur buyuk ıhtımalle yine oynadı mı coşar belki.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Kobe harbiden daha sezon başlamadan boyle bir star havasından muhabbetlerinden uzak bir adam haline geldi niye öyle oldu ya. Bu sene mesela kafamda ne isimler var fantasy draft için hiç kobe aklımın ucundan 1. draft geçmiyor mesela yani oyle bir adam degildi noldu da bu hallere geldi hala dünyanın en ıyı basketçilerinden ama o verim yok herifte sanki. Bılmıyorum bana oyle gelıyordur buyuk ıhtımalle yine oynadı mı coşar belki.

Geçen sezon takımın bütün hırsı Kobe'de toplanmıştı takımdaki herkesten daha fazla başarısı olmasına rağmen. Yaşıda ilerledi. Ama Kobe bu gelir kendine. Howard olsaydı iyi olurdu mesela Kobe zaten tek başına ateşliyemiyor ne kadar hırslı olsada artık oda azaldı Lakers'ın işi zor.
Mesaj tarihi:
mehmet okur -> nets

2015 2. tur draft hakkı -> utah

çok beleşe gitmiş. ümidi kesmiş utah demekki.

edit: tabi memo 10 milyon alınca senelik, bölece salary'de büyük rahatlama oldu utah için.
Mesaj tarihi:
beleşten öte birşey bu,

aslında dediğin gibi 10m alıp 2 senedir neredeyse hiçbirşey yapmayınca adamlar ümidi keser tabii

nets'te çoşarsa o zaman süper olur işte,

hem deron panpasının yanına gitti, çoşar çoşar ya asdfds
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Karısı sevinmiştir, senelerdir Erzurum'da yaşıyorlar.

Bence çok üzülmüştür, ailesi Salt Lake City'i çok sevdiği için trade düşünmediğini söylediydi. Daha geçen hafta radyoda M.murathanoğlu da benzer yorum yaptı (L.A. transferi tartışılıyordu) Bırakmaz S.L.C.'i dediydi.
  • Yeni Oluştur...