Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ok basvurdum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oyun ciktiginda bende direk abanacam sith warrior... size katilmak cok isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şimdiden başvurabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.swtor.com/guilds/106913/rip burdan başvurabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ok yolladim guild app kismini gormustumde guildleri nerden gorecegimizi bilmiyordum link icin eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vay swg kardeşlerim hepinize selamlar. eski swg mğükemmeldi kapanmadan oynadım hala güğzeldi aslında ama bilmiorum tor nasıl olacak ta benide aranızda sayın. eşi uyutup oynarım accık :D ama hardcore deil bu sefer inşallah :D Daeween/Kelem/Imam/Xuru :O devrim seni lightsaberla pişirmeye geliorummm hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 imam'ı ben hatırlıyorum ama nerde nasıl tam olarak=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Hah bi sen eksiktin Umut. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dae sen hardcore oynamadan zevk almazsin, swtor un hardcore lukla da hicbir alakasi olmadigi icin bu oyun sana gore degil diyim simdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 betada mısın sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 GwindonSurion said: betada mısın sen de? dae betada degil, bi zamanlar girmis(mis) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kutadgu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yazın bakalım bizi de R.I.P kadrosuna.. Yalnız closed beta oynayıp haber vermeyenleri protesto ediyorum, başta draedan ve alan yetkilisi olmak üzere..:? Kutadgu Bilig - Veteran Master Pikeman-Rifleman / Protector of Hi'lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 SWG'yi RIP'te bırakmıştım, buna da RIP'te başlayalım yine hehe başvurdum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 oba kutadgu gelmiş. zamanında sırf melee template'leri ile oynarken az headshot çekmemişti kafama t21'i ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 başvuruların hepsini onayladım... yenilerini bekliyoruz... RIP Guild Linki: http://www.swtor.com/guilds/106913/rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 biran once ciksada baslasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 erahm kh'an mı desem asdadasads X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ERAHM K'han!!!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 draedan said: GwindonSurion said: betada mısın sen de? dae betada degil, bi zamanlar girmis(mis) :D olm sencer ben artık harcore more fln oynayacak durumda deilim ponpiş im benim tek isteğim devrim i saber la kızartıp tattoine de güneşlenmeye bırakmak haha. işin şakası yok öle hardcore bitti yavaş yavaş artık maksat jedi temple olsun. bu arada gwindon Imam SNN uo daydı baya bir sene geçti ama Imam ı oradan hatırlıosundur Kayed lerden. Revhas beni de eklermisin mersi mujk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Umut, aynı cümleleri Rift için de diyordun. Yine çinli gibi kasmışsın. Kime ne faydan var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok artık o devirler bitti devvoş um. yoksa panpiş im mi desem hehe :D neyse daha az hardcore daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horrendos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bende account yarattim. Preorderimi yaptim RIP de basvurumu yaptim. Bende Er'ahm Khaan in obur yarisi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Aamet, şu ucuz Ege'ye söyle. O da başvursun. Balonun da hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İns doya doya oynariz bunu galaxiesde 13 class kasip jedi olamayinca oyunu silmistim :) Basvuruyu yaptim cv mi gonderdim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Alp ucuzu, hesabını geri alamadın da yeni hesap mı açtın? :) Alper nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar