Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İşlerim hakkında notlar alabileceğim, eksiklerini gediklerini yazabileceğim, yarı profesyonel önerebileceğiniz bir program var mıdır a dostlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sanki bu iş için bir windows 7 sidebar gadget vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Not Defteri. Windows 3.1'den beri built in geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 gene espriler havada uçuşmuş. anlamayan arkadaşlar için tekrar açıklıyorum, masaüstünde aktif olarak çalışacak üzerinde oynamalar yapabileceğim tarzda program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de arıyorum böyle bir program. Vista da not tutmak için sidebar aracı vardı fakat Win 7'de masaüstünde kalmıyor. Bildiğin .exe yapmışlar aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 para verecekseniz vueminder calendar parasız olarak iyi bişi yok. buradan birisinin not tutma yazılımı vardı. o iyi sayılır nispeten. rainmeter falan var aslında ama onlar da rahat kullanılan şeyler değil kesinlikle. edit2: jorte desktop app çıkartsa da google calendar ile entegre çalışsa, istediği para neyse bayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evernote var ya? edit: bu arada dasaaa dediğin programın lite versiyonu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evernote'da always on top gibi bişi var mıydı? lite'ında google sync falan mı yoktu, bişiyi yoktu. ama süresi iyidi 60gün trial veriyordu bi ara. kaldırıp registry'den falan da elle silip kullanabiliyordunuz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 işyerinde xp kullanılıyor ve xp de transparent falan hikaye sanırım bu vueminderda ? çözümü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok değil. system trayde full view mi ne diye bi seçenek var, onu dene. o da ekranı kaplayacak başta, resize demen lazım tepeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 minimize oluyor ya. dilediğin şekilde kullanabiliyorsun, zaten esnek bi program. 60gün olan pro.suymuş. google calendar ile telefonunu da senkronize et. mis gibi kullan geç. ha şöle bi sıkıntısı var, çok küçük ekranda problem abi, 10", 12.1"de sorun. 14" ve üstünde hiç sroun değil. 23"te muhteşem işe yarıyor. aslında osmo diye bi linux programı vardı, bi evolution diye.. bu ikisi ayrı bi güzel de pc'ye yok bunlar da. osmo bayağı başarılıydı. zaten o zamanlar bende smartphone bile yoktu sanırım. alışkanlık yaptı ama pis program! habire onun gibi hayatımı kolaylaştıracak programlar kullanıyorum işte şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Microsoft Onenote var ne kadar iyidir bilmem. Bizim şirketin officelerini 2010 yaptığımızda yanında gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 vueminder lite güzel oldu ya. teşekkürler dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Evernote kullanıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kucucuk tas devrınden ama ısımı goruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ben notepad kullanıyorum dağınık ve karışık oluyor böyle bir program güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Crawler Notes'da basit birsey isine yararsa ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 stickies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 benim yaptığım ve kullandığım şu var:todo list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 One Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bana su sekilde bir not programi lazim, bahsedilen programlar bunlari yapabiliyor mu ? Ufak bir kosede not tutabileyim ama sayfa sayfa ilerlemek istiyorum defter gibi. Mesela bugun 24.02 , 24.02 bir sayfaya, 25.02 ertesi gun baska sayfaya gibi. Ekrani isgal etmemesi lazim vesaire, bildigin defter ariyorum ben asadadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 "Masaüstü için ışık tutma Programı" diye okudum. Dedim noluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 one note bütün ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor. lafı geçen bütün özellikler var, çok çok fazlasıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 googledan zim notes die birsey buldum isime yariyor simdi. Daha iyiside olabilirmis. one notesun cok fazla ozelligi var isime yaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Opera'da built-in notes sekmesi var. Oldukça kullanışlı oluyor. Alınan notlar Opera link ile de sürekli internet ortamında saklanıyor. Opera sevmek için başka bir neden daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar