Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü için şık Not Tutma Programı

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

para verecekseniz vueminder calendar

parasız olarak iyi bişi yok. buradan birisinin not tutma yazılımı vardı. o iyi sayılır nispeten.

rainmeter falan var aslında ama onlar da rahat kullanılan şeyler değil kesinlikle.

edit2: jorte desktop app çıkartsa da google calendar ile entegre çalışsa, istediği para neyse bayarım.

Sosyal ağlarda paylaş

minimize oluyor ya. dilediğin şekilde kullanabiliyorsun, zaten esnek bi program. 60gün olan pro.suymuş. google calendar ile telefonunu da senkronize et. mis gibi kullan geç.

ha şöle bi sıkıntısı var, çok küçük ekranda problem abi, 10", 12.1"de sorun. 14" ve üstünde hiç sroun değil. 23"te muhteşem işe yarıyor.

aslında osmo diye bi linux programı vardı, bi evolution diye.. bu ikisi ayrı bi güzel de pc'ye yok bunlar da. osmo bayağı başarılıydı. zaten o zamanlar bende smartphone bile yoktu sanırım. alışkanlık yaptı ama pis program! habire onun gibi hayatımı kolaylaştıracak programlar kullanıyorum işte şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bana su sekilde bir not programi lazim, bahsedilen programlar bunlari yapabiliyor mu ?

Ufak bir kosede not tutabileyim ama sayfa sayfa ilerlemek istiyorum defter gibi.

Mesela bugun 24.02 , 24.02 bir sayfaya, 25.02 ertesi gun baska sayfaya gibi.

Ekrani isgal etmemesi lazim vesaire, bildigin defter ariyorum ben asadadasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...