Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yalnız hakkaten ya. al sana çılgın proje. türkiyenin doğsundan batısına asya-avrupayı birleştirecek şekilde maglev geçir. sevdim bu fikri. türki cuhmuriyetler falan da katılsın hatta projeye, çine kadar gitsin bu maglev. heriflerde zaten var asfgdfsg. boğaz zaten trafik probleminin en büyük sebebi, ikinci bi boğaz yapmak nası bi şuursuzluktur. sdf. bi de istanbulu yıkıp yeniden yapardım. dedim ya simcity oynamak olsun maksat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kansere çare bulana 30 milyar dolar vereceğim derdim. Uzaylıları kanıtlayana 10 milyar dolar ama böyle etki kemikli falan olcak daha doğrusu hükümetlerdeki bu işle görevli bir birim varsa o adamların aklını çelerdim. En azından adım ölümsüzlüğe yazılsın kanseri bulduran adam olaraktan hayır duvası alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi yalnız başına gelmesi hoş olmuyo ama hastalık gerekli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 patideki herkesi satın alır sam'e blizzard en güzel firma dedirtir viktora melihi öptürür balonuda alkolik yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 3-4 milyar kişiyi öldürüp kurak bölgelere gübre diye attırırım 200-300 milyon kişiyede çekirdekli karpuz yedirip üzerlerine sıçtırtırım. Yeşersin ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yozgat, kırıkkale, kırşehir, çorum sınırları arasında dev gibi alan alır, semicondutor falan üretimine başlardım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 napcan olm üretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hmm bi de televizyon yayınını acil durumlar dışında yasaklardım, herşeyi internet üzerinden yaptırırdım. fiber altyapısını 100 katına falan çıkarıp dünyanın önemli şehirlerinin meydanlarında hayvani yüksek çözünürlüklü silindirik ekranlar ve bunlara bağlı 360 derece kameraları ile şehir meydanları arası telepresence yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: yozgat, kırıkkale, kırşehir, çorum sınırları arasında dev gibi alan alır, semicondutor falan üretimine başlardım bi de. Suark said: napcan olm üretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız ya da harca harca bitmeyecek kadar çok param varsa teknolojinin ve çağın gelişimini değiştirebilirim demektir işte. oturup parayı yemem, spor araba, acaip süper takım elbiseler alıp hava atmaya kasacak bi adam hiç olmadım zaten. tek kişi ile de hiçbir şeyi değiştiremezsin. o halde yayılmalısın ve üretimde olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Biriniz de dememiş ki evimin bodrum katında zenci dövüştürürüm diye arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ona sınırsız paraya ihtiyaç yok ki abi ver 60TL sağdaki soldaki zencilere bayılana kadar dövüşsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Aa ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Boş hiçbir iş yapmayan bir şirket açardım. 10 kişi işe alınacağını ve aylık 5 milyar maaş ile çalışacaklarını 1 hafta önceden tüm gazetelerden ve televizyonlardan duyururdum. Vasıfsız işçi olacak hepsi. Evli olanlara da 2000tl fazla maaş fakan verileceğini yazdırırdım. Nasıl bir kalabalık olurdu siz düşünün artık. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız parayla bile eşek yine eşek önce insan... kölelik serbestse ben zenci dövüştürmek yerine bi komite kurup dünyanın tüm kızlarını güzellik elemesinden geçirirdim. son elemeyi de kendim yapıp düz hesap 2-3000 tane seçip bunu 5 senede bir tekrar ederdim. her gün bi tane aşağı yukarı. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 o değil de. petrol kullanımını engellerdim lan. alternatif kaynaklara (özellikle güneş ve genetik mühendisliği ürünü bakteriye) yatırım yapardım. (daha doğrusu zorlardım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 üretim olmasın! sınırsız param olsa tüm üretim yerlerini alır yıakarım hahaahaahAHHAAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 @mr hand: harbi lan, sınırsız paran var. dünyanın yüzünün 50sene içinde, yavaşça ve kimse birbirine girmeden değiştirebilirsin hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 %90 ınız baya dar görüşlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 konuyu öldürdük yalnız. sdfagsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Iki tane: Dunyaya uzaydan bakarak Ay'da mangal yapmak. Virgin firmasi gibi bir denizalti yaptirip 5000 metre derine dalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Şöyle bir okudum da esasen hiç de öyle fantastik şeyler yapılamıyormuş. Ne bileyim keşke parayla stargate yaptırıp evreni gezebilsek ya da ne bileyim 3 tane elf hatuna lap dance yaptırabilsek ama işte olmuyor. Ha ama birisi eğer ver paranı worm hole açacak teknolojiye sen ölmeden ulaşırız derse akbilimin depozitini bile veririm sermaye yapsın diye. Ha unutmuşum bir de zaman makinesi yapabilsek keşke, dinozorları göreyim, Adem babayla Madagaskar'da rakı içeyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kendime lab kurarım dnayla oynarım bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bi de her gün random bi fakire ferrari alırım ama benzin koymam içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oyuncak mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar