mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şimdi babam amerikaya gidiyo ipad 2 getiriyim mi dedi ben de kararsız kaldım elimde ilk nesil bir iphone var aşırı aşırı memnunum iphonedan ama tabi baya eskidi desteklenmiyo artık filan falan bi upgrade gerekir alete yada ipad2 olabilir. okulda filan daha kullanışlı olur sorun şu ki 3gli olanları türkiyede çalışmıyo gibi bir duyum aldım nedir olayı sırf türkiye olmasa da avrupada da sıkıntı yaratır mı 3g'si? sıkıntı yaratırsa iphone daha mantıklı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ya az bekle iphone5 al, okul için de laptop al işte, ipad gibi cinsliklere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ipad2 3g çalışıo türkiyede at&t versiyonunu aldırcan..eylülde büyük ihtimalle yeni iphone çıkcak..telefon şart değilse ve tablet kullanırım işime yarar diosan ipad iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 egeye katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 İkisininde yenisinin çıkma tarihi az kaldı deniyor. Hangisini daha uzun nefesli kullanırım diyorsan diğerini aldır babana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ipad2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 İpad 2 yeni cikmadi mi ya. Neyse o zaman ipad aldiriyim 3g'lisinden. Pasaportla aktivasyon filan gerekir mi bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Madem iphone'un var ipad2 aldır derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 simlock'suz iphone al, 650$ bedava resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 3g'li ipad2 nin aktivasyon sikintisi varsa iphone cok daha iyi olur. İphone'um ilk cikanlardan ilk ciktigi zaman alindi. Kavgaya girmelik sahaya atmalik artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 iphone 5 için eylül iyimser bir tahmin olmuş... hele 2012den önce geleceğini hiç sanmıyorum. zira wwdc de genelde yeni telefonu açıklardı Apple. Sadece benim anladığım iOS5 ile birlikte iphone 4 ü biraz daha gazlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 2012 mayisi dusunuyorlardi iphone 5 icin. koca koca yazdilardi hatta. ipad 2'yi al derim eger benim gibi durumun varsa.. iphone u ben ipad 2 yi aldiktan sonra elden cikardim. ipad 2 benim su is gezisi vs de cok isime yaradi diyebilirim. halen de yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İş gezilerinizde mail mi okuyorsunuz sadece anlamıyorum ki yani ipad nasıl bi laptopun yerini tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sen ne yapıyorsun mesela iPad'in yapamadığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Autocad, Word, Excell, powerpoint, print, scan vs vs Daha doğrusu sadece onay mercisi olmadığın her durum için ipad yetersiz henüz. Daha da kısası eğer birşeyler üreten konumdaysan laptop hala baya bi farkla ileride. Misal bi teklif hazırlıyor olsan hazırlaman herhalde 1 hafta sürer bastırman 1 hafta bizim doğudaki bi yerleşim yerinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 misal şehir şehir mağazalarımızda tadilatlar var. autocad den ölçümlerle birlikte istediğim gibi ustalarla çalışabiliyorum ve hızlıca mail alabiliyorum vs. akşam ya da tenefüslerde oyun-msn vs bu son şeyleri elbet normal telefonda da yapabilirsin. sony nin vaio serisi hem hafif hem de kaliteli. para varsa bas al macbook incelerden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Absolut said: Autocad, Word, Excell, powerpoint, print, scan vs vs Daha doğrusu sadece onay mercisi olmadığın her durum için ipad yetersiz henüz. Daha da kısası eğer birşeyler üreten konumdaysan laptop hala baya bi farkla ileride. Misal bi teklif hazırlıyor olsan hazırlaman herhalde 1 hafta sürer bastırman 1 hafta bizim doğudaki bi yerleşim yerinde falan. aynen budur yani. yok öğrenci modunda takılıyorsan nette dolaşıcaksan şuysa buysa güzel ama iş hallediceksen, paso mail yazacaksan, doküman hazırlıcaksan pek efektif değil haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben nasıl tüm office leri falan açıyorum ipad 2 de?photoshop um Remote Desktop ile olmadı bilgisayar bağlanıyorum uzaktan daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 uygun appleri kullanıyorsan uygun aslında... tabi bi autocad kullanabilmeyi beklememek lazım. ama keynote u kullanarak slide, numbersı kullanarak spreadsheetler gayet güzel oluşturulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolarman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ikisi de gereksiz, seneye bir üst modeli çıkacak ve harıl harıl güncelleme arayıp bulamayacaksın. alacaksan apple şirketini al ve kapa, daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Haklısın aldığın diğer marka elektronik eşyaların bir üst modeli hiç çıkmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Absolut said: İş gezilerinizde mail mi okuyorsunuz sadece anlamıyorum ki yani ipad nasıl bi laptopun yerini tutabilir. abso , bende 3 u de var , laptop, iphone ve ipad 2. normal sartlarda ofise giderken 3 unu de cantama koyuyorum. ama bir kac sefer yurt disinda sadece ipad goturdum, ve inan her bir seyi yaptim. editleyebilecegin ofis programi vra mail programi var video programi var ( makina videolarim icin ) defter yerine gececek programlar var not programlari var, resim cek, video cek, not et cikti da wifi li printer lerden alirim, en kotu printer e bagli pc ye email atarim soyle diyim, ipad 2 laptop i acaip dovuyo bu konuda, sadece ofiste kullanirim onu, disarida mobil olmam gereken yerde ipad 2. ama laptop i bir gun birakir miyim... hayir, henuz degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Stylus kalemiyle denemeler ve kimi notlar aldim dunden beri. Ipad kullanicilarina siddetle tavsiye ederim. Eger not vs alanlar varsa. Elimi koydugumda normal deftere koyar gibi koyuyorum ve hic bi tik olmuyor sadece kalem ucunu aliyor. 5 yildiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar