Sannin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Imperial Agent - Sniper gidicem..Irk a karar veremedim, karakter oluşturma ekranındaki gaza göre değişebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Jedi Consular - Sage - Miraluka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 jedi knight - miraluka'da kesin karar kıldım geçenlerdeki beta weekend sonrası. miraluka inanılmaz karizma. gerçi female'ı daha iyi oluyor ama erkeği de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 trooper oynayacaktım ama fikrimi değiştirdim human/miraluka/jedi consular/shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 trooper en iyi de karar veremedim vanguard mı commando mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 jedi consular/sage ya da Trooper Commando race olarak female twilek olur herhalde consular, comando human male olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hala dağılım nasıl olacak emin olamadım. Ama her önüne gelen lightsaber peşinde olur gibime geliyor Trooper, Smuggler veya Sith Inquisitor düşünüyorum race lere karar veremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 consular/sage ve smuggler/gunslinger arasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Female Miraluka - Consular - Sage banada yakın geliyor ama bakacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sparkcaster said: trooper en iyi de karar veremedim vanguard mı commando mu hala ikisi birbirinden baya farkli biri tank digeri healer biri one handed digeri 2-handed birinde dmg reduction ve shield generator var digerinde cift el makinali biri gerekirse tanklar digeri heallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sin, gene sarı twilek açıp 'free buffs for anyone who licks me !' diyecek misin swg zamanlarındaki gibi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi kere merc oynadiktan sonra baska bi class tercih edicegimi sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Smuggler buyuk ihtimal alternatif BH-mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aslında empireda herşeyin gideri var ama heralde sith inqusitor açıp assasin oynayacam hem lightning hem double bladed işi hoşuma gidiyor race e de artık creation menusunde karar verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 büyük ihtimal sith inquisitor assassin ama jedi counselorda aklımı çeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sith Warrior - Lorath Sanırım Marauder seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sith Inquisitor Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 2 gündür oynuyorum. Imperial Agent - Sniper kesinleşti Bounty Hunter da fena degil ikisi arasında gidip geliyorum güncel haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 garanti jedi consular %65.4 shadow :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar