Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firelands - Raid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni raid , bosslar taktikler vs. buradan konuşalım.

İlk boss nereye gidiceksiniz guild olarak?

http://www.youtube.com/watch?v=f9jLAuI7Olo&feature=player_embedded

shannox

http://www.youtube.com/watch?v=L8OQFgKTn_Q&feature=player_embedded

beth'tilac

bu ikisi kolay bosslar olarak gözüküyor. Örümcek-ana biraz daha gear-check gibi duruyo gerçi.
Mesaj tarihi:
khala said:

Miraul said:

ilk kopekli> su ayaklarina vurulan>kus>kocaman kilici olan>orumcek>domo>ragnaros olur herhalde

Muhtemelen böyle olacak.

örümceki kesmeden kılınçlının kapısı açılmaz büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
şu thrall görevlerini yaparken birden bırakmak zorunda kaldım görevleri summon edildim filan daha sonra görev yarım kaldı nerde olduğunuda tam bilmiyorum sonra abandon edip tekrar başlarım dedim queste sonra onu da bulamadım bi yardım edin böyle kaldım
Mesaj tarihi:
S-H said:

şu thrall görevlerini yaparken birden bırakmak zorunda kaldım görevleri summon edildim filan daha sonra görev yarım kaldı nerde olduğunuda tam bilmiyorum sonra abandon edip tekrar başlarım dedim queste sonra onu da bulamadım bi yardım edin böyle kaldım

aynısı bana oldu
20 mark toplayacan artık dailylerden ve portal açılıcak molten front a ancak öyle sanırım
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

S-H said:

aynısı bana oldu
20 mark toplayacan artık dailylerden ve portal açılıcak molten front a ancak öyle sanırım

kaldığın yere gidip devam edebiliyosun ben düzelttim
Mesaj tarihi:
kaerFegaR_ said:

khala said:

Miraul said:

ilk kopekli> su ayaklarina vurulan>kus>kocaman kilici olan>orumcek>domo>ragnaros olur herhalde

Muhtemelen böyle olacak.

örümceki kesmeden kılınçlının kapısı açılmaz büyük ihtimal.

Sen yetkili bir abiye benziyorsun.
  • Yeni Oluştur...