senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ne kadar ki istanbulda taksi plakalari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 450 lira ile öyle ufak maaş gibi bi gelir bekliyorsan faize yatır. öyle şuna yatır buna yatır gibi bizim söyliceğimiz birşey değil bu benim suan 450 liram olsa net ticarete atılırım hepsini harcamadan tabi.ufak meblalarla al sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bar aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 4000tl/ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 papaya ticareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gayrimenkul-kira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bar aç sonra haraççı mafya dadansın 20 / 80 kırışırsınız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Laorx said: papaya ticareti bu nedense inanılmaz hoşuma gitti lan yapıcam sanırım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bella said: gayrimenkul-kira.1 tane ev alıp kiraya mı vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 barla uğraşmak zor iş. bar işletmecilerine saygı duyuyorum valla. Hem bayağı uğraş hem de bayağı şans (ilgi çekebilmen için) gerekiyor. düzgün barmen bulacan, kasada cebe yürütmeyecek birini oturtabilecen, sürekli sarhoşuyla alınmadı diye olay çıkaranıyla kızlara sarkanıyla uğraşacan, yere göğe kusacaklar, tuvaletleri bok götürecek hesap ödemeden kaçanı olacak falan filan. Daha bi de bunun mafyası var, haraç kesmeye kalkanı var zibidisi var, rakipleri var, var oğlu var. Bi de o barı trend yapman falan lazım. Taksim sinek avlayan bar kaynıyo. bi de içki satım bar ruhsatı bayağı sağlam bişidi yanlış hatırlamıyosam. Tabii o işin içinde olduğumdan bilmiyorum da kulaktan dolma. Ha, bunları göze alırsan çok sağlam parayı da kırabilirsin o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 lan geyiğine yazdım ben onu ciddiye almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 fistanlara şube aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 açma sen de bar falan, batırırsın yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aluriel said: lan geyiğine yazdım ben onu ciddiye almayın yok ama geyik meyik bokuyla pisliğiyle uğraşırım abi dersen iyi kar getirebilecek bişi o eheh ama rahatına düşkün adama gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hayır 280 bin lık rezidanslara topraktan girip ucuza alabilir sonra onları kiraya verebilir. aradaki süre en fazla 2-3 sene bekleme süresi. ya da illa 450 binlik bir ev yerine 150binlik 3 ya da 200 binlik güzel iki ev alabilir. kirası iyi işte. devamlı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hacıysa altınçilek işine girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben bar açarım valla 450k ile ve akarım . Adama aylık 4k veriyorum 450k kullanım bedeli olarak. anlaşırsak bu iş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 @bella kesmez o.yani bir anda 450 yatırıosun ama gelen para kurtarmaz kira düzenli yatmaz falan ugraş gayrimenkul işine extradan paran olursa giriceksin.hibe. 130 liraya geçen bi tanıdık kartal sahilden ev aldı 1 milyara kiraya veriyor misal 1 tane öyle ev alıp geri kalan parayla ticaret dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 birazdan ekmek gelip 450 MİLYARA ALDIĞINIZ ŞEYE EV Mİ DİYOSUNUZ AHAHAH dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dedi galbia onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 zaten adam da düşük gelir beklemiş red, onun istediği kadar ucuza kira yeter. 450k param olsa 3-4k gelir için asla harcamam o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ordan gelen kiralarla yeni ev alacaksın işte. tutumlu ve sabırlı olmak lazım tabi. yapan yapmış valla. iki bankada çalışan tanıdığımın 10 tane evi 2 tane rezidasnı birkaç tane dükkanı var öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ha işte saçma olur ya 450 bin yatırıp az gelir hiç bişi alma faiz en mantıklısı o zaman öyle bi para yatırıp 2 milyar gelire bakmak evlat acısı gibi bişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ev alıp kiraya verme işi liseli fikri direk onu geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o kadar çok inşaat var ki, siz yapmayacaksanız inşaatı emlak tekil halde bi şi getirmiyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar