Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinizde?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
450 lira ile öyle ufak maaş gibi bi gelir bekliyorsan faize yatır.

öyle şuna yatır buna yatır gibi bizim söyliceğimiz birşey değil bu

benim suan 450 liram olsa net ticarete atılırım

hepsini harcamadan tabi.ufak meblalarla

al sat
Mesaj tarihi:
barla uğraşmak zor iş. bar işletmecilerine saygı duyuyorum valla. Hem bayağı uğraş hem de bayağı şans (ilgi çekebilmen için) gerekiyor.

düzgün barmen bulacan, kasada cebe yürütmeyecek birini oturtabilecen, sürekli sarhoşuyla alınmadı diye olay çıkaranıyla kızlara sarkanıyla uğraşacan, yere göğe kusacaklar, tuvaletleri bok götürecek hesap ödemeden kaçanı olacak falan filan. Daha bi de bunun mafyası var, haraç kesmeye kalkanı var zibidisi var, rakipleri var, var oğlu var. Bi de o barı trend yapman falan lazım. Taksim sinek avlayan bar kaynıyo.

bi de içki satım bar ruhsatı bayağı sağlam bişidi yanlış hatırlamıyosam. Tabii o işin içinde olduğumdan bilmiyorum da kulaktan dolma.

Ha, bunları göze alırsan çok sağlam parayı da kırabilirsin o ayrı.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

lan geyiğine yazdım ben onu ciddiye almayın

yok ama geyik meyik bokuyla pisliğiyle uğraşırım abi dersen iyi kar getirebilecek bişi o eheh

ama rahatına düşkün adama gelmez.
Mesaj tarihi:
hayır 280 bin lık rezidanslara topraktan girip ucuza alabilir sonra onları kiraya verebilir. aradaki süre en fazla 2-3 sene bekleme süresi.

ya da illa 450 binlik bir ev yerine 150binlik 3 ya da 200 binlik güzel iki ev alabilir. kirası iyi işte. devamlı gelir.
Mesaj tarihi:
@bella kesmez o.yani bir anda 450 yatırıosun ama gelen para kurtarmaz

kira düzenli yatmaz falan ugraş

gayrimenkul işine extradan paran olursa giriceksin.hibe.

130 liraya geçen bi tanıdık kartal sahilden ev aldı 1 milyara kiraya veriyor misal

1 tane öyle ev alıp geri kalan parayla ticaret dfs
Mesaj tarihi:
ordan gelen kiralarla yeni ev alacaksın işte.
tutumlu ve sabırlı olmak lazım tabi.

yapan yapmış valla.
iki bankada çalışan tanıdığımın 10 tane evi 2 tane rezidasnı birkaç tane dükkanı var öyle.
Mesaj tarihi:
ha işte saçma olur ya

450 bin yatırıp az gelir

hiç bişi alma faiz en mantıklısı o zaman

öyle bi para yatırıp 2 milyar gelire bakmak evlat acısı gibi bişi sdf
  • Yeni Oluştur...