tafircan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 galiba bir fark daha anladim; baya baya aranizda konusuyorsunuz, konu bahane muhabbet sahane yani;) bir de su sakirt gibi sizin jargona ait kelimeleri anlasak da biz de katilsak ama boyle daha havali tabi, herseyi Ti ye alan genclik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şakirt paticik jargonu çıktı artık içim rahat hayatta kapanmaz site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 selam çetinabi perinçeğe de yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 çetintaş ???**?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5jJ_6-Vh5Sg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Genç falan değiliz birde, baba oldu forumun yarısı sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 biz daha zengin ve kaliteli insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Wisslett said: daha bi nerdüz true dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 AHAEKLHJasıojH blsem tereddüt etmezdim be. edince alta geldi yazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yooo ciddi bir forum burası. Sen geç kaldın. Seçim zamanı görecektin buraları. Hep kültür kültürdü buralar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ama yine de 2 kişiden 1 i .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ne kültürü ya herkes birbirine yardırıyodu ayı gibi. Çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bura forum ora sözlük. ama burayı sözlük sanıp "bık bık bık -mesi ması/-mek mak" tarzı başlık açanlar var. çok sakat var anlayacagın çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yimik said: çetintaş ???**?? seçim şehidi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Her gün seçim olsa her gün yardırsak keşke. Oldies but goldies ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şuku yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Llama said: yimik said: çetintaş ???**?? seçim şehidi kendisi bu bilmemkaçıncı akontum olduğundan, tanıyorum kendisini. sadece AGBİ SEN MİSİĞN gibisinden söyledim, teşekkürler. dasaaa banlama bini =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 biz burda bi konuda hatali oldugumuzu fark ettigimizde "kardes sen hakliymissin bu konuda. afedersin" diyoruz. saka saka. bi hafta uzak duruyoruz o basliktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tafircan said: arkadaslar, ben aradaki farki pek cozemedim, malum balon elimde, daha yeniyim (; acaba farki bileniniz benimle paylasir mi ? sözlüklerden farkımız sözlük olmayaşımız. ha, ekşisözlük türevlerinden bahsediyorsan, cevabı: forum oluşumuz. tafircan said: " Forum sitelerinin Google 'i " yok be o kadar da değil, google sürekli gelişiyor, biz sabit kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Sözlüklerde amelelere cool diyorlar, burda amelelere amele diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu arada pepelek olmayi tercih edeniniz var mi? ben paticikten memnunum valla ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 SeaGle said: Sözlüklerde amelelere cool diyorlar, burda amelelere amele diyoruz. aslında moderatör diyoruz, yanlış bilgilendirme arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dasaaa said: mhpci ne abi.. mhp mi alıp satıyorsun? mhp'li olunur anca. hatta mhp'li doğulur! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ocak dışısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar