Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

ulubatin neresinden?

SWG-Eclipse den :). Sizin köyün aşağısından yani... :)
Guild oluşumlarına şimdiden başlamak lazım. pve-pvp.rp. raid. pvp vb. guild le beraber devam etmek başından itibaren. benim gibi pre-order yapanlar için önemli konu. herkes başlamış ve ilerlemişken ortada dımdızlak durmamalı. O sebeple ne yapacağıma karar veremedim. Republic tarafında olmak sitiyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım adına araştırma yapıyorum.

/salute
Mesaj tarihi:
maxrep said:

aquila said:

ulubatin neresinden?

SWG-Eclipse den :). Sizin köyün aşağısından yani... :)
Guild oluşumlarına şimdiden başlamak lazım. pve-pvp.rp. raid. pvp vb. guild le beraber devam etmek başından itibaren. benim gibi pre-order yapanlar için önemli konu. herkes başlamış ve ilerlemişken ortada dımdızlak durmamalı. O sebeple ne yapacağıma karar veremedim. Republic tarafında olmak sitiyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım adına araştırma yapıyorum.

/salute

valla bekleriz frf'ye, neden olmasın.
Mesaj tarihi:
Deno ya kac kisisiniz, nick ler vs mesaj at ulubatli, Sufi de buralarda paticik uzerinden ulasmak istersen. Unity (Enako) paticik e takilmiyor sanirsam, cagin adami oldu facebook FrF grubunda baya aktif, ordan da Bas Mudur e ulasabilirsin.

P.S: Birde balik var tabi, guild founder olarak o gorunuyor swtor.com da ama yedirmezler FRF yi ona!
  • Yeni Oluştur...