aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ulubatin neresinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 VAY erkek AREA MASTER olmuş fukc all area masterz biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 nub ya, bisey beceremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aquila said: ulubatin neresinden? SWG-Eclipse den :). Sizin köyün aşağısından yani... :) Guild oluşumlarına şimdiden başlamak lazım. pve-pvp.rp. raid. pvp vb. guild le beraber devam etmek başından itibaren. benim gibi pre-order yapanlar için önemli konu. herkes başlamış ve ilerlemişken ortada dımdızlak durmamalı. O sebeple ne yapacağıma karar veremedim. Republic tarafında olmak sitiyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım adına araştırma yapıyorum. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 register bile oldu guildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 maxrep said: aquila said: ulubatin neresinden? SWG-Eclipse den :). Sizin köyün aşağısından yani... :) Guild oluşumlarına şimdiden başlamak lazım. pve-pvp.rp. raid. pvp vb. guild le beraber devam etmek başından itibaren. benim gibi pre-order yapanlar için önemli konu. herkes başlamış ve ilerlemişken ortada dımdızlak durmamalı. O sebeple ne yapacağıma karar veremedim. Republic tarafında olmak sitiyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım adına araştırma yapıyorum. /salute valla bekleriz frf'ye, neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 register demek istemedim. kendimize guild arıyoruz emmoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 haa ok anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Deno ya kac kisisiniz, nick ler vs mesaj at ulubatli, Sufi de buralarda paticik uzerinden ulasmak istersen. Unity (Enako) paticik e takilmiyor sanirsam, cagin adami oldu facebook FrF grubunda baya aktif, ordan da Bas Mudur e ulasabilirsin. P.S: Birde balik var tabi, guild founder olarak o gorunuyor swtor.com da ama yedirmezler FRF yi ona! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sufi bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sparkcaster said: sufi bizim lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 -Deno- said: lol no Yazık, haberi yok hiçbişeyden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ya gerçi vay ak yalan olur heralde, pokemon oynicak bizim carebearlar heralde yabancı guild takılırım ben o zman sufi de sizin olur lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 sufi'nin frf oluşumu olan bir yerde herhangi başka bir guild'a gireceğine inanıyorsanız, yanılıyorsunuz beyler. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kavga etmeyin kilo aldım hepinize yeterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 demek doğruymuş, çekimser konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Nerde isterse oynar Sufi, baski yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 çinli gibi oynuyor , heryere yeter o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sensin çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 pipisi küçük dedi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bende girmek istiyorum frfye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Kaldı 1 ay <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 guild üye alımı devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar