saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 539 lu numara mesaj attı ve ben aradım muhtemelen dolandırıcı. adamın yalanını yüzüne vurmak amacı ile biraz konuştum. ziraat bankasında kredi kartım olduğunu söyledim ve isim soyisim söyledim. şimdi bu kötü niyetli birisi ise birşey yapabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 saturn said: muhtemelen dolandırıcı. saturn said: adamın yalanını yüzüne vurmak amacı ile biraz konuştum. saturn said: ziraat bankasında kredi kartım olduğunu söyledim ve isim soyisim söyledim. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 donunu alirlar yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 haciz gelir akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yapabilir. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Madem dolandırıcılığını yüzüne vurmak için aradın neden bilgi veriyosun ki? İçinde ''acaba mı lan?'' düşüncesi mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 adam dolandırıcı diyorsun da neden bilgilerini veriyorsun. salla kafadan bişi illa zorluyorsa. gerçi araman bile hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bankanın call centerını ara ve işlemleri iptal ettirt işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Lan yalan bilgi vermiştir heralde o kadar da değil.Saf ayağına yattın demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Dartanian said: Madem dolandırıcılığını yüzüne vurmak için aradın neden bilgi veriyosun ki? İçinde ''acaba mı lan?'' düşüncesi mi vardı? acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kamil kaplanı ara hemen http://www.youtube.com/watch?v=bGV9NYvHcZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 saturn said: Dartanian said: Madem dolandırıcılığını yüzüne vurmak için aradın neden bilgi veriyosun ki? İçinde ''acaba mı lan?'' düşüncesi mi vardı? acaba evet acaba düşüncesi vardı. gene aradım elemanları ve başladılar isim soy isim ve yaşadığım şehir salladım bunları ve hangi bankamatikten almak istiyorsunuz parayı dediler. garanti dedim. atm nin başına git dediler. tamam dedim gittim dedim ve ekranda ne yazıyor dediler şifremi soruyor dedim ve sonra bizimle dalga geçiyorsun di6ye kzıdılar bana sonra tekrar aradım ve dedim polise vereceğim sizi. onlarda ver dediler ve kapadılar suratıma adamlar isim soyisim yaşadığım şehir cep tel ve ziraatten kredi kartım olduğu bilgisi ile ne yapabilirler bana arkadaşlar. akşam akşam işim gücüm yoktu bu çıktı başıma. ziraati aradım internet ve telefon bankacılığına kapadım işlemleri ve en son yapılan harcama da benim yaptığım bir harcama idi 25 tl lik. market ismine kadar. şimdi kredi kartı internet ve teleona kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 afedersin ama beter ol yani :D hem dolandırıcılar diyorsun hemde bilgi veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kart numaranı. cvv kodunu yada şifreni vermedikten sonra ne yapabilirler sana saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 isim soy isimle ne olurki dedim sonra tereddüt ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 onları da verdiysen eğer cidden beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aluriel said: kart numaranı. cvv kodunu yada şifreni vermedikten sonra ne yapabilirler sana saçmalama hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bişey olmaz o zaman bakma sen kimsenin dediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 savcılığa gideceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 turkcelli aradım sıradan bi türkcell numarası imiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 savcılığa gitsem şimdi nasıl işler süreç hiç gitmedim. çok uzun sürer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 önce karakola gidip zabıt tutturt oradan yönlendirirler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 annenin kızlık soyadını da vermediysen sorun çıkmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 o kadar da değil canım. ben cep telefonu hattına bile vermiyorum onu. yakınımdaki kişinin öğrenebileceği şeyler ad soyad yaşadığım şehir. ziraatten kredi kartımın var olduğu bilgisi kart numarası- şifresi vs başka hiçbir bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 benim kafamdaki düşünce tabiki hukucu değilim bilgim yok ama savcılık ne ceza verecekki bu adamlara ? arayıp seni kredi kartı bilgilerini istediklerinde eğer, sende veriyosan gönül rızasıyla ve senin kredi kartını kullandıklarında ne gibi bi cezası olacak ? düşünüyorum bence cezası yok. sonuçta adamlar senden zorla almıyolar. kendi isteğinle yada salklığınla veriyosun, adamda kullanıyor. ha mesaj olayı biraz kafa karıştırabilir tabi ama hani mesaj atmadan telefonla arayanlara sanmıyorumki adam akıllı bi ceza verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar