Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi kampanyası

saturn

Öne çıkan mesajlar

saturn said:

Dartanian said:

Madem dolandırıcılığını yüzüne vurmak için aradın neden bilgi veriyosun ki? İçinde ''acaba mı lan?'' düşüncesi mi vardı?

acaba

evet acaba düşüncesi vardı. gene aradım elemanları ve başladılar isim soy isim ve yaşadığım şehir salladım bunları ve hangi bankamatikten almak istiyorsunuz parayı dediler. garanti dedim. atm nin başına git dediler. tamam dedim gittim dedim ve ekranda ne yazıyor dediler şifremi soruyor dedim ve sonra bizimle dalga geçiyorsun di6ye kzıdılar bana

sonra tekrar aradım ve dedim polise vereceğim sizi. onlarda ver dediler ve kapadılar suratıma

adamlar isim soyisim yaşadığım şehir cep tel ve ziraatten kredi kartım olduğu bilgisi ile ne yapabilirler bana arkadaşlar.

akşam akşam işim gücüm yoktu bu çıktı başıma.

ziraati aradım internet ve telefon bankacılığına kapadım işlemleri ve en son yapılan harcama da benim yaptığım bir harcama idi 25 tl lik. market ismine kadar. şimdi kredi kartı internet ve teleona kapalı
Sosyal ağlarda paylaş

benim kafamdaki düşünce
tabiki hukucu değilim bilgim yok ama savcılık ne ceza verecekki bu adamlara ?
arayıp seni kredi kartı bilgilerini istediklerinde eğer,
sende veriyosan gönül rızasıyla ve senin kredi kartını kullandıklarında ne gibi bi cezası olacak ?
düşünüyorum bence cezası yok. sonuçta adamlar senden zorla almıyolar. kendi isteğinle yada salklığınla veriyosun, adamda kullanıyor.
ha mesaj olayı biraz kafa karıştırabilir tabi ama hani mesaj atmadan telefonla arayanlara sanmıyorumki adam akıllı bi ceza verilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...