Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alacaksın bi tane eski amerikan, en sağlamı...

goldbären

Öne çıkan mesajlar

sık duyduğumuz bir argümandır başlıktaki, ancak videoda nedense dağılıyor yahu? hani sokaktaki adam bilmez, günümüze arabanın sağlam kalması değil çarpışmada ortaya çıkan G'yi absorbe etmesi şeklinde tasarım yapılır. ama ben yine eski araçlar rigid kalır içindekiler eylemsizlikten ölür iç yırtılma kanama vs. olur diye bekliyordum. bi aydınlatırsanız

Sosyal ağlarda paylaş

abi ben gelişmedi, kötüleşti demiyorum ki.

sokaktaki kanının aksine sağlam falan değilmiş diyorum ne bu atar dfs

ben said:

ama ben yine eski araçlar rigid kalır içindekiler eylemsizlikten ölür iç yırtılma kanama vs. olur diye bekliyordum.

myshkin ve marty said:

gelişmeler oldu bu yüzden günümüzdeki daha sağlam.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle ki amerikan alacaksın, sağlam oluyor derken burdan kastedilen sağlam zaten arabanın güvenlikli olmasından çok daha az sorun çıkaran, güçlü olmasından ileri geliyor. Onun dışında abd nin bu konudaki öncülüğünden dolayı da başka ülke arabalarına göre daha sağlam tabi. Videoda aralarında 50 yaş bulunan 2 araba çarpıştırılmış, onu sorman çok da mantıklı değil. Araba güvenliği ile ilgili çalışmalar zaten 1950lerin sonunda başlamış 1959 model araba ne güvenlik olacak? 70-80lerdeki modellerin testlerine bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hala oğlu tokat yolunda kaza yapmıştı,mercedesle yan yoldan çıkan kamyona 180 le,kum kamyonuna çarpmıştı,kamyon devrildiği halde,araçtakilere hafif yaralanma dışında şükürki birşey olmamıştı,diğer kardeşi de 0 aldığı toyota yı 3 ay sonra satıp ,94 e 200 almıştı,inanılmaz sağlamlar canlı şahidiyim,mercedesin boku olsa yeter bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...