SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ..lı virgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Hahhahhah çok komik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 BALON GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ELİT ŞEREFSİZLER ÇEKEMİYOR YÜKSELİŞİMİZİ ÇOK YAKINDA SIRA SANA DA GELECEK PATİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 balon niye banlandı ya? adam fikirlerini söylüyordu işte. hakarete varan imalarda bulunduğunu da görmedim. o kendi fikirlerini paylaşıyordu, biz de söylediklerinden meme üretiyorduk, öyle güzelcene geçiniyorduk işte. zararı yoktu adamın. balonun banlanmış olmasına üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Sen bi garipsin zaten ya normaldir. Saçma sapan fikirleri yüzünden banlanacak olsa 2 yıl önce hallolurdu o iş, ekstra bişey vardır, birine küfür müfür etmiştir ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu tartışmadan gittiyse diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: ben fakir olduğumdan son dört senedir uçağa binemedim ama thynin birinci olmasından ötürü oyumu akpye verdim bu seçimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 herkes yalan baggio gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UxtorCh8SnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SAkJFn1iE6g 20. saniyeden sonra izleyin asdsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: allaha çok şükür ki adımızı ve bayrağıızı dünyanın dört bir yanına taşıyan iki şey var 1- thy 2- ışık okulları sağ olun var olun... kenan sofuoğlu var bide 2. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi tek indirimli uçuş umudumuz olan adamı banladınız bari faydasız şakirt banlayaydınız, seagle falan (mühendis ama bitane dikili köprüsü yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 1 aylıktır o ban. özel mesajdandır diye tahmin ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 değildir. yöneticiler elitist kemalist cuntacı diye atıldı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: abi tek indirimli uçuş umudumuz olan adamı banladınız bari faydasız şakirt banlayaydınız, seagle falan (mühendis ama bitane dikili köprüsü yoktur) gemlikte her balkonda bi tentem var lan nerdeyse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Faydasız şakirdin fethullahını öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 balon patladi. da guzel olmadi. egleniyoduk ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: abi tek indirimli uçuş umudumuz olan adamı banladınız hakkaten ya, insider info veriyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar