Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Tribe meets white man for the first time ile bu basligi birlestirsem mi ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Spordan sorumlu devlet bakanı olunca birleştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tbmm'nin ortalama IQsu 2 basamaklı olunca normal mehehe ben bilmem demesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Marty said: ne dusundurttu ki? meclisin yarisi boyle. abileri/buyukleri evet diyoruz beyler diyo. ne oldugunu bile bilmeden evet diyolar. onun disinda haberleri yok dunyadan. ha zaten onlari secen halk da onlar gibi oldugu icin gayet normal. cok mu klise oldu?Koyu kısım hariç katılıyorum lakin benim oyum çobanla bir mi zihniyeti bu noktaya getirdi işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bi dahaki seçime yüzde 60 alcak akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balonu temsil ediyomuş hakan şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bana biraz yorum yapmak istemediği için kıvırıp yalan söylemiş gibi geldi şaban. Nası takip etmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Loex said: ordaki milletvekillerini %95 inden daha iyi insandır hakan şükür ya cami mi yaptırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben de çok iyi insanımdır valla bak ama milletvekili yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sparkcaster said: balonu temsil ediyomuş hakan şükür of critical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sparkcaster said: balonu temsil ediyomuş hakan şükür acayip güzel söz sanatı sorusu olur yarınki edebiyat sınavında bu cümleden. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BKw-kiFXQR8 o halktan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 altın kolye naysssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok iyi geri çekti yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: Ya takip etse ne olur gündemi, gündem on numara, sıkıntı yok. Hakan Şükür gol atan adam, spor camiasında da milletvekili olarak yeni goller atacak inşallahü teala inşallah, inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 AtlaraFisildayan said: çok iyi geri çekti yalnız. gitmiştir o mideye, adam vakumladı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nomsaR said: aahha yine beleşçiliğini konuşturmuş ahaha güzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Qualance said: said: AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Hatip Dicle’nin milletvekilliğinin düşürülmesi ve BDP’li milletvekillerinin Meclis’e gitmeme kararı almasını" nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine "Gündemi takip edemedim. Bunun değerlendirmesini bizim büyüklerimiz, bakanlarımız, tecrübeli büyüklerimiz yapıyordur" dedi. http://siyaset.milliyet.com.tr/-gundemi-takip-edemedim-/siyaset/siyasetdetay/23.06.2011/1405944/default.htm Hadi takip etmiyordur, yorum da yapmak istemiyordurda bold ile belirtiğim yer beni çok düşündürdü. of ya rezalet ötesi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 darısı sabri'nin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tmm sistemin böyle işlediğini biliyoruz ama direk açık açık bu söylenir mi be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Laorx said: bana biraz yorum yapmak istemediği için kıvırıp yalan söylemiş gibi geldi şaban. Nası takip etmez ya. yok abi işte adamın söyleyecek bişeyi. partideki herkesin de o adamdan farkı yok hepsi tepesindekiler ne talimat verirse öyle konuşuyor buna da demişlerdir yorum yapma kıvır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Meclisten çevireceğin random vekilden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nomsaR said: aahha yine beleşçiliğini konuşturmuş süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Aluriel said: Sparkcaster said: balonu temsil ediyomuş hakan şükür of critical ne critical ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 o değilde hakan şükür yüzünden akp ye oy veren var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar