Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.markafoni.com/campaign/aral-game-02/ps3/ guitar hero gitarlarıyla rock band oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oynanır. guitar hero compatibility table diye aratıp en günceline gir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 guitar hero bundle fiyatı 180e düşmüş. bende gh 6 kaptım hemen bitane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 fizban said: oynanır. guitar hero compatibility table diye aratıp en günceline gir hatta. rock band 3 ün gitarı bildiğin gerçek gitar nası oynanıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Şu an Band Hero Super Bundle 179tl'ye aldım. Markafoni'de hala devam ediyor, ilgilenen varsa bir göz atsın. İndirimli oyunlar da var.. yazılmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bişe sorucam ben shoptan guitar hero warriors of rock a şarkı indirmek istiyorum fakat oyun içinden bağlanamıyor. türk psn adresimle denedim gene bağlanamadı. playstation store'da şarkılar gözüküyor ordan satın alsam oyunda tanıtabilir miyim şarkıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Aiko said: Bişe sorucam ben shoptan guitar hero warriors of rock a şarkı indirmek istiyorum fakat oyun içinden bağlanamıyor. türk psn adresimle denedim gene bağlanamadı. playstation store'da şarkılar gözüküyor ordan satın alsam oyunda tanıtabilir miyim şarkıları? Bunun aynısını Rock Band 3 için soruckatım. Türkiye'ye satmıyorlar mı şarkıları? Hepsi unavailable gözüküyor shopta. Hem amerikan hem türkiye psn hesabından denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bi tepki verin laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 türk psn'ininden indirdiğim şarkıyı oyun içinde görüyomuş oyun kendi ortama kafa attım. şimdi sıradaki sorum eski oyunların şarkılarını tanıtabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Laraken said: abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile. aynı seyi yazmaya gelmistim. gh'de davul calmaya basladıysanız gidin gercek davulun basına oturun 4/4'luk, 6/8'lik falan ritmler atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 toggie said: Laraken said: abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile. aynı seyi yazmaya gelmistim. gh'de davul calmaya basladıysanız gidin gercek davulun basına oturun 4/4'luk, 6/8'lik falan ritmler atabilirsiniz. ben easyde çılgın atmaya başladım ama pedala basıcam diye bileğimi kırabilirim her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 easy yine bi derece de, medium'da calmaya calısırsanız zaten hi-hat/snare'e aynı anda vurmalar, yine hi-hat/kick kombinasyonları falan baslıyor. o zaman amator bi davulcu oldunuz demektir :) daha ilerisini ben de denemedim de kucuk pedde kolay olmuyor, bi de davul ileri dogru kayıyor hep. toparlayacam diye kacırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben aldım bu seti de bateriden hiç anlamıyorum. practice den baya birşeyler kaptım %90 ı aşıyorum mediumda . ama hani bu gitarda alkış yaptırmak için gitarı şöyle aşağıdan yukarı hareket yapıyoruz ya, bateride onu nası yapıcaz onun hareketini bilen var mı :D of acemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 toggie said: bi de davul ileri dogru kayıyor hep. toparlayacam diye kacırıyorum. o bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 again again again http://www.markafoni.com/campaign/aral-game-03/ps3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 greenday rockband oyununu guitar hero gitarıyla oynayabilir miyim?diğer rockbandler oynanıyodu galiba ve bu siparişler kampanya bittikten sonra kargolanmaya başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://haberoyun.net/?p=229 verilmiş üst postta haberi ama, birde böyle okuyun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar