Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 guitar hero bundle fiyatı hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

oynanır.
guitar hero compatibility table diye aratıp en günceline gir hatta.

rock band 3 ün gitarı bildiğin gerçek gitar nası oynanıcak?
Mesaj tarihi:
Şu an Band Hero Super Bundle 179tl'ye aldım. Markafoni'de hala devam ediyor, ilgilenen varsa bir göz atsın. İndirimli oyunlar da var..

yazılmış zaten
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bişe sorucam ben shoptan guitar hero warriors of rock a şarkı indirmek istiyorum fakat oyun içinden bağlanamıyor. türk psn adresimle denedim gene bağlanamadı. playstation store'da şarkılar gözüküyor ordan satın alsam oyunda tanıtabilir miyim şarkıları?
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Bişe sorucam ben shoptan guitar hero warriors of rock a şarkı indirmek istiyorum fakat oyun içinden bağlanamıyor. türk psn adresimle denedim gene bağlanamadı. playstation store'da şarkılar gözüküyor ordan satın alsam oyunda tanıtabilir miyim şarkıları?

Bunun aynısını Rock Band 3 için soruckatım. Türkiye'ye satmıyorlar mı şarkıları? Hepsi unavailable gözüküyor shopta. Hem amerikan hem türkiye psn hesabından denedim.
Mesaj tarihi:
türk psn'ininden indirdiğim şarkıyı oyun içinde görüyomuş oyun kendi ortama kafa attım. şimdi sıradaki sorum eski oyunların şarkılarını tanıtabilir miyim?
Mesaj tarihi:
Laraken said:

abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile.

aynı seyi yazmaya gelmistim. gh'de davul calmaya basladıysanız gidin gercek davulun basına oturun 4/4'luk, 6/8'lik falan ritmler atabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Laraken said:

abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile.

aynı seyi yazmaya gelmistim. gh'de davul calmaya basladıysanız gidin gercek davulun basına oturun 4/4'luk, 6/8'lik falan ritmler atabilirsiniz.

ben easyde çılgın atmaya başladım ama pedala basıcam diye bileğimi kırabilirim her an.
Mesaj tarihi:
easy yine bi derece de, medium'da calmaya calısırsanız zaten hi-hat/snare'e aynı anda vurmalar, yine hi-hat/kick kombinasyonları falan baslıyor. o zaman amator bi davulcu oldunuz demektir :)

daha ilerisini ben de denemedim de kucuk pedde kolay olmuyor, bi de davul ileri dogru kayıyor hep. toparlayacam diye kacırıyorum.
Mesaj tarihi:
ben aldım bu seti de bateriden hiç anlamıyorum. practice den baya birşeyler kaptım %90 ı aşıyorum mediumda . ama hani bu gitarda alkış yaptırmak için gitarı şöyle aşağıdan yukarı hareket yapıyoruz ya, bateride onu nası yapıcaz onun hareketini bilen var mı :D of acemiyim
Mesaj tarihi:
greenday rockband oyununu guitar hero gitarıyla oynayabilir miyim?diğer rockbandler oynanıyodu galiba ve bu siparişler kampanya bittikten sonra kargolanmaya başlıyor?
  • Yeni Oluştur...