Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 guitar hero bundle fiyatı hakkında

snowwhite

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Aiko said:

Bişe sorucam ben shoptan guitar hero warriors of rock a şarkı indirmek istiyorum fakat oyun içinden bağlanamıyor. türk psn adresimle denedim gene bağlanamadı. playstation store'da şarkılar gözüküyor ordan satın alsam oyunda tanıtabilir miyim şarkıları?

Bunun aynısını Rock Band 3 için soruckatım. Türkiye'ye satmıyorlar mı şarkıları? Hepsi unavailable gözüküyor shopta. Hem amerikan hem türkiye psn hesabından denedim.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Laraken said:

abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile.

aynı seyi yazmaya gelmistim. gh'de davul calmaya basladıysanız gidin gercek davulun basına oturun 4/4'luk, 6/8'lik falan ritmler atabilirsiniz.

ben easyde çılgın atmaya başladım ama pedala basıcam diye bileğimi kırabilirim her an.
Sosyal ağlarda paylaş

easy yine bi derece de, medium'da calmaya calısırsanız zaten hi-hat/snare'e aynı anda vurmalar, yine hi-hat/kick kombinasyonları falan baslıyor. o zaman amator bi davulcu oldunuz demektir :)

daha ilerisini ben de denemedim de kucuk pedde kolay olmuyor, bi de davul ileri dogru kayıyor hep. toparlayacam diye kacırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...