Vampire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: YSidiousY, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ya benim başıma uçakta geldi ve herkes herife dönüp gıcıklıkla dolu bi ifadeyle baktı bunu sonucunda herif tüm hosteslerden teker teker yolculardan da topluca özür dilemek zorunda kaldı bu herifler ölünce anlıyacaklar amaaa sana ne fayda sende ölmüş olcan kazadan sonra... Senin anlattigin olay bambaska, aynisini ben yasasam ucarim adama o bambaska bi olay ama bu otobüs, ve daha hayatimda hic otobüste cep telimi kapatmadim, sessize alirim biri ararsa titresimden anlayip yüzünü kapatirim ama en azindan kimin aradigini bilirim ve önemli bi olaysa iner otobüsten konusurum olay budur...Ha inemiycek durumdaysan bile sessiz bi sekilde isini halledebilirsin kisiyi arayip, olay tamamen görgü olayi...Elektronik sistemleri kitlermis olayi hikaye otobüste[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: blackchaos, 17 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki: şu yeşil motorlarda telefonu kapatın die zınk diye yırtık dondan fırlar gibi çıkan tiplere uyuz oluyorum Ulan ne zaman kaza olmuş. zaten otobus gitmiyor bigün dövücem ama hadi hayırlısı... black foruma yazarkende telefonun açık biliyorum.. kapat çabuk!! :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Vampire, 17 Eylül 2004 18:13 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ya benim başıma uçakta geldi ve herkes herife dönüp gıcıklıkla dolu bi ifadeyle baktı bunu sonucunda herif tüm hosteslerden teker teker yolculardan da topluca özür dilemek zorunda kaldı bu herifler ölünce anlıyacaklar amaaa sana ne fayda sende ölmüş olcan kazadan sonra... Senin anlattigin olay bambaska, aynisini ben yasasam ucarim adama o bambaska bi olay ama bu otobüs, ve daha hayatimda hic otobüste cep telimi kapatmadim, sessize alirim biri ararsa titresimden anlayip yüzünü kapatirim ama en azindan kimin aradigini bilirim ve önemli bi olaysa iner otobüsten konusurum olay budur...Ha inemiycek durumdaysan bile sessiz bi sekilde isini halledebilirsin kisiyi arayip, olay tamamen görgü olayi...Elektronik sistemleri kitlermis olayi hikaye otobüste Ya amac sadece kimin aradigini bilmekse bunun icin kimi ucretli kimi ucretsiz servisler var. Madem o kadar gereksiz neden bu kadar yirtiniyor bu adamlar ?[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya bi otobuse bınıyıosan oraya levha asmıslardır Lutfen cep telefonlarınızı kapalı tutunuz Elektronık aksanımıza zarar verebılır gibisinden. Yani vermese bile bu kurala uymamak hem otobus ıcındekılere saygısızlık hemde yapılan buyuk bı denyolukturç[signature][hline] The Truth is out There
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cahillik işte.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu durumda hemen yaşlı bi amca yada teyze olucak heuehueh müthiş fırça kayıyolar
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 evet bi kere yanımdaki arkadaş da yemişti mercedeslerde.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: dom, 17 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki: ben ac ya da kapat demiyorum, ben bir arkadasimla bulustugum zaman discreet mode'a getiriyorum ki etrafimdaki insanlari rahatsiz etmeyeyim, cunku benim telefon zilimin gurultusunu, carcar telefonda konustugumu kimse duymak zorunda degil. bunun caller id'si var, call log'u var, voice mail'i var, sms'i var ulasmak isteyen herkes ulasabiliyor. cep telefonu kullanmak biraz kultur birikimi gerektiriyor haliyle. Ben de onu demek istemiştim ama anlatamamışım :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
dominic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sonucta teknolojik herseyin bir krosu olduguna gore?
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yane ben hep sogle dusunuom ; bakınız bu uyarı olmasına ragmen herkesın sus be kardesımkapat telefonunu demesıne ragmen krolar cıkıo dusunun kı orda lutfen cep teleonunuzu kapatmayın yazmasın yane safırlerle de kac kere yolculuk yaptım o zaman daha cok salak cıkıo , bagırıolar gecenın yarısı nası olsa yasak degıl belkı de bu yuzden bogle bısı uydurulmustur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 e bu telefonlar zarar vermiyor madem bunlar niye yazı yazıyorlar oraya. hurafedenmi türemiş bu yoksa 30 kişinin aynı anda konuşma olasılıgını göze aldıkları içinmi yazıyorlar[signature][hline]my world my reality
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Vampire, 17 Eylül 2004 18:13 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ya benim başıma uçakta geldi ve herkes herife dönüp gıcıklıkla dolu bi ifadeyle baktı bunu sonucunda herif tüm hosteslerden teker teker yolculardan da topluca özür dilemek zorunda kaldı bu herifler ölünce anlıyacaklar amaaa sana ne fayda sende ölmüş olcan kazadan sonra... Senin anlattigin olay bambaska, aynisini ben yasasam ucarim adama o bambaska bi olay ama bu otobüs, ve daha hayatimda hic otobüste cep telimi kapatmadim, sessize alirim biri ararsa titresimden anlayip yüzünü kapatirim ama en azindan kimin aradigini bilirim ve önemli bi olaysa iner otobüsten konusurum olay budur...Ha inemiycek durumdaysan bile sessiz bi sekilde isini halledebilirsin kisiyi arayip, olay tamamen görgü olayi...Elektronik sistemleri kitlermis olayi hikaye otobüste uçak inerken zıplarsın :D:D:D yoksa havada olsa adam nie okadar özür dilesin zati dediğin gibi aşırı kızanlar oldu beni yemedi dalmak daha o kas yapısını elde edemedim ii olsamdadayak yemek war sonunda:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
dominic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 size basit bir ornek vereyim bu konuda; izmir'li arkadaslar daha iyi anlayacaklardir.. mercedes otobuslerimizde bir birine karsilikli bakan ikinci ve ucuncu koltugun hemen uzerinde asagida tasvir edecegim bir isaret vardir. klasik kirmizi daire icinde cep telefonu uzerinde carpi var, ama entersan bir bicimde yanindaki sonradan takilan beyaz bandi kaldirinca otobus soforunun koltugunun oldugu yone dogru bir ok cikiyor altindan. bahsi gecen isaret demek ki soforu rahatsiz etmemek icin bu alanda konusmayin ibaresi. soyle de bir durum vardir ki hic bir otobus ugreticisi, hic bir abs ugreticisi cep telefonlari bizim aletleri bozar aman diye CE'ye bildirmemistir. televizyondan radyo dinlenilebilmesi icin nasil ekstra bir suru zimbirti takiliyorsa icine, otobusun abs veya baska bir sisteminin cep telefonu ile karismasi icinde ayni derecede degisiklik gerektirir haliyle.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 telefonu alıp elektronik sistemlerin yanına atınca sapıtması doğru uçakta mobil iletişim cihazlarının uçağı düşürebileceği de bi nevi doğru otobüste bütün kontroller önde sayılır ve voltaj yüksektir uçakta üstünüzden kuyruklara giden birsürü düşük voltaj ve yüksek voltaj kablolar vardır düşük voltaj kablolar telefon sinyallerinde sapıtır ve çok hassas birşey ise uçağı düşürmeniz mümkün ama zor en kötüsü pilot tırsar baya[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya sessize al dedianizde aklıma yılmaz erdoğanın bi gösterisi geldi :) başlamadan önce anons geldi yılmaz erdoğandan işte banttan sanırım herneyse. 1.anons: hedehodo lütfen cep telefonlarımızı kapatalım.. biz arkadaşla ya al sessize falan konuşuyoz.. 2 dakka sonra 2.anıns: hedehodo Cep telefonunuzu sesize almak kapatmak değildir.. biz topluca dumura yerleştik .. :D[signature][hline]Boo
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 LOL be kuralları çiğneyenleri savunan bir halk işine gelmediği zaman LOL hepiniz elektronik dahisi imişsinizdeeee haberimiz yokmuş. Türksünüz dimi ?[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Gecen gun discovery de mi baska kanalda miydi hatirlamiyorum, benzin istasyonlarindaki uyariyi konu alan bi program yayinladi. "myth busters" gibi bi seydi ismi unuttum. Rivayete gore benzin doldururken cep telefonu bi aksilik yaratip atese veriyomus pompayi... TRdeki benzin istasyonlarindaki uyari da bu yuzden. Tabi programda sonradan acikladilar ki alakasi bile yok, deneyini yaptilar hatta. Amerikada sehir disinda herkes kendi benzinini kendisi koyuyor. Sofor once koltuktan kalkip pompayi koyuyor. sonra yerine oturuyor. sonra yine kalkip pompayi aliyor... arada surtunmeden dolayi statik elektrik olusuyo ve kivilcimla tutusuyo ortalik. Eh tabi bizim benzinciler de hemen bunu yurdumuza "cep telefonu benzin istasyonuna zarar veriyor" diye uyarladilar...
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla öle sesini kısmakla falan olmaz kapıyacaksın nedir bu kardeşim biraz kuallara uyalım geçen otobüsün tekinde belediye yaask koymuşlar kullanma yasagı otobüs aniden sdurdu elektronik bilmennesi bozuldu kim bu salak telfonla konuşan direk kek gibi kaldı ortada bunu bırakın bandırma yalova hızlı feribotlarında var öle kırolar sesinide kısmıycakn 1-2 saat kapalı kalsa ölmezsin eskiden cep telefonumu vardı[signature][hline]:))) !!! ........................
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 vampire +1 abartmışsınız biraz. zaten ülkemizde bir cep telefonu fobisi mevcut. tamam kütüphane, şehirlerarası otobüs gibi yerlerde kapatılması / sesinin kısılması bir görgü kuralıdır. ancak bazı otobüs şöförleri gibi "adamın cep telefonu çaldı, ABS kitlendi kaza yaptık" gibi bahaneler komik oluyor. Kaç yıldır ABS'li araba kullanıyoruz, kaç yıldır arabada ve benzinlikte cep telefonumuz çaldı. Araba düz yolda giderken cep telefonu çaldı diye kaza yapmadık. Ya da benzinlikte cep telefonu çaldı diye havaya uçmadık. Ancak tabii teknolojiye karşı bir fobi var, bazılarında görebiliyoruz bu topicte bile :-P özet olarak, vampire +1
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ha bi de çok komik olay yaşarım ankaradaki yeni (kısmen yeni) belediye otobüslerinde.. şöför cep telefonu kullanır, arabayı sürerken bi yandan da cep telefonuyla konuşur.. ancak senin cep telefonun çaldığı an yaygarayı kopartır..
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya bu gerçekten berbat bir şey ben bir kere ankaraya giderken başıma gelmişti bir kız vardı telefonu boyuna açık kapamıyor sürekli birileriyle konuşuyor ben uyardım yanımdakiler uyardı kız tınlamıyor en sonunda ankarada otobüsümüzde bir problem çıktı cep telefonundan mıdır bilmiyoruz ama otomatikman tüm suçu kızın üstüne yıktık otobüs düzeldi tekrar gidiyoruz bir telefon çaldı kimin tahmin edin o kızın o anda cinnet geçirdim zaten[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bazı otobüs firmaları telefonun acık kalmasına izin veriyor hatta bindigim bitanesinde şöyle bir yazı yazıyordu " CEP TELEFONLARINIZ ACIK KALABİLİR. İLETİŞİM ÖZGÜRLÜKTÜR!"[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bir çok cep telefonu yasak işaretinde şöforü gösteren bir ok görmedim. gerçekten rahatsızlıktan daha fazlası olduğuna inanıyorum. yoksa sesini kısın derlerdi görüşündeyim hala. nette bununla ilgili tr dökümana rastlamış değilim ne yazıkki :/[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Öne çıkan mesajlar