Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Suriye savaşa giremez bizle son durumunu göze alarak yani iç savaş olmasa belki dener ama şu an boyle bir aptallık yapmaz. Yaparsa da çok ciddi hezimete uğrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 OMG SURİYE ASKERLERİ SINIRLARIMIZA DAYANMIŞ, ASKERİMİZİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKMIŞ! O ZAMAN NATOYLA ORTAKLAŞA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ VE SURİYE'DE İÇ SAVAŞ ÇIKMASINA NEDEN OLAN HAREKAT SON DERECE HAKLI!! said: Ya tamam milyonlarca suriyeli ölmüş olabilir, bölgenin dengesi de bozulmuş olabilir ama çok gerekli bi operasyondu bizi tehdit ediyorlardı.. Koskoca amerika yanı haksız mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi bu arada ben kişisel görüşümü belirteyim, ben savaş olsun demiyorum, boku bokuna bir sürü insan ölecek çünkü. savaş olabilir diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 reyou said: adamlar isyancilari savarken aradan Turkiyeyi cikaralim diyemi dusunuyolar lan?! Unutma, eş başkanız. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sam'a kayisi ormani diktirtmeyin bana aksam aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bi zahmet siktirip gitsinler hataydanda pis pis kokuyorlar bide pft olay cikariyorlar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya o sınırdaki mülteciler içindir lol, ne alıp veremediği olcak suriyenin bizimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yemez beyler suriye düzlük bizde tank bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Penthesilea said: abi su yunanistan, suriye falan popo kadar ulkeler bisuru sorun cikariyo. KAHVALTIYI ATINA'DA EDER, AKSAM YEMEGINI SAM'DA YERIZ LAN ADAMIN ASABINI BOZMAYIN http://www.youtube.com/watch?v=JqFNIdxHYYY Aga katiliyorum Iran ve Rusya disinda gotu boklu 3 5 ulke var etrafimizda. Bence bi gece ansizin gelebiliriz. Buyuk Turkiye Projesi. http://img407.imageshack.us/img407/9607/turkislambirligiharitaqh2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 reyou said: adamlar isyancilari savarken aradan Turkiyeyi cikaralim diyemi dusunuyolar lan?! e adam o kadar asker basmis. bos bekledikleri her saniye zarar. bi hatay kapsa aradan kardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hatayi alip napcaklar lan kunefe ihracati mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 suriye ile girişirsek doğuda kaynar bize oh cümbüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 calimero said: nostradamus ile ilgili bir şeyler izlemiştim vakti zamanında. 3. dünya savaşı ile ilgili bir şeyler vardı. 1999 (1996 fln da olabilir) yılında olacak diyordu. Suriye ile Türkiye tamamen yok olacak fln diyordu vs vs. Olasi bir 3. dünya savasinda ilk hedef arap ülkeleri olur. Zaten avrupada teketekde kafa tutabilecek ülke yok Türkiye'ye. Bizde de öyle deli gibi petrol falan ciksa Amerika coktan demokrasi getirmeye gelmisti bize, ki onun bile popo yemez. Canakkaleli olanlar görmüs duymustur belki, etrafta hicbir askeri havaüssü yokken dagin eteginden ulan nerden cikti bu F16 diyeni vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Penthesilea said: abi su yunanistan, suriye falan popo kadar ulkeler bisuru sorun cikariyo. KAHVALTIYI ATINA'DA EDER, AKSAM YEMEGINI SAM'DA YERIZ LAN ADAMIN ASABINI BOZMAYIN http://www.youtube.com/watch?v=JqFNIdxHYYY ulan bu marşlarla ben ne gazla giderim varya suriyeye offf eminlen ver çakı 10 kişi öldürmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BEKLEYİN TÜRKLER GELİYOR http://www.youtube.com/watch?v=eYhnz_KjOoA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Agalar ta bir hafta önce konu açtım "kışkırtma" başlığıyla ve ben dediydim diyorum zaaa xdxd Ta geçen hafta o suriye topraklarındaki binaya Türk bayrağı açılması, İran ve Suriye'nin Türkiye'den şüphelenmesi ve batının bunu devamlı haber yapması. Bunlar boş değil agalar, bu kadar konuşabiliyorum yanımda iki cia ajanı beni bekliyo, attaya gidecekmişiz zaaaa xdxd - Buyur burdan yak aga: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-13899035 Bu ülkenin salağı çoktur şimdi, kalkıp Suriye'ye delikanlılık yapıcaklar sözde... Bi kimsede demiyor ki niye böyle oluyor? Göz göre göre yiyicez nükleerleri İran'dan 10 sene içinde... Resmen batının kalkış rampası olucaz lan, amerikan uçaklarının kıçından fışkıran lavlarla ericez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BonePART said: hatayi alip napcaklar lan kunefe ihracati mi kunefeyi begenmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Suriye'den bu saatten sonra salataya limon olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BonePART said: Penthesilea said: abi su yunanistan, suriye falan popo kadar ulkeler bisuru sorun cikariyo. KAHVALTIYI ATINA'DA EDER, AKSAM YEMEGINI SAM'DA YERIZ LAN ADAMIN ASABINI BOZMAYIN http://www.youtube.com/watch?v=JqFNIdxHYYY Aga katiliyorum Iran ve Rusya disinda gotu boklu 3 5 ulke var etrafimizda. Bence bi gece ansizin gelebiliriz. Buyuk Turkiye Projesi. http://img407.imageshack.us/img407/9607/turkislambirligiharitaqh2.jpg oha bu ne lan köşegenlemesine gitmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 itiraz ediyorum ben beyler arap yarımadasının tamamını almamısız,orası da kızıl elma sınırları icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hem karadeniz ve akdeniz niye türk gölü degil lan,vatan hainleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ne dandik sınır lan o delikli peynir gibi, bari afrikayı komple alalımda böle küp beyaz peynir gibi acık düzgün sınırımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "nutella yerim" said: hem karadeniz ve akdeniz niye türk gölü degil lan,vatan hainleri gol degiller cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: "nutella yerim" said: hem karadeniz ve akdeniz niye türk gölü degil lan,vatan hainleri gol degiller cunku. denizi olsun bari,maksat türk islam birligi saglansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 islam olmasin yaa, shaman olalim, turk shaman birligi olsun, dunyayi yakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar