Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 karı mısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cerebralis said: throine said: benim kullandığım bu. http://www.gliss.com.tr/index.php?id=1624 bu cidden süper bişey.yapmış japonlar! geçen ay BİM'e geldi hem de yarı fiyatına, 5km yarıçaptaki bütün BİM'leri dolaşıp stokladım bundan. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kel kalırsın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yıkanmalı bir saç kremi önersenize bana berbat saçlarım var :( katur kutur saçlarım saman gibi kuru cansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kremi sürmeden önce saçları ve elleri kurulayın zaten. Aksi halde sürdüğünüz kremi emmez saçlar, bir halta yaramaz yani o kadar sür, bekle, 30 saat durula işlemi. Bir de yıkadıktan ve duştan çıktıktan sonra saçın kolay açılması için serumlar var kuaförlerde yumuş yumuş onlardan da alabilirsin kendine. Saç önemli beyler, iyi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Hahah topiği yeni görüyorum, tam bir chick detection niyetiyle açılmış. Listeliyoruz hatunlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 selam, hatun değiim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ya zaten dökülecek 4-5 sene sonra, şimdiden 3 numara yaptır görüntüye alış. Bayramdan bayrama temizliyorum saçlarımı, onda da teyemmüm yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar