Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolverine'ın zıplaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı çizgi romanları / çizgi filmleri karıştırırken aklıma wolverine ve zıplama yeteneği takıldı.

saçma birşey gibi gelebilir size de benim için önemli..

şimdi bakıyorum, Wolverine: Snikt! Çizgi romanında adam 10-20 metre sıçrayabiliyor.
Aynı şekilde X-Men Klasik diye Türkçe'ye çevrilmiş Uncanny X-Men sayılarında da adam sentinel (gözcü)lere zıplayarak çok güzel yarmıştı onları.
Spider-Man'in Fox Kids'teki çizgi filminde X-Menli bölümde de Wolverine değişime uğramış yaratığa gene 3-4 metre zıplayarak atlamıştı.

Fakat bakıyorum, Fox Kids'te X-Men çizgi filminde dikenli tel'den Beast fırlatarak açırmıştı.
Ya da birçok çizgi resim gördüm, Beast, collossus o tarz güçlü kişiler Wolverine'nı fırlatıp duruyorlar.

Eğitim meğitim tamam uzun atladı, bacak kasları gelişti diyelim.
Beast'in atması da, ağır adamantiumdan kaynaklandı diyelim.

Peki hangi durum geçerli, wolverine yükseğe zıplayabiliyor mu yoksa zıplayamıyor mu?

Bir çok yere baktım ama tam bir cevap göremedim..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
adamantium ağır değil ki, nasıl x-men fanısın sen.. :-p

senin dikkat edeceğin kadar dikkat etmezler hazırlyanlar, ayrı iki kişi çizmştir ya da düşünmüştür, öyle olmuştur. benzer tutarsızlıklar olur böyle değişik kişilerin elinden geçmiş geniş kapsamlı hikayelerde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
KEsinlikle Fox kidsteki cizgi filmi kaale bile alma orada bi ton sacmalık görmüştüm ben simdi hatırlayamadıgım..

Wolverine normalde normal bi insandan daha yüksege sıcrayabiliyo evet ama o kadar abartı sekillerde degil tabiiki ...

Beast in Collosus un onu atmasına gelince onlar sadece atraksyon babında yapilan hareketler..Yoksa beast Wolverine den kat kat yüksege sıcrayabilme yetenegine sahip..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
"Yoksa beast Wolverine den kat kat yüksege sıcrayabilme yetenegine sahip.."

pek bişi ifade etmiyor bu..
wolverine beast'sen fazla olsa tamam da beast wolverine'den yükseğe sıçrar demişsin..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
beast fazla sıplayabiliyo zaten beast in olayı insanüstü zıplama atlama hoplama ne bileyim sakız ciğneme fln gibi özelliklere sahip olması[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
atraksiyon diil. etkisini çok göstermiş bi hareket özellikle colossusun onu atması. aynı babda angel/rogue filan da colossusu alıp yükseklerden fırlatırlar. etkilidir. canonball manevrasıdır.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
hmm aslında haklısın sanırım Horace hic boyle dusunmemistim :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
böyle şeylerde bu kadar mantık aramamak lazım, kendi içinde tutarlı bi mantık bile olsa x kahramanı sonuçta para kazanmak için yaratıldığından çok fazla sayıda, birbirinden yapısal farklılık gösteren platformlarda(mesela farklı çizgiromanlar) bulununca kıyaslamada aradaki farklar rahatça görülür, doğaldır.bu yüzden wolverine şurada x metre şurada y metre zıplamış falan boş işler :)
Mesaj tarihi:
wolverine deki zıplama farkını en basit şekilde açıkladım ve mantık aramanın yanlış olduğunu çünkü böyle şeylerde kural veya başka bir kısas olmadığını belirttim,yani direkten konunun içindeyim.ilgileniyorum ki zahmet edip yazdım.boş dediğim şey ise sorunun mantığa dayalı bir cevabının olmaması.yine yukarıda açıkladım onu da.
Mesaj tarihi:
lütfen lütfen arkadaslar saygıyı ve sevgiyi kaybetmeden lütfen :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ya wolverıne normal 70-80 yıl duzenlı calısmıs ıyı sportıf egıtım ogrmus bı adamın guclerıne sahıp daha fazlasına degıl cogu yerde oyle yazıyo...[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
ehehe 85+ yaşında,
wolverine'lerle birlikte doğada çetin koşullarda yaşamış,
ilk kaptan amerika ile birlikte 2. dünya savaşında nazilere karşı savaşmış,
mutantlardan oluşmuş bir birlikte gizli görevlere gitmiş,
kanada hükümetinde çok değişik eğitimler görmüş,
kanada hükümetinin birçok pis işini yapmış,
yıllarca x-men'de asker/sentinel ordularına ve şeytani yaratıklara karşı savaşmış,
bir adam için "sportif normal bir adam daha fazlası değil" mi diyoruz? :D :D

Wolverine ne diyor bak bir sayısında:

"Yani demek istiyorsun ki.. Bir mutant iyileşme faktörü, üç yüz poundluk adamantiyum iskelet ve pençeler... tehlike odasında saatlerce çalışma.. VE SEN BUNA HİÇBİR ŞEY Mİ DİYORSUN?! ...Sizi etkilemek için ne yapmalıyım?.."[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
bilmiyorum çizgi romanında 300 paund yazıyor..
pound nedir, kaç kilograma denk gelir bilmiyorum..

ha tabii sonra çizgi romancılar cayıp "yok canım 5-10 kg ediyor anca" felan de demiş olabilirler..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
Sonucta wolverinde atletiksel bir mutant yeteneği yok çok yetenekli yılların tedjübesive çalışması ile ama atletik yapısı mutantsal bir özellik değil.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Wolverine'in healing factor dışındaki en önemli özelliği; adamantiyum iskeleti Kanada Hükümeti'nin Weapon X Projesi ile birlikte eklenmiştir. İskeleti ile birlikte ulaştığı ağırlık ise herhangi bir insan evladının kaldıramayacağı kadardır. Yani öyle hafif birşey değil adamantiyum. (X-Men 2'de Lady Death Strike'ın adamantiyum şırınga edildikten sonra suyun dibine kütük gibi yığılmasını hatırlayın) Savaş yeteneği ise samurai eğitimi ve yılların tecrübesiyle birlikte iyice gelişmiştir. Yaşı her ne kadar bilinmese de Wolverine'in bir sayısında en büyük düşmanı Sabretooth ile 1800'lü yıllarda bile savaştığı anlatılır. 10 metreye kadar zıplamasını ise açıkcası komik buluyorum. X-Men Animated series de böyle saçmalıklar yapılabiliyor o yüzden tartışmanın gereği yok :) Ama dediğiniz gibi Colosus ve Beast'in desteğiyle Wolverine kale duvarlarının en tepesine kadar zıplayabiliyor...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
adamantiyum iskeleti sadece bi kaplama.. bundan dolayı, direk iskeleti adamantiyum olmasından daha hafif olacaktır.

z-men 2 saçmalık zatendi.
wolverine normalde yüzebiliyor.
ancak içi full metal olan birisi tabii ki batacaktır..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
yüzemiyor diyen olmadı ki zaten :) Arkabahçe'nin son Wolverine cildinde yazıyordu kilosu, boyu vs... benim tahmin ettiğimden çok daha ağır çıkmıştı.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
  • Yeni Oluştur...