Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropico 4

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

Çok garaj olunca 400 nüfustan sonra İstanbul trafiği başlıyor. Oyuna yolları upgrade gibi bişi eklemeliler + toplu taşıma fln. Tek şeritli yol kesmiyor bir süre sonra, alternatif yol üretmek gerekiyor. Ya da eğer varsa adanın farklı yerlerine liman yapıp export yapacakları ona göre ayarlamak faydalı oluyor. Son 3 bölüm benim :).
Sosyal ağlarda paylaş

o onceki outline a gerek dahi yok bu oyunda saniyorum. Bugun yeni feature lara bakabilmek adina hem de campaign e sardirmayayim zaman yokken diye sandbox dan basladim.
Yeni import hadisesiyle birlikte endustri inanilmaz guclu olmus ve guzel bi baslangic ve 20k para ile hic bi raw material fasilitesine gerek kalmaz oluyor bi sure sonra. tek basina 1 icki , mobilya ve mucevher fabrikasi ile sadece quick build ve luks kasarken dahi para problemi yasamadim resmen.

para kazanip belli bi sure halkin ihtiyaclarina tamponlayabilirseniz farm ve ranch ler ile, sonrasinda tamamen luks export dan kazanc ile marketplace ler araciligiyla halki doyurup is gucunden inanilmaz tasarruf eder hale gelebiliyorsunuz.

turizmi sirf bu yuzden henuz deneyemedim bile cunku toprak olarak verimsiz adalarda dahi import araciligiyla para sorunu cekilmiyor.

oyun hayli kolaylasmis, eventler ve gorevlerin artmasi iyi olmus, guzel guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Detaylı map editör yok. Sandboxta Challenges menusunden, yeni challenge yaratıp adanın özelliklerini ayarlayıp generate yapıyorsun, bişiler çıkıyor ortaya.
Sonra detaylı düzenlemeleri yapabiliyorsun.

Ayrıca oyun lisanslıysa, Challenge yaratıp bunları paylaşabiliyorsun insanlarla ve başkalarının yaptığı mapleri indirip oynayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
yahu şu oyunda bir türlü tarım ürününü export yapamıyorum.

Farm koyarken neye göre koyuyoruz mesela papaya export görevi var export edemiyorum yeşil bölgelere farm koyuyorum ama hiç hareketlilik yok. Aynı şekilde hayvanlar için de öyle. Yeşil bölgeler var olan yerler değil mi yanlış mı algılıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince teamsterın yoktur veya oraya yol gitmiyodur teamsterlar yürüyerek cok zaman harcıyodur gidip gelmek için o yüzden orda mallar birikip birikip bozuluyodur. bi bak bi sürü kutu birikmişmi farmların etrafında.

sorun bu değilse zaten ürettiklerini yiyosundur.
Sosyal ağlarda paylaş

teamster yüzündenmiş. kutu olayını bilmiyordum =) İlk kez oynuyorum bu seriyi de ana hatlarıyla kavradım şimdi. Ya senaryo oynaması da çok zevkli aslında ama sandbox istiyorum herşeyi görmek istiyorum =)

senaryo bitince keep play dediğimiz de bir diğer senaryonun görevleri geliyor mu yoksa sandbox a mı dönüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
modrn times en az 4 kadar sahane olmus.

nasıl basardılar böyle bir oyuna bu kafar fluff eklemeyi arka plan eklemeyi senaryo eklemeyi aman tanrım güle oynıuya oynuyorum

en zevk alarak aldığım city builder kesinlikle, sahane bir oyun oldu tropico 4. umarım daha fazla ek paket cıkarırlar

harbi spoiler bence oynıycaksanız bakmayın, oynamaya niyetiniz yoksa bakın oynıyasınız gelsin

kötü dünyayı elegecirmeye calısan gölgelerden calısan conclave'in bilişim dünyası üzerinden bizi kötü gösteren oyun yaparak saldırmasını, lord british'i tropicoya getirerek yenmeye calısmamız... off of priceless.

tropico 4'ün doğu bloğu+kariyiplerin birleşmesinden cıkan sahane karanlık komedyası soğuk savası mükemmel işlemişti, şimdi aynısını aynı sahanelik ama pulp hero süper kötü organizasyon savasları twistiyle işliyo.

EL PRESIDENTE DUNYAYI KURTARMAYA DEVAM EDIYOR!!!

yeni binalar cok op ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Steam takip edin, zamanında çok yaptı Tropico 4 ve DLC indirimi, çok çok ucuza geliyordu.
Ayrıca Modern Times çıkmadan 1 hafta önce fln. indirimliydi Tropico 4 sahiplerine, o yüzden almamak ayıp olurdu.

Cidden çok severek oynuyorum, tavsiye ederim, alın oynayın, oynatın. Eğlence garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...