kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi bu haberi 1 2 sene önce aynı resimle hürriyet pazar ekinde okudum diğer ülkelerin resimleride vardı baya değişik şeyler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 biraları niye saklamışlar ya ehe ehe eheheh eh ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hahahahahah söyleyince farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 huun said: almanyadaki ortalama bir aile de 500 dolar harcayamaz gibi geldi bana. o hesaplarda bir terslik var ya da okumak lazım nasıl hesap yaptılar. 500 dolar dediğin 200 küsur € olur yani adamlarda meyve haricindeki her şey ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 BİRA BEDAVA!!! MUSLUKTAN AKIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şu frankfurtta çalışıcam bi 6 ay sonra bir yıl falan bekleyemiyorum resmen çok sabırsızım barbekü soslu bira falan ofds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 turk aile nedir lan oyle ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 meksikalıları kola düşkünü göstermişler, hatta sırf o fotoya bakınca meksikanın cari açığının yarısı coca-colaya gidiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Az yiyin ya kıtlıktan çıkmış gibi hayatta yemekten başka bişey düşünmeyen kişilere ve ailelere gıcık oluyorum.Yaşamak için yiyin, zevk için yiyin.Hayvan gibi yemeyin. Oh içimi döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o ailede ben varsam x2 sorry. matematiksel araştırmalar falan yaptık bizim evde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 pilavı bile ekmekle yiyen var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mantıyı ekmekle yiyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ekmegi ekmekle yiyen adam var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mantı bi nebze içinde et falan var ama makarnayı ekmekle yiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yeme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Türk ailede kutu kola var çok saçma. Bir kez olsun annemin babamın eve kutu kola ile geldiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: mantıyı ekmekle yiyen var oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 28ekmek saydım günde 4ekmeğe düşüyor 6kişilik aile var orada adam başı 0,6ekmek.Standart bir aile 3 çocuk 1yaşlı eve gelir babadan belki teyzenin dul parası vardır.Büyük çocuk çalışıyordur belki toplam gelir 2bin tl civarı olur.Ev kirası 500-800 olsa faturalar 200 tutsa harçlıklar falan aylık mutfak masrafını siz hesap edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi bu ne! http://www.formyhour.com/img/misc/weekly_food/weekly_food_11.jpg öff like a boss duruş koymuşlar bi de nası acıdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o aile onu yesin birde gelip beni yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Laorx said: abi bu ne! http://www.formyhour.com/img/misc/weekly_food/weekly_food_11.jpg öff like a boss duruş koymuşlar bi de nası acıdım ya abi bu adamlar böleyse eğer açlık yok afrikada... saçmalığa bak. ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu fakir ülkelere zenginler ya yardım etsin ya da direk öldürsünler böyle süründürmek yakışmıyor insanogluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu benim bi ara söylediğim: "abi bence akıl hastanesindeki hastaları öldürsünler. iyileşmezler abi. hem kendileri kurtulur hem de devlet bütçe ayırmaz oraya. hem de bakın birbirlerinin gözünü oyuyorlar" lafına benzemiş fistan. saçma yani. her insanın yaşama hakkı hede hödö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben o resimdeki kadar ekmeği yiyorumdur heralde ya. mantıyı fln da ekmekle yiyorum. gayet güzel gidiyor ekmekle. Canım çekti hatta mantı deyince annem sağolsun yapıyor şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 erdi mantı ekmekle yenmez. elimde olsa ben hiç ekmek yemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar