Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 üstünde ne var dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 isyanım sana değil dasaaacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yarın akp iktidardan, cemaat güçten insin; bu adma canlı yayında aynı adama ana avrat düz de söver, bunun gibileri memlekette çok. ama bu adamların dil kasları çok kuvvetlidir. barfiks bilem çekebilir diliyle. e kolay değil bir ömür çalıştırıyorlar.. konuşarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pasta said: üstünde ne var dasaa abi eski maiden tshirti var. konserden döndükten sonra sırtıma geçirdim. gözlerim doldu vallahi. çok bi yaşanmışlık var bu tshirtte biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fizban said: ama bu adamların dil kasları çok kuvvetlidir. barfiks bilem çekebilir diliyle. e kolay değil bir ömür çalıştırıyorlar.. konuşarak. ben de diyorum dil olimpiyatları ne demek lan popo yalıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: adı da fethûllâh gülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sanırım amerikada olunca aksan kayıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 vaperon said: Mehmet Baransu değil mi Sinan Çetin'in arkasında oturan. ALKIŞ ALKIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 neyse ya... Şu filmi keşke başka biri çekseymiş: http://www.youtube.com/watch?v=vQ45_tVfIBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ne güzel barış dolu mesajlar vermiş adam. çekemiyosunuz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kendisi 31 olsa çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 amaan ne bitik adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mani said: vaperon said: Mehmet Baransu değil mi Sinan Çetin'in arkasında oturan. ALKIŞ ALKIŞ mehmet baransu kimdir ? hocasından darbe dersleri adlı yazıyla yılların iktisatçısı, siyaset bilimci erol manisalı'yı hedef göstermiş tetikçi yazar. bir kaç gün sonra da 12. ergenekon dalgası kapsamında erol manisalı göz altına alınıp tutuklandı. biz buna "hedef gösterme" veya "tetikçilik" diyoruz. (dolphins were monkeys, 20.04.2009 12:29) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 eheueh cok eglenceli 3 dakkaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 acayip yalaka ve tiksinç bi adam. yönetmen takısı da var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "roket adam" said: OHA LAN OHA. O HA OOOOOOO HA. şaşıracak ne var ki? adamlar "standart vatandaş" haline geldiler. cemaatten olmak ve türban takmak, türkiye'de sigara içmek ve futbol takımı tutmak kadar sıradan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oo iyi yedirmişler Sinana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yalnız ben de bu Türkçe olimpiyatları ne saçma şey lan diyordum salondaki alkışlarla beraber taşlar yerine oturdu ayrıca "adıdafetüllehgülen" ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dürüst adam Sinan Çetin, mantıklı adam Sinan Çetin. Ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yancı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sana demiyorum yanlış anlama sinan çetine diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sinan çetini geçtim de şu arkada alkış tutan şarkıcı oyuncu takımı var ya onların neyse... ilerde hükümet değişirse bunlarda saf değiştirceği için bu videoyu çat diye koyarız önlerine arşivlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Strateji iyi ama. al bi adamı Türkiye çapında ünlü bir yazar, sinemacı, bilim adamı falan yap. Sonra senelerce hiç bişey söylemesin ama toplum onu iyice benimseyince birden bam diye "fitillih gilin cik iyi bi idim" desin, baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aluriel said: sana demiyorum yanlış anlama sinan çetine diyorum Bana da desen iltifat sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar