Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout 1 oynayacam da..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

bişi sorucam brassed knuckles fln unarmed mı oluyor melee mi?

unarmed diye geçiyor onlar power fist rock brass spiked knuckle

Black-ice said:

bişi sorcam fallout 2'de one hander traitı unarmed için çalışıo 1'de de çalışıodur heralde dimi

Çalışıyor çalışıyor da ben finesse taraftarıyım.Aim shot ile göze zaten %60 gibi bi crit şansı verior bide üstüne senin critin ekleniyor.Finesse alınca %16 oluyor 6 luck ile %76 crit chance ile daha neyine inatlaşıyorsunuz anlamıyorum ki.Finesse it gibi karakterdir ilk 3 level biraz sıkıntı çekebilirsin onun dışında en kral traittir kendisi.0 damage ile deathclaw enclave karakteri öldürüyorum daha ne diyim.Fall 2 de sierra army depo ya 0 damagesiz girdim hatta turretların dibine kadar giriyorum damage vuramıyorlar lenslerini kırıp direkt deaktif edip geçiyorum.Yani daha ne diyim.Fall 2 de new renoda tek vuruşta boxorlerin hepsini nakawt ediyorum.Zaten ilerde level arttıkca nası oluyorsa minigun vs gun falan pek etki etmiyor sana.Birde aaz taktikli oynayın turnlerinizi aplerinizi hesaplayın ne bileyim bu kadar basit oyunculuk yapmayın zaten nefret ediyorum slayer perkinden.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw arkadaşlar fallout için item yaratma trainerı falan yok mu yaw bi bug oldu sanırım geçemiyorum junk lazım bi tanesi sewerdaydı buldum diğerini bulamıyorum
bütün walkthroughlara baktım boneyard warehouse'da cesette diyolar. o ceset yok. haritada fln da gösterio walkthroughlar yok bulamıyorum haritada ceset meset yok. :S

///edit: the hubda bi crate'in içinde varmış buldum neyseki ya
Sosyal ağlarda paylaş

evet sonunda bitirdim.
unarmed gittim oyun sonuna kadar. fazladan 2 ap fazla yürüme, HTH +2 damage bi de hth -1 ap, tag! verdim perklere.
traitlerde one hander, gifted.

power fisti bulduktan sonra çok güzel oldu oyun 2 gözüne çaktığım süper mutant ölüyordu falan.

teşekkür ederim yardım eden herkese :D
pek antin kuntin yapmadım ama unarmed hiç oynamamıştım çok zevkli geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

işte unarmed oynadıktan sonra dövüş sanatlarının zirvesine ulaşan jinxed & hth evade build'e varıyorsun. mutlak ustalık iyi dövüşmek değil, dövüşme ihtiyacı duymamak. B)-

jinxed hiç vermedim hayatımda o kadar iyi mi ki? bize patlama ihtimali var sonuçta kötü olmuyor mu?

hth evade fallout 1'de yok işte. :)
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa fo1'de boşver o zaman, unutmuşum.

antin kuntin dedin diye, end turn yapa yapa seyrediyorsun milletin kendini öldürmesini. :p dodge + hth evade + power armor mk2 ile uçuk ac oluyor, herkes missledikçe birbirini dövüyor, kolunu bacağını kırıyor. daha temple'daki karıncalar bile kendini öldürüyordu. :) kendi unarmed skill'in 200 olduğundan crit miss'lemiyorsun hiçbirşeye, etkilenmiyorsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Black-ice said:

bi yıl sonra topiği zıplatıyım. şimdi 2'yi bitiriyorum da bu oyunda ilk oyundaki gibi bi zaman kısıtlaması var mıydı yaw hatırlayamadım bi türlü? travel etmeye korkar oldum :P

150 gün water-chip

eğer bu görevi yaparsan

hubda water merchantta vaultun yerini söylersen 100 gün ek süre veriyordu.

AMA UNUTMA V13ÜN YERİNİ BÜTÜN WASTELAND ÖĞRENECEK

water chip bulunca gene mutantlar v13 yerini öğrenip muck yapıyorlardı patch 1.1 ile o limit 13 seneye mi ne çıktı

Time limit için en önemli olay

necropolis

mutantları öldürüp 3 gün içersinde military basei dağıtmazsan necropolis gg oluyor . military base yalan olabilir 3 gün de yalan olabilir bilmiyorum ya

Ayrıca Fallout 1 oynadığın için çok pis tebrik ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...