Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 fallout 3de unarmed diye biliyorum ama burda melee galba :S bi de bişi sorcam heavy handed nasıl gider unarmed builde? sanırım one hander daya iyi olucak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 demian said: melee oluyor sanırsam. şöle bişi de buldum ama? http://planetfallout.gamespy.com/wiki/Fallout_1_Unarmed_Weapons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 biz desktop oynarken melee diye geçiyordu hep, sanırım bilgisayarda farklı. kusura bakma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Unarmed Unarmed weapons (1-handed) Name Damage Min ST Brass knuckles 2-5 1 Spiked knuckles 4-10 1 Rock 1-4 1 Power fist de unarmed, onun dışında, pıçak sopa odun çekiç vb gibi şeyler melee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bir de bu oyun artık free degil mi ? nerden indirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gogda var, sadece 5.99!!! http://www.gog.com/en/gamecard/fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bişi sorcam fallout 2'de one hander traitı unarmed için çalışıo 1'de de çalışıodur heralde dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Black-ice said: bişi sorucam brassed knuckles fln unarmed mı oluyor melee mi? unarmed diye geçiyor onlar power fist rock brass spiked knuckle Black-ice said: bişi sorcam fallout 2'de one hander traitı unarmed için çalışıo 1'de de çalışıodur heralde dimi Çalışıyor çalışıyor da ben finesse taraftarıyım.Aim shot ile göze zaten %60 gibi bi crit şansı verior bide üstüne senin critin ekleniyor.Finesse alınca %16 oluyor 6 luck ile %76 crit chance ile daha neyine inatlaşıyorsunuz anlamıyorum ki.Finesse it gibi karakterdir ilk 3 level biraz sıkıntı çekebilirsin onun dışında en kral traittir kendisi.0 damage ile deathclaw enclave karakteri öldürüyorum daha ne diyim.Fall 2 de sierra army depo ya 0 damagesiz girdim hatta turretların dibine kadar giriyorum damage vuramıyorlar lenslerini kırıp direkt deaktif edip geçiyorum.Yani daha ne diyim.Fall 2 de new renoda tek vuruşta boxorlerin hepsini nakawt ediyorum.Zaten ilerde level arttıkca nası oluyorsa minigun vs gun falan pek etki etmiyor sana.Birde aaz taktikli oynayın turnlerinizi aplerinizi hesaplayın ne bileyim bu kadar basit oyunculuk yapmayın zaten nefret ediyorum slayer perkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 arkadaşlar fallout 1 savelerini nereden bulucam yaw bilgisayar değiştirdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yaw arkadaşlar fallout için item yaratma trainerı falan yok mu yaw bi bug oldu sanırım geçemiyorum junk lazım bi tanesi sewerdaydı buldum diğerini bulamıyorum bütün walkthroughlara baktım boneyard warehouse'da cesette diyolar. o ceset yok. haritada fln da gösterio walkthroughlar yok bulamıyorum haritada ceset meset yok. :S ///edit: the hubda bi crate'in içinde varmış buldum neyseki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi ghoulların yaşadığı şehir ful junk dolu? unuttum ismini necropolis hah Necropoliste sürüsüne junk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi orada quest zaten ve bi tane var o da bi cesette başka yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 evet sonunda bitirdim. unarmed gittim oyun sonuna kadar. fazladan 2 ap fazla yürüme, HTH +2 damage bi de hth -1 ap, tag! verdim perklere. traitlerde one hander, gifted. power fisti bulduktan sonra çok güzel oldu oyun 2 gözüne çaktığım süper mutant ölüyordu falan. teşekkür ederim yardım eden herkese :D pek antin kuntin yapmadım ama unarmed hiç oynamamıştım çok zevkli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 antin kuntin istiyorsan bence karizmatik melee denemelisin :D elinde pıçahla milleti tehdit etcen dialog üzerine xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 işte unarmed oynadıktan sonra dövüş sanatlarının zirvesine ulaşan jinxed & hth evade build'e varıyorsun. mutlak ustalık iyi dövüşmek değil, dövüşme ihtiyacı duymamak. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 2 int li karakter oynamak favorim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sam said: işte unarmed oynadıktan sonra dövüş sanatlarının zirvesine ulaşan jinxed & hth evade build'e varıyorsun. mutlak ustalık iyi dövüşmek değil, dövüşme ihtiyacı duymamak. B)- jinxed hiç vermedim hayatımda o kadar iyi mi ki? bize patlama ihtimali var sonuçta kötü olmuyor mu? hth evade fallout 1'de yok işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yoksa fo1'de boşver o zaman, unutmuşum. antin kuntin dedin diye, end turn yapa yapa seyrediyorsun milletin kendini öldürmesini. :p dodge + hth evade + power armor mk2 ile uçuk ac oluyor, herkes missledikçe birbirini dövüyor, kolunu bacağını kırıyor. daha temple'daki karıncalar bile kendini öldürüyordu. :) kendi unarmed skill'in 200 olduğundan crit miss'lemiyorsun hiçbirşeye, etkilenmiyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 vahay doğru ya :) keşke böyle açıklayaydın baştan jinxed verirdim ya :D en kötü mutate basardım. iyiymiş baya. bi de fallout 2 bitirim olmadı ben şimdi jinxedle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bi yıl sonra topiği zıplatıyım. şimdi 2'yi bitiriyorum da bu oyunda ilk oyundaki gibi bi zaman kısıtlaması var mıydı yaw hatırlayamadım bi türlü? travel etmeye korkar oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 fonline mı ne o modu oyna cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 luck koymadan antin kuntin karakter nası oluyo la? enteresan encounterları arttırmıyor mu luck yoksa sadece 2de mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Black-ice said: bi yıl sonra topiği zıplatıyım. şimdi 2'yi bitiriyorum da bu oyunda ilk oyundaki gibi bi zaman kısıtlaması var mıydı yaw hatırlayamadım bi türlü? travel etmeye korkar oldum :P 150 gün water-chip eğer bu görevi yaparsan hubda water merchantta vaultun yerini söylersen 100 gün ek süre veriyordu. AMA UNUTMA V13ÜN YERİNİ BÜTÜN WASTELAND ÖĞRENECEK water chip bulunca gene mutantlar v13 yerini öğrenip muck yapıyorlardı patch 1.1 ile o limit 13 seneye mi ne çıktı Time limit için en önemli olay necropolis mutantları öldürüp 3 gün içersinde military basei dağıtmazsan necropolis gg oluyor . military base yalan olabilir 3 gün de yalan olabilir bilmiyorum ya Ayrıca Fallout 1 oynadığın için çok pis tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Abi güzel ayrıntılı cevap vermişsin teşekkür ederim ama fallout 1 değil 2 oynuyorum yaw. topik fallout 1 için açılmıştı ama onu geçen yaz bitirdim, mesajımı hiç okumamışsın yazdım o kadar "ilk oyundaki gibi mi" falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bi zaman olayı yok fallout 2 de takılıyosun ole gecko arıyonda yane bol bol weater chio bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar