barnacle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne konuştuğumuz başkaları tarafından belirlendiği için siyasete tabii, peygamber olmaya çalışan, dediğine göre suç işlememiş ama kendi vatanına bile uğramaya cesaret edemeyen bir adamı kalkıp bana savunma. Trend, bu olabilir bütün medya elemanları, bütün gazeteler, bütün aydınlar bas bas bağırabilir o adam masum diye. ( unutma ki bu insanlar 10 sene önce ahmet kaya ya kaka derken 2 hafta önce yaşasın anadilde özgürlük diyorlardı ) Senin üzerinde ki kanun bu adamı suçsuz sayabilir, ama bu bu adamı masuma çıkarmaz. Bu adam suçludur, 1. elden biliyorum. İyi niyetli falan değildir, kendi cemattini korur ok, ama insanların duygularını iyi niyetlerini bir güzel sömürür. Kendini peygamber olarak lanse eder. Anadoluda bir sürü insanı henüz farkına varmadıkları şekilde dolandırmıştır, bu adam dünyaya zarardır dünyaya. Kalkıpta savunmayın şunu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Telefona son dakika geldi şimdi bana ilerleyen tarihlerde tekrar düşüneceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 goldbären said: fgülen taş gibi ama sağlık sorunları nedeniyle gelmiyor ülkeye burada doktor yok mesela hakkaten ya. fettulleh gülan sağlık sorunları iyileşti, halen sağlık sorunlarını bahane ederek getirmiyorlar türkiye'ye. ama haberalı sürekli bahane ediyorlar "bakın kaçmak için hastaneye yattı" felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Viktor said: sorusturma acan savciyi apar topar iceri attilar genc, biraksalar oysa yargilansa cemaat ama yok iste sorna utanmdan HOCAYLA ILIGLI HUKUMMU VAR dio palpatine in minionlari viktor şu mesajlarınla entellektüel olmanın veya bilgili olmanın iyi bir politik görüşe sahip olmakla alakası olmadığının kanıtısın adeta. çok klişe türk genci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mahkeme de 2 ye 1 oyla red kararı vermiş. arkadaş önce ysk sonra mahkeme sıçtılar her şeyin içine. bi oynamayın bir rahat bırakın halkın seçtiklerini yahu. tutuklu lan bu adamlar, hükümlü bile değil, neyine red ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 said: "Amacı adaleti gerçekleştirmek olmayan bir hukuk, suç aletinden başka bir şey değildir." Gustav Radbruch çok güzel demiş adam twitterdan gördüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben hala tekrarlıyorum, ileri demokrat başbakanımızın vekili şu durumda olsaydı, "milletin iradesine kelepçe vurulmaaaaaz, VURDURMAYIIIZZZ!!!, benim vatandaşım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, vatandaş uyandı uyandıııııı" diye bağırıyor olurdu şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 madem böyle olacaktı niye izin verdin aday olmalarına? dalga mı geçiyorsun demezler mi adama? semih cumhuriyeti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bunların yerine yasalara göre kimler gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 akpli biri geliyordu hatip diclenin yerine. diğerlerini bilmiyorum. kimin geldiği önemli değil pek. yine aynı partiden adam gelse bile farketmez. o oyları kullanan insanları adam yerini saymıyor ysk şu yapılanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bu adamlar vekaletle alabilirler sanırım mazbataları. illa dışarda olmalarına gerek yok. hatip dicle gibi değil mevzu. vekil olacaklar ama içeride olacaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mazbatalar alındı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oda çok saçma abi. sen adamı terörist olabilir şüphesiyle içerde tutuyorsun ama, ülkenin geleceğiyle ilgili şeylerde söz sahibi oluyor. mantık hatalı baştan. böyle bir durum varsa hiç bir şekilde sokmayacaksın seçime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 seçime girmesine izin verdiysen ve o adam da seçildiyse şu yapılan çok büyük haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hadi bakim http://www.ntvmsnbc.com/id/25226010/ şunların yürekliliğini chp ve mhp de gösterirse, kapank olur birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Türkiye Türkiye olalı bu kadar kurnaz adamlarla karşılaşmamıştır herhalde. Ne yapıp edip milletvekili sayılarını arttıracaklar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Loxias said: oda çok saçma abi. sen adamı terörist olabilir şüphesiyle içerde tutuyorsun ama, ülkenin geleceğiyle ilgili şeylerde söz sahibi oluyor. mantık hatalı baştan. böyle bir durum varsa hiç bir şekilde sokmayacaksın seçime bug abuse, hüküm giymiş olsa oke, ama işte karşında gördüğün adama atıosun çamuru seçilemezse saçma aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Suark said: hadi bakim http://www.ntvmsnbc.com/id/25226010/ şunların yürekliliğini chp ve mhp de gösterirse, kapank olur birilerine. meclise girmemeleri milletvekiliklerinin düşmesi için yeterli değil. oylama yapılıyor yine onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oylama nasıl oluyor peki? meclis mi oyluyor kimin gireceğini nasıl oluyor şimdi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 milletvekillikleri düşmedi. sadece tahliye olamayacaklar. milletvekillikleri düşse bile CHP listesinden 2 vekil yerlerine geçer. hatip dicle olayı daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ondan bahsetmiyoruz ya. meclise gitmeme kararı alan bdpli vekillerden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam vekil olamıcak ki hapishaneden çıkamayınca nasıl olsun vekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Aluriel said: ondan bahsetmiyoruz ya. meclise gitmeme kararı alan bdpli vekillerden bahsediyoruz onlar gelecekelr ya. kıvırmaya başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şimdi araştırdım biraz. yemin etmek göreve başlama şartı. yani vekil sıfatını kazanması için yemin etmesine gerek yok anayasaya göre. bir de şöyle bir şey var said: Meclis çalışmalarına özürsüz veya izinsiz olarak bir ay içerisinde toplam beş birleşim günü katılmayan milletvekilinin milletvekilliğinin düşmesine, durumun Meclis Başkanlık Divanınca tespit edilmesi üzerine, Genel Kurulca üye tamsayısının salt çoğunluğunun oyuyla karar verilebilir. ama bu da oylanarak oluyor yani. otomatik bir vekil düşmesi yok. bu adamlar atıyorum 1 sene sonra hapisten çıkınca yemin edip göreve başlayabilirler. düşmeyecek yani vekillikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar