4Ever Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yayında said: Added support for CSS animations The Do-Not-Track header preference has been moved to increase discoverability Tuned HTTP idle connection logic for increased performance Improved canvas, JavaScript, memory, and networking performance Improved standards support for HTML5, XHR, MathML, SMIL, and canvas Improved spell checking for some locales Improved desktop environment integration for Linux users WebGL content can no longer load cross-domain textures Background tabs have setTimeout and setInterval clamped to 1000ms to improve performance Fixed several stability issues Fixed several security issues Tüm Liste http://www.mozilla.com/tr/firefox/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oha ne cabuk, yenilikler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 4 ile sıçmışlardı zaten. özellikle javascript berbat durumdaydı, çok şişiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 4 açılırken baya kasılıyordu. bu sorunsuz açıldı. sayfalardaki hızlar da iyi gibi. du bakalım az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 4'te tasarım nasıl bilmiyorum ama şimdi opera ile ikiz gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 derken ilk sıçışını yaptı. mesela trt yayınlarını canlı izlemek için wm11 plugin istiyor. indirip kurunca zaten var bu diyor. yükleme tamamlandı diye gösterse bile hala eksik hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 3 versiyonu 3 yıl, 4 versiyonu 4 ay aahah 5 inşallah bsod vermez yüklüyorum, gerçi chrome'a alıştım artık firefox'a dönmem zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 eklenti durumu nasıl? 4'ün eklentileri 5'e uyumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fire gestures gitti rage yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 4'e mükemmel diyenler geldi bi an gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kurdum bir suredir test ediyorum ff5'i. fena degil gibi gozukuyor. hizlanma var evet. seoquake, firefm, webdeveloper gibi eklentiler yuklu is bilgisayarimda calisiyor hepsi. suana kadar java, flashplayer vb sorunu yasamadim. gocme de olmadi. pc de kasilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben Chrome'a geçtim yeni laptop ile birlikte, gayet memnunum. FF'yide FF5'e upgrade edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Evde ff5 güncelledim. Sıçtı resmen. Kapattıgımda task manager da bakınca hala çalışıyor gözüküyor ve deli gibi ram kullanıyor o halde bile.. End task yaptıgımda ise pc ölüyor resmen. 10 dk tepkisiz. Hiç bir şey işlemiyor. Sonra ellemeyip beklersem kapatabiliyorum task managerdan ama o dakikadan sonra bilgisayarda ne yaparsam yapayım herşey aşırı yavaş. Sanki virus girmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben 4.0'dan Aurora'ya geçtim. (Firefox'un alfa sürümü) Yani 6.02 gibi bir versiyon numarası var. Hiçbir şikayetim de yok. Bahsedilen takılma şikayetleriyle sadece FF4'ün beta versiyonunda karşılaşmıştım. Gayet şanslıyım sanırım şikayetlerin bu kadar yaygın olduğunu da düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şu opera'nın bazı sitelerde çıkardığı problemler olmasa yemin ediyorum elimi sürmem şuna aga http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5430.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ff 3. versiyondan sonra PC'lerde ya çok iyi ya da çok kötü, iyi test edememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Firefox 4 sindiremeden 5 çıktı bu ne hız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha 4ü indirmemiştim lan amma çabuk geldi 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben 3 kullanıyorum, bu tarz problemler olacağını tahmin ediyordum ve değiştirmeyi düşünmüyorum, Firefox kullanmamın sebebi, web developer için çok iyi eklentileri var. Geri kalan herşey için Opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 firebug var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 firebug calisiyomu duzgun? firecookie de tabi? deneyenler bi soleyiversin. bide xp de guzel calisiyomu> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 firebug çalışıyor. firecookie kullanmıyorum, bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 google toolbar çalışmıyo ehere ayrıca bu ne hız ayrıca alayı kasıo ayrıca adblock olsa direk crome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Firebug çalışıyo, firecookie'yi bilmiyorum. FF4'ten daha yavaş açılıyo bu arada, hepten sıçtılar. Ofis makinesinde IE9 instant açılırken bu 20 saniyede açılırsa olmaz böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Açılış 4 saniye... 4'ten 1 saniye yavaş. Ama site girişi ve yükleme çok başarılı. Şimdilik bir şişme yok. Firebug 1.7.3 çalışıyor. 4 üzerinde yüklü 1'i hariç tüm eklentiler sorunsuz çalışıyorlar. Fena değil şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar