escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: "İnsan Hakları Kardeş Arap Forumu" adlı kuruluşun sözcüsü Mecid El Medhaci, ülkenin kuzeybatısındaki Hacca bölgesinde yaşayan ve ailesinin isteğiyle evlendirilen kızın 2 Nisan'da yaşamını yitirdiğini söyledi. El Tavra hastanesinin çıkardığı ölüm raporunda da ölüm nedeni, genital bölgesindeki yırtığın yol açtığı aşırı kanama olarak gösterildi. İnsan hakları örgütleri, Yemen hükümetine, çocuk yaştaki evlilikleri yasaklaması yönünde baskı yapıyor. http://www.milliyet.com.tr/cocuk-gelin-kanamadan-oldu/yasam/sondakika/10.04.2010/1223284/default.htm lanet olsun. allah belalarını versin. yok abi allahın dini bu olamaz.. haber eski ama o kadar da eski sayılmaz. arama yaptım forumda açılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Neden arap diyince akla hep din geliyor anlamiyorum ki. Adamlar dinin gereklerini en kötü uygulayan birkac ülkeden biri zaten. Erkekleri sübyanci/oglanci, kadinlari lezbiyen olan soyum arap dogustan cennetligim sanan cinsler ülkesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi seneyi geçmiş haberi nasıl buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hadi beyler 3 4 sayfa boyunca bu haberi nasıl buldugumu tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olm senin banini kim acti yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 pf. haber eski diye sallamıyo kimse ama bu mevzunun yıllardır oldugunu da biliyorsunuz. sırf başlıgı ben açtım diye döşemeniz gereken wotlardan vazgeçiyosunuz. günahtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 haberin tarihinden bu yana bunun gibi kaç çocuğun daha mağdur olup belki de hayatını kaybettiğini aklımıza getirmiyoruz da 2010 tarihli diye haberi güncel saymıyoruz.ne hoşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sen getir, biz escape'e giydiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çoktan getirdim bile.hadi siz giydirin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bakın şimdi çok ilginç bişi yapıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 durun bekleyin ben baslatiyorum tartismayi gercek din bu degil taammi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dinle ne alakası var doğu halklarına özgü bir gelenek demek lazım. mesela türkiye gibi; "15 yaşında da nazife de hanıma doyum olur mu?" can dündar yorumu: http://www.ensonhaber.com/can-dundardan-siirtte-yasanan-tecavuz-skandallarina-farkli-bir-bakis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 üstteki linke; bu olayları gördükçe milletin arada yaptığı honodolu insonu mörttür tırıvırısını düşünüyorum diğer olanlarla birlikte. çok mertler lan. bütün pislik kırklareli, tekirdağ, edirne üçgeninden çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Can Dündar yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bizim kültürümüzde var abi tuttuğuna ittirmek. kapalı açık oğlan kız ana cocuk ne bulursa. japonya daha beter, öyle avutun kendinizi. ha bi de şu var, kanamadan ölmeseydi, zaten bütün hayatı ölü gibi yaşayacaktı. iyi olmuş kurtulmuş diye bakmak lazım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ha bi de can dündar bu konuda konuşacak son adam falan. o da zamanında tuttuğuna ittirmedi değil. öyle aşk şiirleri, romantik köşe yazıları yazmakla sadakat olmuyor. boğazda french in tadı bir başka her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: ha bi de şu var, kanamadan ölmeseydi, zaten bütün hayatı ölü gibi yaşayacaktı. iyi olmuş kurtulmuş diye bakmak lazım belki de. Bu nasıl bir avunma abi? :S Çok tatsız ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 savunma değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 avunma dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 typo sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: bizim kültürümüzde var abi tuttuğuna ittirmek. kapalı açık oğlan kız ana cocuk ne bulursa. japonya daha beter, öyle avutun kendinizi. ha bi de şu var, kanamadan ölmeseydi, zaten bütün hayatı ölü gibi yaşayacaktı. iyi olmuş kurtulmuş diye bakmak lazım belki de. Bu ne aga? Bu ne? Ne bu? Bu ne? Acaba ne? Ne aga bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adam doğru demiş topikteki tek doğru mesaj falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh, Hincal Uluc vari bir cikis yapmis mesajin sonunda. Dogru ama sevimsiz. Yapacak bir sey yok tabi. Ne olursa olsun hayatta en degerli seyimiz canimiz. Insanlarin basina turlu turlu seyler geliyor... --- Haberde yazan sey Turkiye'de surekli olan igrenclikten farkli degil. Arap'lar pis, dini inanclari da cok re re ro diyerek kendimizi kurtarmamiz da soz konusu degil hani. Bizde beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 türkiye ya da değil, insanlar kötü yaratıklar abi. Birbirimize neler yapıyoruz, sonra gel de humanist ol işte... dünya harbi boktan yer ve insanlar harbi boktan yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Doğu kültürü abi. Dinden ırktan ya da neyden kaynaklandığı önemli değil. Bize de bulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar