Horacules Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 geçen gün grup vitamin in ismail ini kazaa dan indirdim şarkı boştan sona komedi. indirin dinleyin sıkıldığında şarkıyı bi dinliyon kopuyon zaten bu şarkıyı bilen var mı şarkı sözleri elinde bulunan biri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ne güzel gruptu o ya. servis günlerimizin eğlencesiydi lisedeyken...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ben Doktor Erol Bey seviyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 şarkı ayrımı yapmıyorum. bol ketçap adı tat ketçap yani dök dök yeee dök yee.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eksi sozlukde ismail diye arat bulursun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sonra solistleri ölmüştü,dağılmışlardı,,yazık,küçükken çok severdim[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aah ah Gökhan Semiz öldüğüne üzüldüğüm ilk şarkıcıdır küçüktüm, bigün televizyonda bi haber çıktı Gökhan Semiz öldü diye. Naapacağımı şaşırmıştım[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet,kastelerinin 2-3'ü duruyo hala,biraz önce taktım,bi şarkı çalıyo,hani dünyayı geziyolar "japonyadayız-boylarına bakıp aldanmayın,dedeleri samuray,unutmayun"ehe,"istanbul ağladı"diye şarkı yapmışlardı adam ölünce,çok üzülmştüm,küçüktüm[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu sabah yine her sabah ki sıkıldım istanbul da moralim bozuk cereyan kesik hele bir de sen yoksun ya çok yazık[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Yazık oldu gökhan semiz e. Allah rahmet eylesin. Gruptan , emrah tı sanırım, en son itü taşkışla kampüsünün yanındaki, itü lokalinde gördüm. Genelde mfö ve mfö tarzında parçalar söylüyorlar. Pek bir güzeldi. Şimdi halen orada mıdır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 odalarda ışıksızım ismail[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 cok severdim ben ya iyi ki soyledin indiriyim bi daha analim rahmetliyi bu arada..[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İsmail bir tuhaf adamdır 3 kuruş için hesap sorandır Uyanık geçinir ama yalandır Tüm mal varlığı cebinde olandır Liseyi 6 senede bitirmiş Cin çocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmiş aklını seveyim lan ismail lan ismail.... ismail İsmail -sek sek sekerek ismail- ismail -rastık çekerek ismail- ismail -adresim aynı ismail- ismail -posta kodumda aynı yavrum- ismail böyleydi :) deavmı var da tam hatırlamıyorum[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 şey güzeldi. ellere varda bize yokmu[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ooo ooo çekilin yoldan vahşi batıdan gliyorlar amerikanlar eskidi bunlar turkish kovboylar[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hattattoorik attınborik zttınboriik zattattoorik altın zincir taqmassan yaqanın bağrınii açmassan olur mu senden maganda yakışır mıssana.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 fatoş almış oragını aman fatoş yandın fatoş[hline]nick imin herkülle hiçbir alakası yok horacules tamamen sallama bir nick ve hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende birkaç kaseti var. keşke cdleri olsaydı da pcye mp3 çekseydim, kazaadakiler fake isimli felan oluyor. grup vitamini çok severim. UF-ER (vitamin değil şifa niyetine, Ufuk Ercan) ve Komedi Dans Üçlüsü (Daha sonra Erol Köse kendine başka bir kaset çıkarmıştı) çıkmıştı. Ama hiçbiri Grup Vitamin kadar sağlam şarkılar yapmadı. Tam eğlencelik. Ice Ice Baby gibi coverlara kıl olabilirsiniz ama adamlar çok iyi söylüyor. Döne döne istanbul'u dinliyorum duygulanıyorum, aklıma gökhan geliyor, daha da duygulanıyorum..[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ulan ismail vanlımısın yavrum bagdatlıısın herkes gelir yaşını sorar lan sen bu kadar ballı mısın ulan ismail lan ismail ismail ismail ismail ismail felsefe yapma ismail tut ki karnım acıktı kedimi yedim ra fa ra sol ismail[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 grup vitamin süper gruptur. binlerce şey anlatabilirim grup hakkında, eski anılar vs vs.. ama ne kadar konuşursam konuşuyum, grubun bana verdiği tadı anlatamaz katiyen, kelimeler yetmez.. bir nevi gameshow'dur benim için.. 486'dır, oynadığım ilk street fighterdır, prince of persia 1'dir, zuxxi'dir benim için.. yeme de yanında yattır..[signature][hline]Hangi "de" ayri yazilir, hangi "de" bitisik yazilir, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Aaah ah ya ne severdim Rambo rambo Mahallenin zontası Rambo rambo Şimdi türkiyeedeeeee Tek tek basaraktan Kaldırıma kusaraktan balgamları ataraktan Geeeeel geeeeel hem yumuşak hem hesaplı İçinde bir ayı saklı uçkurunda daima haklı geeel geeeel heyo heyo Uçan kaçan kurtulmaz heyo heyo Leke yapmaaaaaz Heyo heyoo Süzmelerin süzmesi Heyo heyo Ayşe teyzesiiiiiiiii....... böle sürer gider:) mükemmeldi ya her şarkısını "katula katula" dinlerdim. İki gün önce bende arkadaşla acaba cd çıkarmışlarmıydı diye konuşuyodum. Tüm şarkıları için bulmak lazım hepsi ayrı bir tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Aket-Atum, 02 Eylül 2003 11:40 tarihinde demiş ki: ooo ooo çekilin yoldan vahşi batıdan gliyorlar amerikanlar eskidi bunlar turkish kovboylar[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne said: [b]Wendigo, 24 Ocak 2004 23:17 tarihinde demiş ki:[/b] gördüm nostalji oldum direk ;) [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 Haziran 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Uplıyım dedim 1 Haziran son mesaj ehe İsmaili dinledim süper ya hahaha İsmail odalarda ışıksızım varmı böyle söz ya hahaha[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yaklaşık 36 adet mp3'ü şu anda bilgisayarımda bulunuyor. İsmail şarkısının en sevdiğim sözleri ise; Sıra sıra siniler, Hasta olan iniler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 babamın adı ismail :-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar