Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 değil abi. oo nerden biliyosun diyen kısır kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ooo ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 o zaman klasiklerden gelsin, nabiyosunuz? rusa mi gidiyosunuz birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Birisi bana özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bıde bızım bolum ınsaat kıza ne kadar erkeklerden uzak dur dıyebılırdım kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 napae said: Birisi bana özet geçebilir mi? sıkıcı mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herkes no-lifer değil. öyle diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 iyi arkadaş eyw ama en iyi arkadaş olmaz mlsf =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cihant said: Bıde bızım bolum ınsaat kıza ne kadar erkeklerden uzak dur dıyebılırdım kıkızın bölüme girme amacı oymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 barnacle said: napae said: Birisi bana özet geçebilir mi? sıkıcı mevzu Tahmin ettim. O zaman ben kaçar. ekiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 denk getirirse ROMPOMPOMPOM ROMPOMPOMPOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 napae said: Birisi bana özet geçebilir mi? peki topağın sahibinin bi kız arkadaşı var, okuldan. Geçen topikte yazdığı üzere(ilk sayfanın ilk satırında link mevcut) bunun hatunu ahmet adlı arkadaş akşam simidi gibi... euhehe, şimdiki topakta ise hatun meriçle iyice sıkı fıkı olmuş, bizimkinin mesajlarına falan geç cevap vermeye hatta cevap vermemeye başlamış, sonra xunn'dan sağlam tavsiyeler gelmiş, ama ekmek'le fistan tam olarak ne yüzünden tartışmaya başladı bilemiyorum ama karşılıklı atışmalarını izlemek eğlenceli tl;dr diyosan meriç, akşam simidi, kütürdetmek, finito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 you won. haci bi de kiz alip önünde yiyissen ya ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi biz fistanla kapışmadık sdfçsdfç çok kötüsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 en son sana girmeye çalışıyodu ama. sfsdfsfa ahanda işte Fistan said: Red said: pasta sert girerse çekirdek alıcam yoksa kasmayalım Ben de gireyim diyorum o adama da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 teach me your best argument Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi adam okuduğunu anlamıyor kim kime ne demiş kestiremiyor çok enteresan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bella said: yakın arkadaş/kanka sıfatı taşıyan meriç daha tehlikeli olmuyor mu? Sınıf arkadaşı olmak pozisyonel üstünlük sağlıyor. Kızın erkek arkadaşının yanında dahi kızla sohbet edebilmek ya da çocuk yokken kızla rahatça görüşebilmek ve tüm bunları yaparken erkek arkadaşla da arkadaş olmamak gibi artıları var. Benim nazlı yarimi de sınıf arkadaşı meriç götürdü vaktiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Pasta said: abi adam okuduğunu anlamıyor kim kime ne demiş kestiremiyor çok enteresan lan.sonra da insanlara insan gibi davranmıyorsun diyorlar ben napayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fede said: Bella said: bu erkeklerin de salağı tam salak, acımasızı da tam acımasız ya. ortanız yok adeta. iki kutup değil ki bunlar Şimdiye kadar iki erkekle çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ahahahsdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sanmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yani tanıştığın her erkekte de sorun varsa, hiç kendinde sorun aramayı denedin mi diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aquila said: karsi cinsten en yakin arkadas olmaz. Taraflardan biri çok çirkin veya eşcinselse olabiliyor. Aksi takdirde bir sevişme dönüyor garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar