Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Sınırlaması

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Federasyon başkanının yeniden seçilecek olmasıyla yabancı sayısındaki sınırlamada değişiklikler olabileceği konuşuluyor.Belli kriterler şartıyla sınırın kalkması en mantıklısı bence.Çünkü sırf Türk oldukları için bazı klüpler ve oyuncular bu durumdan çok abartı miktarda maddi kazanç sağlamakta.Bir yerlerinin kalkmasını söylemiyorum hiç.Sizin fikriniz ne olur bu konuda ?
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok

yabancı sınırı olmaz ise takımlar kadrolarında sadece işte gokhan gönül arda vs gibi türkleri tutacaklar

az ve kaliteli türkler olacak.cogu futbolcu 18 yaşında burda overrated olamıcak artık.şans bulamayınca avrupaya gidicek.orda bi cacık olma şansı daha yuksek

türkiyede kalınca bir cacık olmuyor futbolculardan.gerçekten altyapının düzeliceğine inanıosanız bilemicem tabi.

sonuçta bizim millet böyle.zorlamanın anlamı var mı ?.sanki bütün dünya ülkeleri altyapılarından messiler cıkarıyor bi biz böyleyiz.belli başlı ülkeler harici cıkmıyor işte.kasmamak lzm
Sosyal ağlarda paylaş

bi haber vardı geçen
fener altyapı hocalarını eğitmek için ingiltereden antrenör getirmiş diye
bence türkiyenin altyapı gücü de önümüzdeki 10 yıl içinde baya bi artıcak
çok da iyi olucak çok güzel de iyi olucak tamam mı?
gerçi çok gerideyiz avrupaya göre ama inanıyorum ben adam gibi olucaz
Sosyal ağlarda paylaş

hep cıkıyor böyle haberler.

en düzgün altyapı olarak bilinen gs emre colak gibi bi tokat atsan 3 metre ucucak adamlar cıkardı

ardayla beraber piyasaya cıkan ondna daha iyi denen aydını görüyoruz

cıkarsa 2 tane topcu cıkar maks

10 senede 2 topcu kimseyi kurtarmaz ahha

başına ingiliz antrenor koyunca ülke ingiltere olmuyor.türk milletinde o disiplin o profesyonellik yok
Sosyal ağlarda paylaş

artmasın demiyorum ben
6+2 kadrodaki mesela 7+2 ye filan çıksın
hatta total 10 sınırı da 13e çıkabilir
aslında o bile çok olur sonuçta türkiyedeyiz o kadar para çıkmasın yurtdışına
çok büyük paralar dönüyo çünkü
ingiliz antrenör zaten oyuncular için değil direkt olarak
o oyuncuları eğiten türk hocaları eğitmek için getirildi

elbette hemen bir cacık olmaz ama kontenjanın tamamen kalkması kötü olur doldururlar hemen yabancıları kadroya türklere çok çok zor şans verilir

neyse işte sonuç olarak azıcık arttırılsın ama altyapıya da gereken önem verilsin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Sınır kalksın ama sahadaki türk sayısı 5-6 olsun işte, türk futbolu gelişmez vs diyen arkadaşlar tribünde oturan yabancının bir zararı yokki. Al ucuza adamı tribünde oturt arada oynat belki parlatır dışarı yollarsın fena mı =) 5-6 tane kaliteli türk oynatabilmek için rotasyon nedenlerinden bir yığını kadronda tutman lazım zaten. Değişen pek birşey olmaz o sebeple 6+2+2 felan olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...