dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 shocky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sen git bez değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 değiştirdim sabah 4 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ayrıca keyfiyen gelmeme gibi bir durum varmış gibi davranıyorsun her seferinde. anlam veremedim daha şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Diyorumki, gelmeyeceğin zaman yazmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yukarda gelebilirim dediğim için gelemeyeceğimi yazmam mantıklı. 1 kere bunu yapmadım, maç saati güvenç telefon etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ehue doğru lan, adam bunu sölemese ben büyük ihtimalle gelir diye düşünürdüm ehue=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yer olursa recokongo da gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 jamiroquai konseri mi varmış hiç haberim olmadi :( bu arada yer olursa ben de gelirim maça ama yok sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 LaRRy said: jamiroquai konseri mi varmış hiç haberim olmadi :( tamamen show off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Cuma oldu adamları bir sayalım da ona göre pazar dolu olucaksa başka plan yapıcam dolu olmıcaksa boş bırakıcam o saatleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bizim toplantı iptal oldu. geliyorum. :) şimdi sercan'dan gene bir cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Hakkettin ama Forlan'dan betersin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 gelemiyörü ertesi gün yola çıkacğaımız için ve yine sıkıştığım için çoğu yönden ben yattara odnan sonraki iki haftada da yattara seren merak etme getirecem diyetimi ahahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Eser kalecu olursan, istemsiz troll yapmis olsanda seni şişlicem adamım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kaleci olucam. bu aralar performas düşüklüğü var bende. ama yeni formam uğur getirebilir. @Pha forlan gelmedi daha dsadsa gelirse onun gibi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ahaha jamiraki patlamış, belki öncü gelir artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ehah bunu yazacaktım, gelirim ben de yer kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cavanagh hotdog wish noyan fde fizban(?) sixoms tolga tora konn screwy bitchof_bat khelben holy pha kaspar recokongo larry yedek listesi mithat haber verme sırasına göre listeledim 1 adet belki ile birlikte 18 kişi var, 1 kişi de yedekte var görkemle tolgadan haber alır almaz halledicem listeyi mithat bu hafta yer açılmicak gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bu sefer laf etmicem çünkü harbiden işim var bekletiyodum çok iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Amerika donusu havaalaninda karsilastigim jamirakinin agayina kayarak mudahale etmem sonuc verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 maalesef bi arkadaşımın düğünü var bu hafta da. üç haftadır gelemiyorum iyice kıl oldum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 cavanagh hotdog wish noyan fde fizban sixoms tolga tora konn screwy(kale) bitchof_bat(kale) khelben holy pha kaspar böle oldu bu hafta, recokongo ve larry'e yer açamadım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 cavanagh said: böle oldu bu hafta, recokongo ve larry'e yer açamadım=/ Sağlık olsun güvenç kaptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi ben hasta olmayı basardım dun gece.. cam acık cereyan falan derken bogazlar sisti oksuruk basladı.. aksam maca cıkıp daha kotu olmayı riske etmiyim.. larry ya da recokongo gelsin benim yerime.. haftaya kendimi affettirecek biseyler yaparım kusuruma bakmayın son gun haber vermesi yuzunden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar