Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sanane kapandıktan sonra eski oyuncular çok dağıldı. maxi felan burda ama benim eski clanımdan kimseyi görmüyorum epey süredir. internette dolaşırken sanane'deki sayfaya rastladım, bizim eski kadro şöyleymiş: said: CacH, eXeC, gn00m, WwWWhoIsNext, [WwW]bLastoderm, [WwW]Bonecrusher, [WwW]CacoDemoN, [WwW]Cooper, [WwW]Digger, [WwW]eXeC, [WwW]fLo, [WwW]HemLock, [WwW]Iceberg, [WwW]Larry, [WwW]McQueen, [WwW]Pancamo, [WwW]Pega, [WwW]Philosophia, [WwW]PiTiLeSS, [WwW]RoLanD NoF'tan Spetz_Natz, nWo'dan Castigater, Tranquility, -7-'den Nottingham sevdiğimi hatırlıyorum, ama neden seviyordum onu hatırlamıyorum. baya zaman geçmiş. yıl 1999-2002 arası. çoğumuzun 36k ya da 146'yla bağlandığı sıralar (kablo internete geçmiştim), half-life, opposing force, counter-strike oynardık o yıllarda. bazen diyorum keşke oyunların bazılarını record etseymişim de saklasaymışım. anı olurdu işte. gerçi şimdi de l4d2'de güzel oyunlar dönüyor, bazen record ediyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben varım lan daha ne sfgh http://www.oynasana.com/kullanici/Silphatos ama o aralar sadece hldm ve cs oynadığım için tfc ortamına girememiştim tabii.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Eskiyi bırak bone kendini yaşlı hissedersin bak
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Sair burda ben cok eskiyim. Snn zamanlarinda oynardim mesaji vermis
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 NoF'tan Spetz_Natz, nWo'dan Castigater, Tranquility, -7-'den Nottingham sevdiğimi hatırlıyorum, ama neden seviyordum onu hatırlamıyorum. bu ne ya sdadgad
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Okadar eskiyimki hic bisi hatirlamiyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 haras yemese iyiydi, ben de yararlanacaktım lan ps: eskiyim
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ben baya oynardım 2000-2001 de. Nick filan hatırlamıyorum doğal olarak 10 sene geçmiş. :D
Öne çıkan mesajlar