Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Şimdi kız kardeşim gösterdi, http://tvarsivi.com/ adresinden girilen bir site. İçinde çoğu kanalın taaaa sonbahardan beri kayıtlı tutulmuş arşivleri var. Canlı izleme olayı yok. Yasallığı hakkında süphelerim var ama. Yeni öğrendim siteyid, çok bilinen bir site olabilir belki ama eminim benim gibi yeni öğrenecekler de vardırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tam da bu sekilde bi site bakınıyodum iyi oldu. terazine tıkladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 videoları youtube hesabına aktarıp mobil cihazdan izleyebilme olayı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 cogu link olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar