Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 devam et 6.bölümde değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 abovv sdf. boktan sezon ne hale geldi iki bolumde. yine koltuga yapistiracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 en iyi sezon olabilir ya bu sezon bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 YA oha ya OHA OHAAAAAAAAA What the hell was that?! Homeland spent the first six episodes of Season 4 trying to do something different. The show moved its story (and its real-life production) halfway across the world, introduced a slew of new characters, and started making a clear attempt to tell its story in more methodical, less chaotic fashion. We could debate the effectiveness of the quasi-new version of the show, but after last week's well-plotted and affecting episode, it seemed like Homeland was primed to pursue the consequences of Carrie's actions and Saul's capture with a (somewhat) steady hand. Instead, "Redux" brought back the chaos in full-force—and grossly reveled in it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya bu kadının triplerine nasıl katlanıyorsunuz, hep bi ben yapcam, ben biliyom, hislerimi takip etcem, hislerim de hislerim havası. bırak agent olmayı, colorado kezbanı resmen. brody yerine bu gideydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 alın şu arkadaşı dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Brody de dönek, vatanhaini ve teröristti. Boşver iyi oldu gittiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya bırak allasen hani oynadığı karakteri savunabilsek, o da yeterdi. ülkem için ergen hintli düdüklüyorum a kadar düştü ya. sevdiği adam asıldıktan sonra duygusal rambo ya dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Afgan ama hint asıllı eleman evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 afganistan ve pakistan ın ismiyle ilgili de aşağılayıcı bir gönderme vardı geçen bölümde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 spoiler kullansaniza hayvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bana mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Aluriel said: spoiler kullansaniza hayvan herifler Afgan gencini oynayan aktörün Hintli olması mı spoilerlik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 04x06 tüm bu çocuğu ayartma ve yönlendirme olayı bariz bir şekilde iyi gittiğinden, bir ters köşe bekliyordum ama. bunu beklememiştim hakkaten. bende sanıyorum, çocuk bizim bastıbacaktan faydalanıyor. bir şekilde amcasıyla iletişim halinde patlatacak tüm planları. tam terso oldu. ek olarak saul, o tuvalet numarasını nasıl yedin biraderim. koca direktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 407 Trollüğün hasını yaptı dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ilk bölümler çok sıkıcıydı gerçektende fakat son 2 bölüm aştı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu kadın yine emmy alır çok net. lan benim bi arkadaşım vardı annesi bipolardı. ilaçlarını almayınca direk bu kadının triplerine giriyordu. resmen bu kadını izledikçe arkadaşın annesi gözümün önüne geliyo. büyük oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 pakistanı her bölümde itin belli bir organının daha da derinlerine sokuyorlar, bu kafayla iyi olmuş aslında türkiyede çekilmediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ya birak, itin gotune sokulmasi lazm bizim ulkenin, basmiyor milletin beyni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 REİS http://i.imgur.com/Pke2htW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 adam türkmüş lan bu arada sddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tori said: pakistanı her bölümde itin belli bir organının daha da derinlerine sokuyorlar, bu kafayla iyi olmuş aslında türkiyede çekilmediği yok pakistan özel servisi ni baya kaliteli gösteriyorlar ama sublmalden katil bunlar imajını veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Vize işlemleri için Jack Bauer elçilikteymiş ya bir şey olmaz. Yalnız ambush sahnesi ne güzel çekilmiş ya. Hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 arcane said: REİS http://i.imgur.com/Pke2htW.jpg herif harbidan iyi oynuyor yahu rolü.; Numan Acar imiş ismi, kebab connection'dan hatırlayan çıkar belki bölümden spoiler son anda kaçıyoz hep biz gelecek bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Gumushanede dogdu, talibanli oldu, helal olsun sana! Bi sonraki bolum tam 24 olacak muzikleri de sean callery yapiyo zaten of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar