rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 İşin garibi 3. sezondan sonra main plottan sapmalarına rağmen dizi dahada güzelleşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 geçen sezonun son bölümünü kim hatırlatır? dar adal ın mevzusu ne olmuştu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 4. sezon sonu spoilerı Carrie Saul'un eve gittiğinde Dar Adal'ı da orada görüp tribe girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Şu Almanyadaki protesto sahnesi ne kötüydü ya. Ama 5. sezon gümbür gümbür maşallah. Çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 hakkaten dizinin main premisele hedeyle hiç alakası kalmadı ama gayet götürüyor gerçi 4. sezon çok uyduruk gelmişti bana daha da iflah olmaz zaten bitirirler diyordum 4. sezon too long didnt watchrandom ortadoğu ülkesi israile generic kötü adama yardım ediyormuş keri'yi oraya salalım, soğul'u da emekliye ayrılmışken şapkadan çıkarıp oraya yollayalım, sezonsonunu da keri'nin annesiyle kuin üzerinden MAH EMOTİONS şeklinde dayarız biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 valla diziye kim ne yaptıysa artık, akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 4. sezon soğudum ben bundan, hiç bakasım yok 5'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Bak bak 5 çok farklı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bu sezonu hiç beğenmedim. Sürekli propaganda cümleleri de artık baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya hatuna ak demişler resmen akıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Valla süper gidiyo bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 5. sezonu bende çok zevdim bakalım paris olaylarını işleyecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Istanbulda cekim yaptilarmi bunlar ? Bence istanbula gelcekler Quinn bi sekilde carry yi kurtarmasi gerek yine 😂😂😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Figüran olarak rol alamaz mıyız acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Cekimleri once yapiyorlar iste kacirmis olabiliriz o sansi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şu rus adam ne güzel alison diyor ya. ali son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 oooh 5 bölüm birikmiş akşam izlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi 7. bölümdeki o quinnle dar adalın parktaki sahnesi, redditde biri yazmış hahahah you gave me an off-the-grid-fuck-all operation after spending 2 years on Syria, i went no questions asked your mole fucked up the operation, i figured it out myself, saved the target agent and ruined mole's plans i got shot and almost bled to death in streets, then rescued by a terrorist clan doctor the clan was gonna blow up some place in Germany, but with my charm i convinced them to go die in Syria instead the clan leader showed up one night and stabbed me to death, i bled again but no worries i was going to donate some blood anyway while all these happened, dar-renson has broken up cause he was fucking the mole, while you actually gave him permisson to it no problem im gonna eat this sandwich and casually walk the fuck away http://i.imgur.com/hL7EiuT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 acıların adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ya bastan itibaren soyle bi goz gezdirdim de yorumlara, bazi sezonlar kotu, bazi sezonlar cok cok cok cok iyi gibi geldi yorumlarinizdan.. bastan baslamaya deger mi bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ileri sararak izleyebilirsin ergen muhabbeti var her bölüm en az 10 dk ilk sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 özüne ineyim diyosan direkt 4ü izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ahmet davutoğluna yazdırmışlar galiba seneryoyu bir tek esed dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Şu Laura Sutton karakterini gördükçe AKP'ye oy vermek mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2. sezon finalini izledim demin, baya iyi umarım bozmaz ilerki sezonlarda. brody reiz gg kafasına vurdular criti çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar